Psikiyatrist var mı? Sürekli şöyle olursa ne yaparım ya böyle olursa diye gelecekte yaşıyorum, anda yaşamayı nasıl başarabilirim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anksiyete bende de var antidepresan kullandim secita20mg , lustral 50mg ancak ilaclar mahvediyor bıraktım yapacagin sey su boş ver kafana takmayacaksin
Gelecek kaygım var, hedeferime odaklanmaya çalışıyorum ama her odaklandığimda farklı bir şey çıkıyor
Benimde var gelecek kaygım 5 senedir liseyi bitirmeye calisiyorum 1 yil kaldım sonra sanayide calismaya basladim 2.5 yil ayni zamanda okuyordum biraktim tekrardan acik lise okuyorum hic umudum yok ama yasiyoruz bir sekilde
Herkes kendi hayatiyla boğuşuyor işte sizin de zormuş
evet herkesin hikayesi kendine zor gelir Allah elden ayaktan dusurmesin
Amin amin
her gördüğüm yerde söylüyorum sakın ola antidepresan kullanma seni hissizleşiriyor yanlis anlama ama boş insan oluyorsun surekli uyuyan esneyen bisey dusunemeyen biri haline dönüşüyorsun
Yok yanlış anlamam da 😊 OKB de var bende, o yüzden tedaviye başlamayı düşünüyordum sürekli erteliyordum ama ilaçsız da atlatır miyim acaba diye. Atlatamiyorim ama 😓
İlacsiz soyle atlatabilirsin mesgul olabilecegin biseyler bul spor kitap okuma vb ben yavas yavas vücudumu spora alıştırmaya çalışıyorum ki en azindan bi motivasyon kaynagi bulmak icin mâlum 19 yasindayim hayatta bir seyi basarmis değilim ama o ilaclari kullanma kimyasal hep beyini etkiliyor 3 ay kullandim mahvoldum
Hobiler evet rahatlatıyor ama onun dışındaki yoğunluğum daha çok alevlendiriyor rahatsızlığımi
İş hayati da etkiliyor bundan 2 hafta once popeyes ta ekip uyesi olarak ise girmistim kizartma istasyonunda tek basima biraktilar beni önden surekli baskı hadi hadi daha bismillah hani yeni baslamisim bıraktım bende ögg olucam simdi
Benim de iş hayatım etkiliyor 😅 acemi olduğun konuda o baskıyı iyi bilirim
Ben devletteyim de, bana da bekleyenler biraz hızlı olsan diyorlardı. Benim siz diye konuştuklarım sen diye hitap etmekte sakınca görmüyorlardi
Kamudaysaniz sanslisiniz da insanlarla uğraşmak zor allah sabir versin ne diyeyim ama ilac kullanmaktan kacinin ben kullandim zarar verdi
Amin sağolun. Size de Allah kolaylık versin 😊 deneyeceğim
Teşekkür ederim yani ilacin etkileri sakinlestiriyor sinir stres vs yapmiyorsunuz kaygı yok ama 1 2 ay geçtiği zaman bana ne oldu dedim yani 🤣🤣
Merak ediyorum o etkiyi de sjsjsjjs
Eger kullanicam diyorsan lustralin kafasi cok iyi doktor tavsiyesi olursa tabi
İlla kulanicam demiyorum ama psikiyatriye gitsem başlayacak büyük ihtimalle
Ülkenin yarısı lustral kullanıyor zaten galiba 😅😅
Secitayi begenmedim ama lustral superdi🤣 yarim saat icinde uyku garantili
Uyuya uyuya sadece erteliycez sorunları desene 😅😂
Zor kirvem. Anandan bulaşmış sana
Nerden anladın ay
Beni bul