Sabah:1 tabak havuç, acı kırmızı biber ve soğan sote
Öğlen:1 yeşil elma
Ara öğün:1 armut
Akşam:1 kase karnabahar (2 yemek kaşığı yoğurt ile)
Nasıl beslenmişim? Meyve fazla mı olmuş?
Akşam yemeği öncesi 45 dakika da tempolu yürüyüş yaptım.
Sabah:1 tabak havuç, acı kırmızı biber ve soğan sote
Öğlen:1 yeşil elma
Ara öğün:1 armut
Akşam:1 kase karnabahar (2 yemek kaşığı yoğurt ile)
Nasıl beslenmişim? Meyve fazla mı olmuş?
Akşam yemeği öncesi 45 dakika da tempolu yürüyüş yaptım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Protein yok fazla şeker ve agirlik antremani kaslari calistirman lazim yürüyüşle olmaz
Ağırlık antrenmanı yapamam, ailem izin vermiyor. Et tarzı ürünleri çok sevmem, süt ürünlerini de sevmiyorum protein için yapacak bir şey yok. Kilo vermeye çalışmıyorum bir de yazmayı unutmuşum. Aslında kilo almaya çalışıyorum.
Kilo almaya calisiyorsun niye yürüyüp kalori kaybediyosun, şeker tüketerek sadece yağlanırsın biraz arastırmani tavsiye ederim yoga filan yap en kötü
Kardiyo da yapıyorum ama haftada 4 gün. Diğer 3 gün de yürüyüş yapıyorum. Meyveyi de 2 porsiyon tükettim sadece çok fazla olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Araştırdığıma göre kadınlara günde 2-3 porsiyon meyve öneriliyor. Kilo alırken vücudumun yaglanmasın diye de spor yapıyorum.
Diğer öğünlerimde az yediğimden dolayı mı meyve gözünüze battı anlamadım
Kanka ne yapiyosan yap yok öyle düşünüyorum filan senin ne düşünüp düşünmediğin önemli değil bilim bunu söylüyo
Bak araştırmalar günde en az 2 porsiyon meyve diyor ve ben 2 porsiyon tükettim
Şeker almaya devam et 90 kilo sporcuyum bana beslenme anlatiyo ya bsbdbd
Ben sporcu değilim kardeşim. Normal bir insan gibi besleniyorum ben, sporcu olsam söylerdim heralde. Sen proteininle ne yapıyorsan yap o zaman. Kas yapmak istesem yazardım zaten. Ayrıca bu dönemde herkes böyle besleniyor gayet de sağlıklılar. Sana da tavsiye ederim. Vitamin nasıl alacaksın meyvesiz? Meyvenin de faydası var elbet
Meyve çok olmuş içinde çok şeker var
Fruktoz şekeri çok zararlı değildir diye düsündüm ama.2 porsiyon meyve var burada kaç porsiyon yemeliyim?
Her şeyin fazlası zarar günde bir tane yemen daha iyi
Ayrıca sabah adam akıllı kahvaltı yapmalısın yumurta ye haşlanmış
Yumurta sevmediğim için tüketmiyorum. Kahvaltım o yüzden böyle
Peynir ye zeytin ye
Onlarıda sevmiyorum maalesf