Psikolojik olarak rahatsızım kendimi iyi hissetmiyorum terapi alıyorum kaygı problemim var?

çok büyük bir kaygı problemim var ve depresyon teşhisi koyuldu vücudum uyuşuyor çenem sürekli uyuşuyor kendimi iyi hissetmiyorum hep karamsar hep sıkıntılı herkesten uzaklaştım hiçbirsey keyif vermiyor mesela düğüne gidiyorum orada ki davul sesi kalbimi çok ağrıtıyor nişanlanmak üzereydim erteledim sevgilimden de uzaklaştım ve o beni hiç anlamıyor sen hasta değilsin her şey senin elinde diypr bana çiçek alıyor farklı yerlere götürüyor ama çok mutlu olamıyorum buna kızıyor seni hiç mutlu edemiyorum diypr rahatsızım diyorum değilsin diyor sürekli ben sana sarılıp öpmek istiyorum artık korkarak yaklaşmak istemiyorum diyor ne zaman düzeleceksin diyor doktor acil ilaç tedavisi dedi ilaçlık değilsin kendin toplarsın kendini diyor birsey anlatmak istiyorum beni dinlemiyor beklemek zorunda değilsin dedim bende en son kızdı bağırdı çağırdı ben seninle rahat rahat gezmek istiyorum diypr halim yok ki gezeyim diyorum tamam diyor ama tripli ben ne yapmalıyım?

Psikolojik olarak rahatsızım kendimi iyi hissetmiyorum terapi alıyorum kaygı problemim var?