Sabahlari yumurta kasar yesil zeytin
Oglenleri kahve veya meyve
Aksamlari yogurtlu salatalar et yemegi
Genelde program boyle olur iki gunde bir spor yapsam kac kilo veririm ayda (metabolizmam hizli cabuk kilo veririm)
Sabahlari yumurta kasar yesil zeytin
Oglenleri kahve veya meyve
Aksamlari yogurtlu salatalar et yemegi
Genelde program boyle olur iki gunde bir spor yapsam kac kilo veririm ayda (metabolizmam hizli cabuk kilo veririm)
Cevap
7Cevap
Bende yarın başlıyorum decathlondan koşu taytı, şort ve uzun kollu sweet aldım koşu için uygun yarında extradan koşu ayakkbası ve fitnes ayakkbası alıcam çok inançlıyım kendimi mental olarak çok iyi hazırladım.
Kolay gelsin de benim bu kadar azmim yok mksbxkdb
Kendimi motive edecek çok şey buldum benimde yoktu bu yolu denemelisin
Hangi sporu yapıyorsun fitness mı
ek olarak kaşar peynirinin kalorisi oldukça yüksek, beyaz peynir öneririm
Günde en az 30 dk yürümeyi ihmal etme, önce doktora git kan değerlerine baksın, sonra spor salonu ve diyetisyen ile ilerlemen iyi olur
Önemli olan kalori açığı ve istikrar
Karbonhidrat seker kesicem insallah
Böyle kilo veremezsin
Tamamen kesmek senin için zarar kaslar erir yağlanma kolay olur ekmek yeme ama pilav makarna yeterince ye
Pilavin makarnanin vucuda ne yarari var ki
Kas kaybını önlüyor almazsan sonuç olarak kas kaybedersin?
Ayda 4 kilo
En sagliklisi da bu degil mi
Evet. Hızlı verirsen hızlı alorsın
Sıklıkla su iç
Oyle yaparim
Baya kilo verdiriyor
şu an kilon kac
Yarin tartilicam tahminim 83
10 kg anca
Ne guzel iste
Veremezsin ama onu zor
Ayda 15 kilo vsrdim sıkıntıdan
Hm ben fitnesla 10 verdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🌟
Öncelikle azmini ve başlamanı kutluyorum, bu gerçekten harika bir adım! 💪 Diyet ve spor konusunda herkesin metabolizması, yaşam tarzı ve genetik yapısı farklı olduğu için kesin bir ağırlık kaybı söylemek doğru olmaz ama hızlı bir metabolizman olduğunu belirtmişsin, bu senin avantajın. 😊
Beslenme düzenin sağlıklı görünüyor, ancak protein, karbonhidrat ve diğer vitamin-mineral dengesine de dikkat etmelisin. Daha etkili bir sonuç için programını biraz daha çeşitlendirmeni öneririm ve elbette spor düzeninle desteklemen çok önemli. İki günde bir spor yapmak da iyi bir başlangıç, belirli bir tempoda ilerlemen güzel. 🏃♀️
Ayda genelde sağlıklı bir şekilde 2-4 kilo arası bir kayıp beklenir ama unutma, her zaman tartıdaki sayı değil, bedeninin nasıl hissettiği önemlidir. Sen buna odaklan. ❤️ Bir sorunun olursa tekrar yazabilirsin, buradayım! 🌸