Dukan diyeti yapan ve sonuc alan var mı? aldıysanız kac gunde kac kilo verdinz? Nasıl yapılır bu diyet?
Cevabın nedir?
+1 yılBu toplumun diyet takıntısı nedir anlamadım gitti ya. Kimsenin yüzü birbirine benzemediği gibi genetik kodlamasıda aynı değildir. Üstelik uzay çağında yaşadığımızı kabul edin artık. Hareketssiz yaşam alanı ekseninde olduğunuz sürece sadece meyva ile beselenseniz dahi oturma ve az hareket kabiliyeti yüzünden harcanmayan enerjiler hücreler tarafından tutulmaya devam edileceği için sadece meyva yiyerek dahi beslenseniz ve nefsinize hakim olup günde 3 öğünü 1 öğüne düşürmeye başarsanz dahi (terk edilen 2 öğünün yerini su almalıdır) kilo veremezsiniz.kilo vermek için sms-face-msn arkadaşlık sohbetlerine son verip bu sistem üzerinden randevulaşıp eğer denizi olan bir memlekette yaşıyorsanız yada yaşamıyorsanız kordon boyunda yürür vaziyette 2-3 saat yürüyüş yapmanız gerekir.müzeleri gezebilirsiniz.lunaparka gidin.hep aynı bölgedeki kordon boyundan sıkılırsanız sahili olan başka bir ilçeye gitmelisiniz. Hadi bunları geçtik bir parkta oturun yada spor sahası olan içinde kafe bulunan bir sosyal tesis keşfedin. yok dukan diyetiymiş yok ünlü diyetiymiş yok afrika diyetiymiş nedir bu ya. herşey nefsinize hakim olmakla başlar hakim olmakla biter. diyet yapayım yağ yakayım derken kasları eritirseniz ani bir kalp krizi sonucu ölebilirsiniz.ünlü prof kuşan tesislerinde gerçekleşen obez insanın ölümünü hatırlayın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılson altı yedi ay iş stresi kilo aldırmıştı. bu diyetle yaklaşık 1 ayda 10 kg. verdim. bunu bana tavsiye eden tanıdığım kişi iki ayda 20 kg. verdi. çok uzun süre yapmamak gerek çünkü karaciğeri ve genel olarak tüm vücudu zorlayan bir diyet. 1.ve 2. safhayı toplamda 1 ay kadar uygulayıp 3. safhaya yani verilen kiloların sabitlenmesi bölümüne geçmek gerek. ayrıca bu diyet metabolizmayı zorladığı için ağır sporlardan kaçınmak gerek. (karaciğer ve böbrekleri zorlar) şu püf noktalara dikkat et:
Günde 1,5- 2 lt. su (proteinlerin oluşturduğu ürik asiti atmak, kanı temizlemek için )
Yulaf kepeği (vücuttaki gıdaların bir kısmının emilimini engellediği için)
20 dk. yürüyüş. (diyetin kilo verme hızını artırdığı için)
ben 1 ay sonra böbreklerimde hafif ağrı hissedince hemen 3. safhaya geçtim.
bu ve benzeri inceliklerine dikkat etmeyenler bu diyetten zarar görürler.
yine belirleyeceğin hedef gerçekçi olmalı atıyorum 100 kg.luk bir kişinin 70 kilo hedefi gerçekçi değildir.85-90 kg. hedefi uygundur. bence bunun kitabını alıp iyice okumalısın. inceliklerine dikkat etmelisin.117 Yorumla
Soran+1 yılben 85 kılyoum 170 boyunda... hepsını uygulasam 40 gnde kac kılo vereblrm sence ve bunyem hızlı kılo veryor
- +1 yıl
75 civarına düşebilirsin. ama tahmin her zaman yanıltır. ayrıca 4 safhadan oluşan bu diyetin tüm safhalarını uygulaman lazım. yoksa diğer diyetleri uygulayanlar gibi verdiğin kiloları hızla hem de fazlasıyla geri alırsın.
Soran+1 yılyulaf kepegni nerden bulablrm peki
- +1 yıl
Soran+1 yıl'stanbul avrupa
- +1 yıl
istanbulda illaki vardır... bulman zor olmaz :)
Soran+1 yıldogru migrosa falan gderm saol.. ya benm okul acilna kadar zayflamam lazm\ baska br dyet biliyosanz daha saglikli... yani yaklasik 40 gnde 10 kilo ./
- +1 yıl
inşallah verirsiniz. ben bunu denedim. mesela halamın kızı sabah öğlen akşam greyfurt suyu içerek zayıflayıp incecik oldu. ama bunun sağlıksız olduğunu duydum. ben denemedim ama yine bir akrabam su diyeti yaptı. yani 5-6 gün yalnızca su içti. dukan diyetinin en önemli özelliği size izin verilen yiyeceklerden istediğiniz kadar, istediğiniz saate yemeniz.yani aç kalmak yok. diğer diyetlerde aç kalıyorsunuz.
Soran+1 yıldukani orucluyken yapcam ins srnsuz zayflarm saol tekrar
- +1 yıl
hayır hayır oruçluyken başlamamalısın. Ramazandan sonra başla... çünkü bu diyette yemen ve bol bol su içmen lazım. sakın ramazanda başlama arkadaş.
Soran+1 yılama eyluln 17sine kadr 10 kilo vermem sartt
- +1 yıl
dukan diyetin oruçluyken asla yapılmaz, vücuduna çok zarar verirsin. bol bol su içip ürik asidi vücudundan sürekli atman lazım. yoksa böbreklerin harap olur.
Soran+1 yılsahurda iftrda bol su icsm
- +1 yıl
hayır hayır olmaz. gün içinde birden terlersin veya idrarla içtiğin suyu kaybedersin ve vücudun yeniden suya ihtiyaç duyar. zaten ramazan şurada 10 gün sonra bitiyor. sabret. sağlık daha önemli. zayıflayacam diye sağlıktan olma ! ! !
- +1 yıl
Maşallah 1 ay da 10 kg ne demek yaa. Erkek metabolizması işte. 😒
Sağlık konusunda 904 cevap paylaştı. Diyet dediğin kişiye özel olur spesifik,her insanın vücudu ihtiyaçları ve eksik besin ögeleri miktarları farklıdır.Bu yüzden birtakım ölçümler ve bunların değerlendirilmesi sonucu uygun olan diyet yazılır ve kişi bu diyeti uygular/uygulamalıdır.
Kitaplarda yazan bilmem ne diyeti adı altındaki şeylerin size ne kadar uygun olduğuna karar verecek akademik bilgiye sahip değilsiniz,ha beslenme ve diyetetik bölümünü bitirmişsinizdir okuyorsunuzdur değerlendirme yapacak bilgiye sahipsinizdir o ayrı.Ama Ayşe Teyze,Ali Amca bu değerlendirmeyi yapamaz...yapamaması da çok doğaldır.Netice de her işi bilenine bırakmak gerektiği gibi bu işi de bir diyetisyene bırakmak en doğrusudur.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink bu linktekine bak sana kendi hikayemi anlatayim diyene onu oku onu ben yazdim sorun olursa gel yaz buradan ama yorumlari da oku.
112 Yorumla
Gizli Soran10 kilo vermek istediğini yazmışsın peki verdin mi verdiysen nasıl verdin
Cevap sahibivermek istediğimi degil verdiğimi yazdım cevaplara bak soruya degil bak sana kendi hikayemi anlatayım diyerek başlayan benim cevabım yorumlarıma bak onları oku yazdım hepsini
Gizli Soranpardon ben dikkatli okumadım sanırım o yüzden onu okudum yorumlara bakarken 2. dönem sonu dediğine göre 3 aylık tatilde 10 verdin sanırım senden bir şey istesem bana bir günlük saatleriyle birlikte yadiklerini yazsan sadece bir günü ve tuz şeker tükettin mi onları da yazsan ve yaşın kaç senin
Cevap sahibiben 18 im daha :D bak 3 aylik mi bilmiyorum cunku saymadim ne zaman basladigimi falan hesap etmedim yani ama saglikli kilo vermen lazim her diyette li gibi seker tuz un yani 3 beyaz yok yani asla yenmeyecek.ya orda da belirttim sabah kahvaltisinda yediklerim her seyi yedim yani ama 2 ekmek sinirin var bunu unutma ben cogunlukla ikisini de sabah yiyorum bal kaymakla beraber yediklerim sunlar salatalik ben salataliga bayilirim istedigin kadar ye domates sevmem o yuzden bilmiyorum yumurta peynir.
Cevap sahibisabah kahvaltisini cok iyi yaparsan yani doyana kadar yersen oglegin ben hic acikmiyordum sen acikirsan elma veya meyve ye sonra aksam istedigin bir sebze yemegini yiyebilirsin yani sorun yok sebze disinda makarna falan ye de abartma yani 2 yemek kasigi falan yani abartma sen bilirsin nerde duracagini.
Gizli Soranben de 18 im :D yalnız bal kaymak demişsin ağır bir şey değil mi yani yememek daha iyi değil mi, ben de salatalığa bayılırım :) ve aynen domates sevmem bir de peynir asla yemem.. Teşekkür ederim, son olarak ben bunu denemeye başlasam işe yarayıp yaramadığını ne zaman anlarım yani işe yaramazsa uygulamayı bırakmak için soruyorum 1 hafta içinde belli olur mu olursa kaç kilo/gram verirsem işe yarıyor demektir..
Cevap sahibi1 hafta icinde belli olur ama sakin birakma birakirsan cabuk pes etmis olursun bal kaymak sevdigim icin yiyorum tok tutuyor nutella disinda istersen recel falan da yiyebilirsin ama unutma gun icinde en fazla iki ekmek.o da tam bugday.
Gizli Sorantamam çok teşekkür ederim deneyeceğim bunu
Cevap sahibisorun olursa gel buradan yaz sabret ve birakma diyeti.
Gizli Sorantamam bir hafta sonra sana yorum yazacağım buradan bir de ben kolay kilo veremiyorum metabolizmam zayıf biraz ama umarım işe yarar yani
Cevap sahibiBenimde oyle ben verdim valla bilemiyorum ki diyet fikrini aklindan cikar bir kere diyete degil once vucudunu duzenli beslenmeye alistirmalisin.
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
16Cevap
+1 yılMerhaba
Dukan diyeti vb. diyetler, zaten bildiğimiz şeyleri farklı şekillerde bize sunan markalardır. Bizim için önemli olan, sağlıklı bir birey olmak için egzersiz ve "temiz" beslenmenin zaten zaruri bir ihtiyaç olduğu gerçeği. Bunu hayatımıza uyguladığımızda kilo sorunlarımız da kendiliğinden ortadan kalkmış olur. Bu yüzden kendinizi sıkmadan beslenme düzeninizi yaşamınıza yaymanız daha doğru olur kanaatindeyim.
“Makalelerim” başlığından konuyla ilgili veya ilginizi çekebilecek diğer yazılara bakabilir ya da özel ders / danışmanlık talepleri için iletişime geçebilirsiniz
SAYGILAR10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım sakın öyle ani kilo verdiren diyetler yapma ..Şimdi bu laf sana çok klişe geliyor..Hemen kilo vermek istiyorsun seni anlıyorum çünkü bende senin gibi öyle saçma sapan diyetlere başvurmuş ancak o verdğin 2 günde 2 kiloyu sonra geri alıp ki orda verdiğin su ,bu döngü içinde bocalyıp durmuş biriyim.Bak yapman gereken sadece spor .Hareket et ..İnternet kullanıcısısın aç plates videosu netten yap dans et vs. Ama kaslarını eritmeee ..O dukan diyetleriymiş isveç diyetleriymiş hepsi sağlığa zararlı ..Yardım istiyorsan ben sana yardımcı olabilriim.15 kilo vermiş biri olarak :)
10 Yorumla
+1 yıl2 arkdaşım yaptı güzel sonuçlar aldılar. Ama kaç kilo verdiler hatırlamıyorum fakat verdiler. Tavsiye edermiyim doktor kontrolünde yapılmayan hiçbirşeyi tavsiye etmem. Gerekli testlerin yapılması şart bana göre. saygılar
01 Yorumla
Soran+1 yıltsk :)
- Sağlık konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba @kutsimaya
Kilo vermek için eşinizle birlikte bir diyetisyenden destek alabilirsiniz. Hem kendisiyle fikir alışverişi yapabilir hem de aklınızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz.10 Yorumla
+1 yılKuzenim yaptı kilo verdi ama çabucak alma eğiliminde hala. Ben her şeyden yiyerek verdim kilo geri almadım. Ancak dukan diyetiyle tekrar geri almayanlarında olduğunu duymuştum.
10 YorumlaBence zararlı nitekim bazı ülkelerde yasak bile. Kısa tavsiyem uzak durun. Şok diyet gibi düşünüyorum ama ilerisi adına dönüşü büyük zararlar açabilir. Klasik diyetleri de geçerek insan hedefini kendi belirlemeli.
10 YorumlaEvet yaptım ve 5 kilo verdim gayet motive edici ve her zaman tok olduğun bir diyet internetten dukan amca diye gir ve ordaki yazılanlara uy kitabı okumana gerek yok zaten orda özetlemiş
20 Yorumla
+1 yılBen de merak ediyordum dukan diyeti yorumları ne alemdedir diye. Burada birçok içerik var biraz daha araştırmak lazım.
00 Yorumlayapma ya protein ağırlıklı beslendiriyor karaciğerde yağlanmaar karaciğerde hasar ortaya çkıyor. spor yap ekmeği tuzu kes. bak hadiseye :)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılekmek yemiyorum zaten spor yapmaya da zamanım gerçekten hiç ama hiç yok
- Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılProtein diyeti olarakta biliniyor.Yapanlarda kısa süreli kilo kayıpları gördüm.Dolayısıyla sağlıklı bir diyet olmayıp ama fazla tercih edilen bir diyet türüdür..
00 Yorumla kitabını aldım ama zor geldi yapamadım karatay diyeti iyidir :)
11 Yorumla
Gizli Sorantamam :D
+1 yılYapan biri olmasam da dukan diyeti yapanların yorumları ile ilgili burada birşeyler bulabilirsin.
00 Yorumlaya ben gıcık oluyorum şu diyetçilere. diyolar ki karbonhidrat ye yağ yeme protein ye. lan ben hayatımda hiç protein yemedim ekmek falan yioruz biz protein ne?
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaslında ben ekmek falanda yemem hiç çok nadir çünkü kahvaltı yapmıyorum zaten ayda 4-5 kere yapıyorum bunların 2sinde anca yiyorum akşamları zaten ekmek yemiyorum sorun şimdi bu dukan diyetinde tuz ve şeker olmaması bir de liste çok fazla düşünüyorum bunları yesem bir 10 kilo alırım aksine son olarak birde protein olsa bile pişirme şekilleri çok kötü yani yağ hiç yok tuz hiç yok yağıda fazla tüketmiyorum ama tuz olmazsa olmaz
Gizli Soran+1 yılanladım :D protein et ve süt olan şeyler (kırmızı et- balık - tavuk - hindi -peynir- yoğurt falan) karbonhidrat içinde un şeker olan şeyler (ekmek - poğaça - bisküvi - kekler falan)
Tanıdığım iki kişi ayda 5 6 kilo, bi kişi de 10 kilo verdi.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba öncelikle, bende Dukan Diyeti'ne başladım birkaç gün önce sadece proteinli besinler tüketiyorum yapanları gördüm gerçekten kilo verdirdiğini söylüyorlar ve hiç aç kalmıyorsun bir dene istersen.
00 Yorumlaben 2 gunde 2.5 kılo verdim yeni basladım sadece ilk atak doneminde sebze yemiosun seyir döneminde sebze +proteğin yıyorsun ve incecik oluyorsun ben devam edicem inşallah:)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece 5 günlük atak dönemini yaptım, 3 kilo verdim ama proteinden bıktım.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa bende kitap yok lutfen bana gunun hangi saati ne yedigini yazar misin nette hep farkli liste var yazarsan cok sevinirim gercekten. Birde kac kilodan kaca dustun? +
Şurada yorumlar falan yazıyor bir göz at istersen dukan diyeti yapanların yorumları
00 Yorumla
+1 yıl8 kilo fazlılıgın varsa dukkan degıl şirket dıyetı yapman lazım
11 Yorumla
Gizli Soranhaklısın :D
+1 yılneden şu boğazınızı tutmayı ve spor yapmayı denemiyorsunuz... hem yicem hem zayıflıcam diye birşey yok
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılinan çok yemiyorum tek öğün sadece spor yapmayada zaman yok
- +1 yıl
hep öyle derler su içsem yarıyor diye... eee yiyorsunki böyle oluyo tuvalet sorunun varsa çözelisin
Gizli Soran+1 yılgerçekten çok yemiyorum ama suda içmiyorum hiç o doğru
- +1 yıl
bak su önemli eğer en az kışın 1.5 lt su yazın 2.5 su tüketmezsen yağı kalıcı hale getirirsin zayıflaman zorlaşır... birde günlük nar tüketirsen yağ yakması kolaylaşır
Agır bır dıyet 10 gunden sonra bırakmıstım tansıyonum dusmustu.Eger kurallarına dıkkat ederek uygularsan kesın sonuc alırsın
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılo 10 gün içinde kaç kilo verdin
bide bu çıktı :)
az yiyin diyete gerek kalmaz balım :)00 Yorumla
+1 yılÇok sağlıksız bir diyet sadece et ve süt ürünler iyeniyor meyve sebze yasak yapılmamalı
00 Yorumladükkan diyeti nasıl yapılıyor ?
00 Yorumlayapan arkdslarım var memnunlarmıs
00 Yorumla
+1 yılgut hastası olursun artık :))
00 Yorumladukanı bırak akupunktura git çok faydalı
00 YorumlaEvet suanda dükkândayım rejim yapıyorum:)
11 YorumlaYapan arkadaşım var ve faydasını gördü.
00 Yorumla
+1 yılDukkan damı Yapıyorsunuz Özelliği Nedir ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl14 kilo verdim 1.5 ayda
018 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNASIL
Gizli Soran+1 yılkaç kiloydun başladığında
Cevap sahibi+1 yıl124 kiloydum şimdi 110 kiloyum
Gizli Soran+1 yılnasıl verdin ne yedin bir günlük örnek verebilir misin lütfen saatleriyle ve tuz şeker onları hiç tüketmedin mi yaz lütfen
Cevap sahibi+1 yılçok uzun nasıl yazıyım:s senin boy kilo kaç?
Gizli Soran+1 yılboy 1.68 kilo 63
Cevap sahibi+1 yılgüzelmisin peki?neden kilo vermeyi kafana taktın?
Gizli Soran+1 yılo zaman sadece şunlara cevap yaz tuz şeker hiç kullandın mı bir de sadece kaç öğün beslendin ve kahvaltıyı yaz lütfen
Cevap sahibi+1 yıl6 öğün yedim.ama hala şahan gökbakar gibiyim.herkes ona benzetiyo beni:s
Gizli Soran+1 yılkendimi övmek için demiyorum kesinlikle ama evet yani büzelim beğenilen biriyim aslında belli bir nedeni yok ama beğenilen biriyken tek sorunum kilo olmasını istemiyorum (tabi mükemmelim demiyorum ama görünürde tek kötü yönüm kilom balık etli duruyorum ama ben çok takıyorum bunu
Gizli Soran+1 yıltuz şeker olayını yazmamışsın ama :( bir de kahvaltıda yediklerini.. sen devam ediyor musun hala boyun kaç senin
Cevap sahibi+1 yılboy 1.85 uzunum ama aynısıyım şahan gökbakarın.celal ile ceren filmindeki halinin aynısıyım.güzel biriysen tanışalım istersen beraber diyet yaparız
Gizli Soran+1 yılsorduklarıma cevap verecek misin
Cevap sahibi+1 yılbugün kü kahvaltım:
2 tane açmanın arasına konulmuş birer kibrit kutusu büyüklüğünde peynir bide Çay okadar
Gizli Soran+1 yılaçmayla diyet mi olur ya ben peynir yemiyorum bir de ağzıma sürmem asla
Gizli Soran+1 yılneyse teşekkür ederim yinede
Cevap sahibi+1 yılbana verilen listede öyle mesela yarım saate havuçlu sulu köfte yicem.liste uzun kalkıp almaya üşeniyorum içerde masada duruyor
Gizli Soran+1 yılanladım, umarım istediğin kiloya ulaşılırsın
- Sağlık konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1 kg verdim
00 Yorumla
+1 yılYapmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmadım
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı