Sporla alakalı sorularım var cevaplar mısınız?
Boy 60 kilo 61 benim amacım zayıflamaktan ziyade daha güzel bir vücut oluşturma. Çok hafif göbek var ama pek belli olmuyor sadece daha dolgun daha güzel bir fizik istiyorum. Daha belirgin kalçalar daha dümdüz karın gibi ve bunu evde yapmak istiyorum. Neler yapmam lazım bunun için?
Yorumlarda görüşmek üzere 💚
Boy 60 kilo 61 benim amacım zayıflamaktan ziyade daha güzel bir vücut oluşturma. Çok hafif göbek var ama pek belli olmuyor sadece daha dolgun daha güzel bir fizik istiyorum. Daha belirgin kalçalar daha dümdüz karın gibi ve bunu evde yapmak istiyorum. Neler yapmam lazım bunun için?
Yorumlarda görüşmek üzere 💚
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fark yok aslında birisi daha hızlı gelişim olur ama evde de yapılan spor sonuç verecektir..
Ben evde yapıyorum çünkü Spor salonları pahalı wşçkldnsgx
E farkı görüyor musun peki
Çok yemek yediğim zaman spor yapıyorum sadece. Düzenli değil
Etkisini görüyor musun peki haha
orada hep profesyonel destek hemde herkes yaptıgu için hırs oluyır
Evde yapılan spor ile spor salonunda yapılan egzersizler arasında çok fark var..
Niye vücüt ev ortamında olduğunu anlayıp yok ben fit olmam yürü salona falan mı diyor dmgdmfk
Aletlerle çalıştırabileceğin kas grupları çok fazlayken, evde böyle bir imkanın yok.. Şakacı şey 😅
Ben kas sahibi olmak istemiyom dkdk kol kası falan kendimde itici olur ya işte dsha dolgun vücüt hatları istiyorum aslında sanırım boy kilo oranım iyi kolay olur diye düşünüyorum ama bilemem alakam olmadı hiç sporla belim falan ince hani fizik güzel qmq daha dolgun gözükmek istiyorum hani bu kız spor yapmış kendine bakıyor belli vücudu istiyorum ahah
Düzenli beslenme ve spor ile "hani bu kız spor yapmış kendine bakıyor belli vücudu" elde edilebilir 😅
Nasıl başlamam lazım sen spor yapıyor musun ay ilk defa düzenli beslenip spor yapçam bilgi almam lazım
Bir süredir yapıyorum.. Salona gidersen eğer sana zaten beslenme ve spor programı yazacaklardır.. Vücut ölçümleri ve yağ oranı vs..
Yani özel hoca tutmama gerek yok dimi hani öyle oluyormuş ya spora gittiğimde bedenime uygun spor yapma biçimi de veriliyor zaten dimi
Özel hocaya gerek yok.. Zaten ölçümlerine göre sana beslenme ve spor programı yazıyorlar.. Bunlara dikkat ettiğin sürece gelişim gösterirsin..
Çok fark yok evde de yapabilirsin
Var
S