Spor Evde mi spor yoksa salonda mı spor yapmak daha iyi? amourprinceses Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha iyi sizce Çalışıyorum Spor salonuna gidersem vaktim yetermi kendime Evde mi spor yoksa salonda mı spor yapmak daha iyi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl fazlaca fit, formda ve gücü kuvveti yerinde biri olduğumdan spora pek zaman ayırmam ben 0 1 Yorumla amourprinceses +1 yıl Diyosunn Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Nerede vakit ayırabiliyorsan orada ayır. Evdeyse evde, salondaysa salonda.. 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Disiplinli doğru çalış, iyi beslen ve iyi dinlen istersen çölde çalış fatketmez amacına ulaşırsın 0 0 Yorumla
Cąlvines Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 93% +1 yıl Azmine bağlı. Nerede kendini iyi hissediyorsan orası. 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 543 cevap paylaştı. Salon iyi vaktim olmadığı için teşekkür evde yapıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evde belli ağırlığın varsa gelişim olur, vücut ağırlığı ile çalışıyorsan fazla gelişemezsin. 0 0 Yorumla
fitifiy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Zaman varsa salon daha iyi olacaktır. Zaman Yoksa mecbur ev 0 0 Yorumla
murattuncer2 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Salonda ağırlıklarla beraber çalışmak daha iyi bir de güzel samimi bir yerse daha da güzel olur 0 0 Yorumla
Nykshybris Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Vakit yeter bence yakında bir spor salonu daha iyi motive eder 0 0 Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dsiplin varsa ev yoksa salon 0 2 Yorumla amourprinceses +1 yıl Evde sadece dumbbel var Yorumla Erogluzim +1 yıl O zaman salon şart Yorumla
tayfuns Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Sporsalonu seni motove eder bence daha iyi olur:) 0 29 Yorumla amourprinceses +1 yıl Ayy bencede öyle Yorumla tayfuns +1 yıl Ne kadar aylık üyelikler? Yorumla amourprinceses +1 yıl En düşüğü burada 750 Yorumla tayfuns +1 yıl Yuh nerede yaşıyorsun Manhattan da mì? Yorumla amourprinceses +1 yıl Ne alaka anlamadım Yorumla tayfuns +1 yıl Pahali bence Yorumla amourprinceses +1 yıl 500 bulmak çok zor burada Yorumla tayfuns +1 yıl Nerede yaşıyorsun? Yorumla amourprinceses +1 yıl Kayseri Yorumla tayfuns +1 yıl Nasıl ya bende 😅😂 Yorumla amourprinceses +1 yıl Olabilir tesadüf Yorumla tayfuns +1 yıl Belediyelerin killer 800 tlye 4 aylık kayit yaptirabiliyorsun sanirim Yorumla amourprinceses +1 yıl Cidden mıı öyle bir yer var mı kayseride Yorumla tayfuns +1 yıl Evet neresinde yaşıyorsun sen? Yorumla amourprinceses +1 yıl İldem Yorumla tayfuns +1 yıl Ildemde varmış emin değilim. ama olması lazım ben talastayim talasta 2 tane var sehirmerkezinde var Yorumla tayfuns +1 yıl Mesela merkez kutuphaneyi bikiyor musun? Yorumla amourprinceses +1 yıl Aa evet orada olabilir vardı bir arayıp sorayım Yorumla tayfuns +1 yıl Var burada dur sana şimdi anlık foto atayım bak 😅😂 Yorumla tayfuns +1 yıl [url=https://hizliresim. com/rh69sfh][img]https://i. hizliresim. com/rh69sfh. jpg[/img][/url] burdan bak Yorumla amourprinceses +1 yıl 👍🏻 Yorumla tayfuns +1 yıl Burasıda birde sadece kadınlarda özel Yorumla amourprinceses +1 yıl Talası biliyorum eski sevgilim hep orada takılıyor ne var acaba bu talasta bu kadar xjxnxnx Yorumla tayfuns +1 yıl Ne yok ki 😅😂😂 Yorumla amourprinceses +1 yıl Karı kız denk düşüyor mu bari oyüzden mi hep orada xndmdk Yorumla tayfuns +1 yıl Büyük ihtimalle o yüzden 😅 sen bilmiyor musun talasì? Yorumla amourprinceses +1 yıl Çok gitmem haftada 1 kez filan Yorumla amourprinceses +1 yıl Oda hafta sonları Yorumla tayfuns +1 yıl Hmm çok canlı ildem gibi değil:) ildeme uzun zamandır gitmedim 😅 şimdi nasıl bilmiyorum 1 senden fazla oldu sanırım Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evde yeterli alet yok 0 3 Yorumla amourprinceses +1 yıl Evet öyle ya Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Spor yerine gitmek şart ama o kadar spor yaptıktan sonra eve yürümek işkence olur eve 2 3 minik alet al takıl işten gelip spora spordan eve geçen insanlar tanıyorum Yorumla amourprinceses +1 yıl Olabilir Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evde yapmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
fazlaca fit, formda ve gücü kuvveti yerinde biri olduğumdan spora pek zaman ayırmam ben
Diyosunn
Nerede vakit ayırabiliyorsan orada ayır. Evdeyse evde, salondaysa salonda..
Disiplinli doğru çalış, iyi beslen ve iyi dinlen istersen çölde çalış fatketmez amacına ulaşırsın
Azmine bağlı. Nerede kendini iyi hissediyorsan orası.
Salon iyi vaktim olmadığı için teşekkür evde yapıyorum
Evde belli ağırlığın varsa gelişim olur, vücut ağırlığı ile çalışıyorsan fazla gelişemezsin.
Zaman varsa salon daha iyi olacaktır. Zaman Yoksa mecbur ev
Salonda ağırlıklarla beraber çalışmak daha iyi bir de güzel samimi bir yerse daha da güzel olur
Vakit yeter bence yakında bir spor salonu daha iyi motive eder
Dsiplin varsa ev yoksa salon
Evde sadece dumbbel var
O zaman salon şart
Sporsalonu seni motove eder bence daha iyi olur:)
Ayy bencede öyle
Ne kadar aylık üyelikler?
En düşüğü burada 750
Yuh nerede yaşıyorsun Manhattan da mì?
Ne alaka anlamadım
Pahali bence
500 bulmak çok zor burada
Nerede yaşıyorsun?
Kayseri
Nasıl ya bende 😅😂
Olabilir tesadüf
Belediyelerin killer 800 tlye 4 aylık kayit yaptirabiliyorsun sanirim
Cidden mıı öyle bir yer var mı kayseride
Evet neresinde yaşıyorsun sen?
İldem
Ildemde varmış emin değilim. ama olması lazım ben talastayim talasta 2 tane var sehirmerkezinde var
Mesela merkez kutuphaneyi bikiyor musun?
Aa evet orada olabilir vardı bir arayıp sorayım
Var burada dur sana şimdi anlık foto atayım bak 😅😂
[url=https://hizliresim. com/rh69sfh][img]https://i. hizliresim. com/rh69sfh. jpg[/img][/url] burdan bak
👍🏻
Burasıda birde sadece kadınlarda özel
Talası biliyorum eski sevgilim hep orada takılıyor ne var acaba bu talasta bu kadar xjxnxnx
Ne yok ki 😅😂😂
Karı kız denk düşüyor mu bari oyüzden mi hep orada xndmdk
Büyük ihtimalle o yüzden 😅 sen bilmiyor musun talasì?
Çok gitmem haftada 1 kez filan
Oda hafta sonları
Hmm çok canlı ildem gibi değil:) ildeme uzun zamandır gitmedim 😅 şimdi nasıl bilmiyorum 1 senden fazla oldu sanırım
Evde yeterli alet yok
Evet öyle ya
Spor yerine gitmek şart ama o kadar spor yaptıktan sonra eve yürümek işkence olur eve 2 3 minik alet al takıl işten gelip spora spordan eve geçen insanlar tanıyorum
Olabilir
Evde yapmak
Şartlar uygunsa ev daha iyi
salonda daha iyi
Salon
Salon