Kilo vermek için meyve diyeti yapmaya çalışıyorum. Çok meyve yemenin de diyete zarar verdiğini okudum.
link
Sizin bu konuyla ilgili bilginiz var mı, meyve diyeti ile zayıflama hakkında neler düşünüyorsunuz? Önerir misiniz?
link
Sizin bu konuyla ilgili bilginiz var mı, meyve diyeti ile zayıflama hakkında neler düşünüyorsunuz? Önerir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Meyve diyeti veya yoğurt diyeti gibi tek tip diyetler dengeli ve sağlıklı diyetler değildir. Her şeyin fazlasının zarar olduğunu unutmamakta fayda var ve bu tarz tek tip beslenmeye dayanan diyetler ile dengeli bir dağılım sağlamak mümkün değildir.
Meyvenin içerisinde doğal olsa da bir şeker olduğunu unutmamakta ve çok aşırıya kaçtığınız takdirde karaciğeri yoracağını bilmelisiniz. Kilo verme sürecinde en önemli noktalardan bir tanesi de yüzdesel dağılımdır. Karbonhidrat, yağ, protein yüzdesi iyi ayarlanmış bir beslenme programı uygulamalısınız. Aynı zamanda beslenme çeşitlilik sağlayarak tüm besin öğelerinden yararlanmak kulağa çok daha hoş geliyor.
Tüm bunları göz önünde bulundurarak sürdürülebilir, düzenli bir beslenme programı uygulamak ileriye yönelik daha iyi sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır. Pek tabii meyveler besleyici değeri yüksek, vitamin deposu besinlerdir.
İleriye yönelik kanser türlerinden korunmak ve bağışıklık sistemini güçlendirmek adına muhakkak beslenmenize günde 2-3 porsiyon (kişiye göre değişiklik gösterecektir) mevsiminde taze meyve eklemelisiniz.
Sevgilerimle.