Spor yapıyorum, günlük 800 kaloriyi geçmiyorum, genelde 1 saat spor yaparım, koşu ve bisiklet, 2-2,5 litre de su içerim. Bu şekilde 1 ayda kaç kilo verebilirim
2 ay
Spor yapıyorum, günlük 800 kaloriyi geçmiyorum, genelde 1 saat spor yaparım, koşu ve bisiklet, 2-2,5 litre de su içerim. Bu şekilde 1 ayda kaç kilo verebilirim
Cevap
6Cevap
800 kalori çok az, kas kaybetme ve vitamin makrolar yeterince alamama riski çok ayrica Kilo versen dahi normale dönünce çok hızlı geri alırsın, yapma
Benim biraz hızlı vermem gerekiyor istediğin kiloya indikten sonra diyete devam edeceğim zaten vücudum o kiloya alışana dek
Proteini yeteri kadar almazsan, kas kaybını çok yaşarsın. Kilo boy yazarsan daha sağlıklı yorum yapılabilir. 90kg birisi 60kg birisine göre daha hızlı verir. Net bir şey söylemek imkansız.
165 boyum kilom 75
İlk hafta 4-5 kg gider. Ama sıfır şeker, sıfır karbonhidrat alırsan. Ay değil, ilk hafta rahat gider. Ama sağlıklı olmaz👍 2. Hafta 3-4 kg düşer. Sonraki 2 hafta 2-3 kg olarak düşer. Çünkü vücut korumaya alır kendini. Ama çok fazla açlık ve baş dönmesi yaşarsın👍
Mesela bu hafta 1 kere tost yedim karbonhidrat bu başka yemedim bir de bir parça kare çikolata yemiştim. Benim 50 gün içinde 10 kilo vermem lazım ya
Hedef 50 gün için 10kg ise, bu kadar kasmaya gerek yok. 2 hafta unlu ve şekerli gıdaları kes komple. Kan şekerin düşünce canın çok fazla tatlı ister. Günlük 1 litre suya 1 tane kabul tarcın at 2-3 saat bekle ondan iç. Kan şekerini düzenler. Dayanamazsan %70 -%80 bitter çikolata al. Ama 1 parça ye.
Dün burada tanıştığım bir diyetisyen arkadaş var. Online destek veriyor ücretli. Sadece kadın danışanları varmış. İstersen numarasını vereyim. Daha sağlıklı yönlendirme yapabilir sana
Kendiside bayan diyetisyenin. Yanlış anlaşılma olmasın
Anladım evet aslında numarasını verin kendi başıma hakledemezsem yardım alayım
8-10 arası verirsin bence
Ayyyy gerçekten miiiii umarım veririm yaa benim 50 gün içinde 10 kilo vermem gerek
kilo kaç
75
vay danam vay
Sktr lan
şaka yaptım
3 4 kilo
O az yaa
Hızlı sağlıksız olur
Ben bu şekilde 3 4 ayda 30 kilo veriyorum 😂
İlaç falan mı kullanıyon
Yok ama sporu 1 değil 2 saat yaparım genelde
Kaç kalori alıyorsun günlük benim 50 gün içinde 10 kilo vermem gerekde
Ortalama 700 800 kalori ama yağ yakıcı tarifler de uygularsan daha da kolaylaşır işin
Hmm anladım senin var mı bir tarifin
Sabah aç karnına ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi , öğlen ya da akşam french press in varsa onda bir yeşil çay ve taze zencefil demle içine de 1 çubuk tarçın , akşam yatmadan da 1 kase yoğurt içine pulbiber , nane , yarım limon , toz zencefil koy ye tamamdır
Hepsini deneyeceğim umarım işe yarar
Başarılar
hergun yapıyorum
Nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tempoyla kilo vermek yerine kendini çökertirsin kanki 🏃♀️🚴♀️ 800 kalori çok tehlikeli az, hele spor da yapıyorsun. Voleyboldan biliyorum, düşük kaloride performans çöp oluyor. İnternetten bazal metabolizma hızı hesapla, ona göre plan yap. Sağlıklı hız ayda 2–4 kilo 💪🔥