AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Ailesi mi şey edecek ne alaka? Belki ben bbw fetişistiyim. Kime ne?
Ben olsam zayıflayıp mezuniyetten bi gün önce ayrılırdım
Seviyor ama kilo vermeni istiyor aile bahane.
Benimkide kilo al diye baski yapardi erkekleri anlamak gerçekten zor
Sevgisi olabilir ama saygısı empatisi sıfır. Böyle de yürümez bana göre.
Ay bunu ben yaşasam bende aglardim ya senin sevgiline küfrettim affet beni ama küfrü haketti!!! Ailesi ajansa manken seçmeyemi geliyormuş yoksa senle tanişmayamı senin kilondan kime ne yaaa
Yani bir anda böyle bir tavra girdiyse adam tuhaf bence. Ama daha önceden biraz bu konuda bahsettiyse normal bir durum olabilir bu
Bence bu senin kararın olmalı sen kendini nasıl beğeniyorsun? O şekilde olmalısın yani bu kilomda iyiyim diyorsan bunu ona belirt bunun için ayrılmak isterse kendi bilir ama sen de zayıflamak istiyorsan tartışmanım bir manası yok bence
seni seviyor ama ailesinin karşısına iyi bir fizikle çık diyor, dış görünüş çok önemli lütfen artık kabullenelim
Bu nasıl bir terbiyesizlik ya, hiç hoş degil Bu söylediği ailesi kraliyet ailesinden miymiş insanları kiloyla eleştirmek de ne demek
Kardeşim kusura bakma ama patavatsızlık yapmış ne alakası var ailesi neden senin kilon ile ilgilensin mutluluğunuza bakar ne saçma bir durum ağlamana sebep olmuş üzüldüm gerçekten.
Çok kötü ve kırıcı birleşey söylemiş böyle konuşan birinin sevgisine inanmam ben
Çok üzgünüm ama seni seven insan Herşeyine kabildir. Seni sen olduğun için sever. Değiştirmekle uğraşmaz. Herşeyi baştan aşağı bir gözden geçir derim
Çok ayıp yaptığı ya. Beni böyle seven sever ben kimse için zayıflayamam. Ancak kendim istersem zayıflarım. Demen lazım bunları. Sevse böyle konuşmazdı bence ya da konuşmayı bilmiyor.
Aaa terbiyesize bak sevgilin hasta psikopat bir pislik 70 kilonun neresi kilolu
Bu soruyu direkt kendisine sormalıydın bence
buyuk ihtimal zamanında ailesine senin zayıf oldugunu söyleyip bununlada ovunmustur.. ve haksız yalancı cıkmak istememektedir :)
Seni her haliyle sevmeli ve senden utanmamalı bu söylediği hiç hoş değil eğer senni beğenmiyorsa ayrılmalıdır.
Bence cocuk senin zayiflama istiyor ailesi degil..
hem o hem ailesi ya seni oldugun gibi sevsinler ya da hic.
Seven insan böyle söyler mi sence? Seni et yığını olarak görüyor, kıcına tekmeyi bas şunun!🤬
Seni kimseye beğendirmek zorunda değil ayriyetten kendisi seni o şekil kabullendiyse neden zayıfla diyor kusura bakma ama aşırı saçma biriymiş
Ailesi beğenmez diye düşündü ama seni seven böyle sevsin ailesiyle evlenmiceksin sonuçta kilo ve kel olmak Türkiye de çok zor
Belki de ailesi senin hakkında kötü konuşmasın yargılamasin diye dedi, seni sevmese o tombiş göbeğine katlanirmiydi !
Kızım bırak bebeyi ondan bı yol olmaz ailesi senin dışınamk bakacak içinemk kendi istiyor seni bahane ediyor inanma sozune
Kimse için kendini değiştirme nasıl mutluysan öyle ol seni değiştirmeye çalışmış demekki böyle bi düşüncesi vardı ve bunu bahane etti
Aile bahane olabilir bence kendisi istiyor olabilir tabi bunu anlamanın yolları var zarf atmalısın 😎😉
Ne alakaymış bence kilondan rahatsız ben olsam git zayıfını bul derdim
sevgilinle ilişkine bi şey diyemeyeceğim ama kilon fazlaymış. bence 60 kilo olman iyi olur.
Seni olduğun gibi sevmeyecek se neden var ki yol ver gitsin hatta kaç yani
Ben bile kırıldım. Normal bir insan bunu demez, takıntılı olduğunu düşünüyorum.
Normal değil onun ve ailesinin isteğine göremi hayatını sekillendireceksin yani
Kabalık etmiş gerçekten ben olsam direkt ayrılırdım
değil abi onun ailesine göre hayatına mi yön vericen saçma canım konuşmasın
Ailesinin beğenmemesinden korkuyor işte. Hem zayıflamak için bahane olur daha ne istiyorsun onlar için olmasa da kendi sağlığın için zayıfla 70 çok fazla kusura bakmada yani
Askim seni öok seviyo tabikide canım mısın o yüzden sana zayıfla diyo 😒
ve sen halen onu terk etmedin helal olsun siz tc kızları ağlamaya mahkumsunuz efendi gibi erkekleri üzdünüz yüzünüz gülmez
Böyle birini seviyo musun cidden
Evet
Kendine saygın sıfır
Gerçekler acıdır dombili
Neden bu kadar kırıcı davranıyorsunuz
Dedim ya gercekler. Herkes dombiliyle evlenmez.
O zaman bir gerçekte ben söyleyeyim ukalanin tekisin. Acınası bir varlıksın 🥺 .
Seninle evlenene de yazık.
Ayrıl utanıyor senden
Şanslısın erkenden kendini belli etmiş
Saçmalamıs 70 kiloda ne var
Senin kilolu olmandan utanıyor belli ki.
Ay küstah herif yaaa bas g. tüne tekmeyi
Sevse asla böyle demez
Sevgilin seni begenmiyor kesin
Kavgada söylenmez aga yuh
Hayır normal değil seni değiştirmek istiyor
Ağlıcana zayıfla pis şişko 😂
Saygisiz ondan bir halt olmaz ben neysem oyum deseydin begenmiyosalar kapi orada
Normal değil senin durumundan utanıyor.
Seni olduğu gibi kabul etmeyi bilmeli
😂😂😂 kızım sen o adamı şutlamaya bak en iyisi
Gitsin ailesinin istediği kiloda birini bulsun
Çok kırıcı olmuş bu gerçekten…
Toksik insanları hayatından çıkar
Çok bir kilon yok abartmış
Be zayıflamıyorum sne zatıf bi kız bul derim
Ben olsam anında terk ederim.
İyidir neden elli ilk opucukk
* gitsin, lavvukkkkk.