Bu aralar fazlasıyla kilo aldım, bale yapıyorum ve acilen eylül ayına kadar tekrar kilo vermem gerekiyor.
Boy: 1.63
Kilo;61.5
Hedef kilo; 54
Boy: 1.63
Kilo;61.5
Hedef kilo; 54
Cok klişe olacak ama Önemli olan aldığın kalori tek öğün yemek yerine sabah 2 adet haşlanmış yumurta ve bir ince dilim kepek ekmeği, öğleye doğru 2 adet orta boy kayısı öğle yemeği içinde bir orta boy tabak sebze yemeği akşama doğru da bir dilim karpuz veya bir kase yoğurt yersen daha sağlıklı kilo verirsin. Ayrıca bazı günler et yemeyi de ihmal etme. Söylediğin gibi bir beslenme yöntemi tercih edersen şekerin çok düşer ve çık şiddetli açlık krizleri yaşarsın bir kaç gün ancak dayanırsin sonra diyeti bozarsin. Spora gelirsek de yürüyüş yerine nabzını yükseltecek konular ve ip atlama ve hit kardiyo denilen 10 dakikalık aralıksız bileşik egzersizleri tavsiye ederim. Dediğin şekilde beslenme ve yürüyüş ile ancak kendine eziyet edersin.
Cevap
8Cevap
tek öğün yeme kalori saymayı öğren günlük kalori ihtiyacının 1000 kalori altında beslen egzersiz yap 1 ayda 4-5 kilo verirsin kafadan
Kız yırtarsın oranı buranı o kiloyla. Tatlıyı kolayı hamur işini bırak acilen.
Yemiyorum zaten şu an
Tatlı gibi şeyleri cikarirsan hayatından belirli zaman sonra sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin bence ve egzersiz yaparak.
Gerek yok kilo vermeye normal kilon
Bale yapıyorum ama normalden zayıf olmam lazım
Yok olursun
Ppdski sen msin
Evet
Guzelmissn
Ne dertler var beee
10 kg verirsin
hedefi bile aşarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?