+1 yılBenim çoğu arkadaşlarım beslenme ve diyetetik mezunu. Çok keyifli bir alan olduğunu, eğlenceli dersler ve konular işlendiği, inanılmaz güzel bilgiler edinildiği bir alan olduğunu belirtmişlerdi. Ayrıca mezuniyet gerçekleştiği zaman, bir ofis açılabilir, online görüşme sağlanabilir veya özel bir sağlık kurumunda, sağlıklı beslenme eğitim merkezlerinde de çalışma imkanı sağlanabilir. Ayrıca kpss sınavına girerek, devlet memuru olarak devlet hastanelerinde, kurumlarında çalışılabilmektedir. Bu yüzden güzel ve keyifli bir alan olduğunu düşünüyorum. İş bulma sürecinde bile kişinin kendi sosyal medya hesaplarından da danışan alabilme hakkı bile vardır. Yani kesinlikle eğitim alınması gereken bir meslektir..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence iyi bölüm
10 Yorumla Arkadaşımın eşi diyetisyen kendi özel yeri var calisio (ordu da) özellikle zayıflamak isteyen kişiler gidiyor ve baayg sonuç alan varmış
114 YorumlaDiyetisyen arkadaşlarım var merkezlerini açan, onlardan gözlemlediğim kadarıyla tatlı bir meslek. Online olarak da çok çalışıyorlar
11 Yorumla
+1 yılSana bağlı bence bir kuzenimşuan Cerrahpaşa da sanırım diyetisyen bir kuzenim de atanamadı işsiz
12 Yorumla- +1 yıl
benim bilgiym yok pek
+1 yıl3-4 tanıdığım mezun oldu biri tekrar tıp okuyor diğerleri de mesleğini yapmıyor
13 Yorumla- +1 yıl
2-3 sene oldu. tıp okuyan hariç diğerlerinin ailesi zengini ne yaptıklarını ben de tam bilmiyorum gezip dolaşıyorlar.
+1 yılOğuyun guzum oğuyun oğuyun
14 Yorumla- +1 yıl
Ahahaahhh cevap vermezsin diye sacma saçma şey yazdiydiiimmm
- +1 yıl
Da🤔
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılParan varsa iyi
17 Yorumla- +1 yıl
Atama durumu iyi değil.
- +1 yıl
Hemşirelik iyi mesela
- +1 yıl
Uzun bir süre olmaz diye düşünüyorum bir hastanede 1 diyetisyen varsa 200 ü aşkın hemşire olabiliyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde erkeklerin secmedigi bolum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmem öyle ama
Güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bölüm
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası