Okuyup memnun olan var mı nasıl sizce?
1 ay
Beslenme ve diyetetik nasıl bölüm?

Okuyup memnun olan var mı nasıl sizce?
Benim çoğu arkadaşlarım beslenme ve diyetetik mezunu. Çok keyifli bir alan olduğunu, eğlenceli dersler ve konular işlendiği, inanılmaz güzel bilgiler edinildiği bir alan olduğunu belirtmişlerdi. Ayrıca mezuniyet gerçekleştiği zaman, bir ofis açılabilir, online görüşme sağlanabilir veya özel bir sağlık kurumunda, sağlıklı beslenme eğitim merkezlerinde de çalışma imkanı sağlanabilir. Ayrıca kpss sınavına girerek, devlet memuru olarak devlet hastanelerinde, kurumlarında çalışılabilmektedir. Bu yüzden güzel ve keyifli bir alan olduğunu düşünüyorum. İş bulma sürecinde bile kişinin kendi sosyal medya hesaplarından da danışan alabilme hakkı bile vardır. Yani kesinlikle eğitim alınması gereken bir meslektir..
Cevap
2Cevap
Arkadaşımın eşi diyetisyen kendi özel yeri var calisio (ordu da) özellikle zayıflamak isteyen kişiler gidiyor ve baayg sonuç alan varmış
Diyetisyen arkadaşlarım var merkezlerini açan, onlardan gözlemlediğim kadarıyla tatlı bir meslek. Online olarak da çok çalışıyorlar
Sana bağlı bence bir kuzenimşuan Cerrahpaşa da sanırım diyetisyen bir kuzenim de atanamadı işsiz
benim bilgiym yok pek
3-4 tanıdığım mezun oldu biri tekrar tıp okuyor diğerleri de mesleğini yapmıyor
2-3 sene oldu. tıp okuyan hariç diğerlerinin ailesi zengini ne yaptıklarını ben de tam bilmiyorum gezip dolaşıyorlar.
Oğuyun guzum oğuyun oğuyun
Ahahaahhh cevap vermezsin diye sacma saçma şey yazdiydiiimmm
Da🤔
Bence iyi bölüm
Paran varsa iyi
Atama durumu iyi değil.
Hemşirelik iyi mesela
Uzun bir süre olmaz diye düşünüyorum bir hastanede 1 diyetisyen varsa 200 ü aşkın hemşire olabiliyor.
Genelde erkeklerin secmedigi bolum
Bilmem öyle ama
Güzel
Güzel bölüm
En İyi Cevap