Sabah:1 tane haşlanmış yumurta ve yeşillikler
Öğlen:Badem sütlü yulaf lapası
Ara öğün:1 tane meyve
Akşam:1 tabak sebze yemeği ya da balık.
Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. Kardiyoyla da her gün 300-350 kalori yakıyorum.18 yaşındayım. Yeterli mı bu kadar yemek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
gerçek beslenme 2 öğündür. 2 öğün dışı tüm beslenmeler sağlıksızdır. ne yediğin pek önemli değil. ek olarak kahvaltı çok daha dolu olmalıdır. zeytin peynir yumurta kuruyemiş yeşillikler domates salatalık belki menemen belki pastırmalı yumurta portakal suyu felan gibi. akşamda salata çorba yemek tamamdır.
herkesin öğün ihtiyacı farklıdır.2 öğünden fazlasını yemenin sağlıksız olduğu kanısına nasıl vardın onu anlayamadım. Kahvaltı yapmayı çok sevmiyorum. Ve ne yediğimin önemli olduğunu düşünüyorum. Sadece kaloriye bakmaz ki yediklerimiz. Makrolar daha önemli.
Allah sana bir beyin vermiş ama kullanmasını bilmeden yani içini bilgi ile doldurmadan boş cevaplar veriyorsun. Herkesin ihtiyacı ayrıdır diye bir şey yok. Herkese Allah 2 göz 2 kulak aynı kalbi aynı akciğeri eli bacağı vermiş. Sadece fiziksel aktivitene yaşına göre yediklerinin miktarı değişir. İnsülin diye bir hormon var. Bu her insanda aynıdır. Sen dilini değdir tadına bak, o işlemde bile vücut kilo alımına geçer. Biraz bilim oku araştır. Sana yüzlerce türk ya da yabancı doktor videosu gösterebilirim. Yüzlerce bilimsel makale gösterebilirim ama sen cahil olduğun için maalesef ki anlayamazsın ve kendi kafandaki saçma kalıpları savunursun.
Makroya gelirsek protein hesabını sokaktaki çocukta yapar, örneğin sana gerekli olan arjinin miktarı nedir hangi besinlerden alabilirsin biliyor musun? Bilmiyorsun. Kitapçılarda her yer kitap dolu. 1 kere merak edip kitap okudun mu hayır. Detaylı beslenmek gereken vitaminden amino asitlere kadar çok önemlidir.
Allah sana akıl fikir versin. Bilmediğimi nereden biliyorsun? Saçma sapan konuşmaktan başka bir şey yapamıyorsun heralde. Ben burada fikir istedim, benle kavga edecek bir angut değil. Herkese göre de gayet değişir arkadaş, herkese ayrı ayrı diyet yazılmasının sebebi ne ya? Diyetisyenler boşa mı herkese ayrı ayrı programlar hazırlıyor? Ben makro dedim ayrıca saçmasapan tıp terimlerine ihtiyacım yok Karbonhidrat, protein, yağ neresini anlamadın acaba? Arjinden bana ne? Tıp okumuyoruz şurada. Sadece 2 öğün beslenmenin doğru olduğunu savunan bir kişinin de tavsiyesine ihtiyacım yok. Allah yardımcın olsun
boş beleş bir ergensin yazık sana.
Açlıktan İntihar etmek yeterli
Az yani. Anladım, teşekkürler
Az tabikide vucud direncini kaybeder bunun neresi sağlıklı beslenme anlamış değilim
Planlamaya çalışıyorum bende. Bunun sağlıklı beslenme olduğunu savunmuyorum. Mutlaka ekleme yapacağım, teşekkürler