Boy 163 kilo 61
Sağlıksız falan demeyin sadece 55 olmak için kaç hafta lazim
Boy 163 kilo 61
Sağlıksız falan demeyin sadece 55 olmak için kaç hafta lazim
1 63 boya 55 kilo çok az hastalıklı gibi durur bnce hoş bir görüntü olmaz ama 61 den rahtsizsan 58 57 daha iyi olacaktır ben 113 kilodan 53 kiloya düşmüş biri olarak söylüyorum 4 den sinra yemek yememek kilo kaybı değil tam tersi kas ve şu kaybı olur buda tartıda zayıf görselde hastalıklı gibi durmana sebep olur bunun yerine akşam 6 dan sonra yememeye tercih edebilirsin daha sağlıklı olacaktır sabah zengin bir kahvaltı yapıp yumurta peynir zeytin salatalık bolca yeşillik 1 veya 2 dilim ekmek öğlen çorba yanında az bir miktar sebze ya da et yemeği beraberinde 1 kase yoğurt daha sonrasında akşam öğunene kadar 1 fincan yeşil çay 1 bardak kefir akşam 6 dan 20 dk yarım saat önce salata yoğurt ve hafif bir öğün le birde 14 günlük yoğurt pul biber limon kuru günlük 40 dk yürüyüş ve eğer varsa bölgesel olarak rahatsız olduğun yerin örneğin bacak ya da göbek gibi 15 dk da bölgesel egzersiz yaparak muhtemelen 2 buçuk haftada 57 ye falan inersin ha bide gün içinde şekersiz 1 fincan kahvede mükemmel yağ yakimini destekliyor özellikle yürüyüşten 10 dk once tuletirsen
Cok sagol canim
Rica ederim inşallah hedefine ulaşırsın
Umarim ya bir ara bu böyle 49 a düşmüştüm ama cidden hastalıklı duruyordum sonra kendi irademle aldım şimdi de vermem lazim paradoksu girdim 🤣🤣
Hızlı değil sağlıklı vermeye çalış ben 113 den 53 e düştüm 4 ayda ve o kilomu 4 yıl boyunca korudum daha sonra hamilelikte beraber 82 kilo oldum doğum yapalı 4 ay oldu Şu an 68 kiloyum eski kiloya dönmek için çabalıyorum insan oğlu yetki istesin
6 kilo vermek için 42.000 kalori açık vermen gerekiyor. Günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp gün içerisinde yediklerini bu ihtiyacın altında tutar ve üzerine de egzersiz eklersen sağlıklı ve hızlı şekilde kilo verebilirsin.
Cevap
2Cevap
6 dan sonra yeme. 40 dk spor yap. Üzerine yoğurt ye. Güçsüz düşme.
Rahat o kiloya ulasirsin
6 kilo verirsin iraden varsa tabii
1 ayda verebilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?