uyku düzenim gece ders çalıştığım için hiç yok öğlen 12 gibi kalkıyorum sabaha karşı 4 gibi yatıyorum çok kiloluyum kilo verme sürecini nasıl şekillendiririm diyetisyene ve spor salonuna gitme imkanım maalesef yok
kilo 102 boy 163
uyku düzenim gece ders çalıştığım için hiç yok öğlen 12 gibi kalkıyorum sabaha karşı 4 gibi yatıyorum çok kiloluyum kilo verme sürecini nasıl şekillendiririm diyetisyene ve spor salonuna gitme imkanım maalesef yok
kilo 102 boy 163
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana evde yapabileceğin bir tarif vereyim. Bu tarifi bana 30 yıldır tanıdığım AKATAR bir abi verdi. Yedi göbek derler ya. Babadan kalma bilgileri var. Eminönü' nde küçük bir yer ama bildiğin tüm ünlüler gelir ona.
Bu tarif GUT Hastalığına çok iyi geliyor. Göbek yağlarını eritiyor. Böbrekleri temizler, kolesterolü düşürür.
Malzemeler; 2 litre Su, Bir Elma, Bir limon ve Yarım demet kadar Maydanoz
Bir tane Elmayı soy kabuklarını ve elmanın diğer kalanını da dilimleyip suya ekle. Limonu da dilim dilim kes ve suya ekle. Güzelce kaynat. Altını kıs 10 dakika kadar kaynasın.
Sonra OCAĞI KAPAT...
Burası ÖNEMLİ... Kaynayan suyu Ocaktan al ve içine maydanozları sapları ile kaynar suya ekle. Kesinlikle OCAK' ta kaynarken atılmaz. Maydanozları ikiye üçe kesip kaynar suya ekle ve 10 DAKİKA Kadar demlemeye bırak. Soğumasın diye, iyi demlesin diye üstü kapalı olsun..
Bu kürü her gün yap ve tüket. Burada şu konu çok önemli. Bu kür Vücuttaki suyu da attığı için ekstra temiz su da içmelisin. Buna çok çok dikkat et.
Diğer bir tavsiyemde HİBİSKUS Çayı...
Bu çayda DEMİR oranı çok fazla olduğu için hareket dahi etmesen bile kilo vermene yardımcı oluyor. Vücutta ki demir miktarı fazla oldukça Yağ yakılımı da fazla oluyor. Egzersiz yaparsan çok daha fazla sonuç alırsınız.
Benim Kilo problemim yok. 62 kiloyum zaten. Dizlerimde sıvı kaybı var ve ağrı oluyor. Bu çay Dizlerde sıvı meydana getiriyor bilginiz olsun ve çok işe yarıyor.
Size internetten görsel atacağım HİBİSKUS için. Lütfen TANE, YAPRAKLI olanlardan alınız. Çay gibi ezilmiş, toz haline gelmiş, ufalanmış olanları almayın...
Çok uzun yazdım kusuruma bakmayın Lütfen...
Bu şekilde alın.
https://www.hepsiburada.com/aktarzane-hibiskus-mekke-gulu-nar-cicegi-kerkedeh-100-gr-pm-HB00000BE5I5
çook teşekkür ederim :D
Rica ederim.
Yazdıklarım aklında olsun yeter. Başkalarına da tavsiye et ki şifa olsun herkese.
Bak şimdi bu düzen iyi değil çünkü gece uykusu çok önemli özellikle ders çalışan birisi için. Beynin gece uykusu alması lazım. Zayıflamaya gelince kafana fazla takma şu anda sadece derslerine odaklan zayıflama zor değil korkma bi ara zayıflamayı da halledersin inşallah.