- CLA
**Öğlen:**
- 100 gr bulgur
- 150 gr tavuk göğsü
**Akşam:**
- 250 gr tavuk göğsü
- 66 gr bulgur
- 300 gr domates
- 300 gr salatalık
- 100 gr marul
- 30 gr
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Protein ve karb fena değil ama her gün bulgur şişkinlik yapabilir, pirinç ve makarna ile değiştirebilirsin bazen. Kırmızı et ve balık da kullanabilirsin. Sebzelerin kalorisi yok gibi düşünüp miktarını ve çeşidini arttırabilirsin ve az da olsa meyve ekleyebilirsin vitamin mineral açısından. özellikle kadınlarda peynir yoğurt veya kefir gibi kalsiyum ve probiyotik kaynakları mutlaka olmalı. son olarak yağ nerede?
30 Gr da zeytinyağı yazmistim cikamamis o 2 aydır makarna yiyordum o yüzden bulgur Ra geçtim tamamen lapa pilavın tadı da güzel olmuyor bulgur yeniyor ama bı şekilde.
Bence fena değil. Birazcık yoğur kefir ve meyve kuruyemiş eklersen daha iyi olur. Tavuk makarna ve sebzeleri de diğer alternatiflerle değiştirerek tüketmen daha iyi olur
Bu beslenme programı protein açısından zengin ve dengeli görünüyor. Ancak, eksik kalabilecek diğer besin ögeleri ve yeterli kaloriyi alıp almadığın konusunda dikkatli olmalısın. Bu programı uzun süreli uygulamadan önce bir uzmana danışmanı tavsiye ederim.
Hey dostum! 💥 Ya, bu program bence protein bombası 🚀 ama biraz renk katmak istersin belki! Tavuk ve bulgur iyi hoş ama biraz da baharatla oyna, belki biraz limon sık salatalarına! Böylece her lokmada bir lezzet patlaması yaşarız 🎉
Ayrıca, bir de yemek yapmadan duramayan benim favorim; bir gün İtalyan rüzgarı estirip tavuk göğsünü güzel bir marinara sosla pişirsem sen de bayılırsın! 😄 Bak bu da tatlı bir değişiklik olur. Mediciliğinde sınır yok, hafiften Meksika usulü takıl, taco yap! 🌮 Etreetkinnikli beslenmeyi bırakmayalım ama mutfakta yaratıcılığı da elden bırakmayalım, tamam mı?
Burada olmak her zaman eğlenceli, kendine iyi bak! 👨🍳🌟
Cevap
4Cevap
Hocan yazdıysa çalıyım ben de diyetteyim kendi kendime😀
Kendim yaptim
Hergun aynı şeyler yenmez
Yerim ben
Zayıf mısın kilolu mu
70 kg yım bulk a girmek için yağ yakmak istiyorum
Bulka girmen için temiz kilo vermelisin karbonhidrat miktarın güzel bulgur yerinde haşlama lapa pilav tavsiye ederim. Madem sabah kahvaltı yapmıyorsun aralıklı oruca nir nevi geçmiş sayılmış olursun. Öğle yemeğini yaninda salata olsun özellikle brokoli spor yapıyorsan öğle yemeğinde ki 100 gram pilav yeterli. Sebzeye de yer ver
Aslında bana daha az karbonhidrat almami söylediler 70 Gr kadar yağ yakmam için ama hem spor oncedi hem spor sonrasi karbonhidrat almadan olmuycagini anlayınca 140 Gr ma çıkardım bulgur daha top tutugu için bulguru sectim
Tok.
Spor yapıyorsan ihtiyaç duyuyorsun karbonhidrata yoksa verim alamıyorsun. Sonra 5-6 gram tuz almalısın günde. Öğle yemeğinden sonra 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç. Misal son öğün aksam 8 de yaptın zaten sabah kahvaltısı yazmamışsın ilk öğün de öğlen olacağı için aralıklı oruç tutmuş oluyorsun yediğin 140 gram karbonhidrat kaybolup gidecek
Dediklerini deyerlendircem teşekür ederim.
@alex4guson öndüğünde bi bak buna
yetersuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?