Yazarken utanıyorum ama Anksiyete ve OKB ile çocukluğumdan beri mücadele eden biriyim. Ve çok büyük bir sorunum var yaklaşık 3-4 senedir idrar kaçırma korkum var ve eskiden özellikle bu düşünce yüzüne 5-10 dk tuvaletten çıkamadığımı bilirim daha önce bu tarz bir durumla karşılaşmadım yani travma yaratacak. Sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için çocukluğumdan beri birde sistite çok yakalandığım için bu korkumu oda tetiklemiş olabilir çünkü çok enfeksiyon ileri yaşlarda idrar tutamamaya kadar gidiyor Tedavi olmak için yıllarca çok kez farklı farklı doktorlara gittim ama tahlillerimde enfeksiyon çıkıyor ve antibiyotik verip geçiştiriliyordu ve düşününce iş hayatımda da sürekli sıkıntı olacak diye düşünüp duruyorum ve bu durum bir şeyleri denememi de durduruyor.
Yok ileri yaşlarda şöyle olacak böyle olacak diye diye kafamda kurmaktan çok yoruldum saatlerce ağladığımı bilirim bu düşünceler yüzüne
Bu düşünceyi kafamdan atamıyorum. Çocukluktan beri psikologlara ve psikiyatrilere giden biriyim ilaç tedaviside gördüm başka bir takıntım yüzüne ama pek faydasını görmedim aksine bana bu durum 25 kilo olarak geri döndü.
Tekrardan psikiyatriye gidip ilaç tedavisi alsam mı? diyorum. Ama kilo almaktan korkuyorum. Ama kafamdaki düşünceler yüzüne çıldırmak üzereyim ne yapmamı önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer