Arkadaslar cok tkiyorum millet ne der böyle böyle derler en buyuk sorinum bu.. cok takmak takintiliyim anksiyetem var kaygilaniyorum panik oluyorum. Artik bjnu duzeltmek istiyorum cunku böyle ömür gecmez. Lütfen psikolog ya da yardimci olabilicek var mı? Biraz tavsiye verseniz? Ozguvenli ol demekle olmuyir arkadaslar demesi kolay. lutfen halden anliyan biri yardim etsin
2 ay
Psikolog var mi? anksiyeteyi nasil yenerim? Kalbim carpiyor midem bulaniyor?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana kişisel klişe kişisel gelişim kitap sözleri gibi sözler soylemicem
- İnsanları takmamaya gayret et, hayatı acısıyla tatlısıyla sen yaşıyorsun sen varsan varsın yoksan hiç bir şeyin kıymeti yok bunu böyle düşün
- İş ya da Gelecek kaygısı varsa buda içindeki durumu tetikler
- Ekonomik olarak eksiklik varsa bu da kaygı yaratır.
- Kendine uğraş bulmaya çalış, bu iş olur, spor olur, kafanı dağıtan şeyler
Ayrıca internetten psikolog ya da psikiyatri destek almanı tavsiye etmem hassas konularda birebir tedavi olmak daha sağlıklıdır.
Belki de sen yaşadığın yerden, şehirden, insanlardan, çevreden sikayetcisin. Değiştirmen gereken hayatın da insanlar, şehir, iş alanı vb olabilir. Bunları farket ona göre bir adım at derim.
Ya hayatimda kimse yokki cevrem pek yok yani o degil mesele genel korkularim is yerinde vs vs akraba ortaminda
Hep bi kaygi var ne dusunurlee
Aynı durumdayiz. Ben mücadele etmeyi tercih ettim ancak yoruldum ve işi değiştirmeye karar verdim.
Bundan sonrası nolur bilmiyorum. Tek sebep de bu değil tabiki de.
Kaygı için, psikiyatri tedavisi alman gerekebilir ilaçlar rahatlatabilir düzene koyabilir bir sürede...
Senin neden böyle oldu peki?
Sürekli etrafında açığını arayan
Mobing yapıp tahrik edip kendini haksız yere sokup kendine saldirtmaya çalışan, bosbogaz, dengesiz, ciğeri beş para etmez tiplerle aynı yerde çalışmak bile zor geliyor. Hepsine de ağzının payını veriyorum, dişe diş, kuvvete kuvvet. Bu tek sebep değil. Zaten istifayı düşünüyordum bunlar da iyice tuzu biberi oldu.
İnsanların ne dedigini asla takmam, kale almam, niyete bakarım söyleyene bakarım.
Elalemin ne dediğine göre yaşayacak değilim.
Sende o yüzden insanları önemsememeye çalış, zamanla anlıyorsun zaten kim iyi niyetli kim art niyetli. Gereksizler için canını sıkma
Cok haklisin. Tesekkur ederim... bende şöyle kimse bisi demiyo ama ben kuruntu yapiyorum yani senin tersi
Kuruntu yapma işte
Sürekli düşünürsen bu şekilde
Bir sude sonra kafayı usutursun
Sakin kal, kafanı oyala, başka şeyler düşünmeye çalış.
Tamam denicem
🤚🤚
Gerçekten çok zor bir durum ben 7 senedir savaşıyorum ne o kazanabildi nede ben