1.62 ve 70 kiloyum. Sevgilim ile aynı şehirde okuyoruz. Ailesi mezuniyetine gelecek. Ve onlar gelmeden zayıflamı istedi. Yemin ederim şu an ağlıyorum çok kötü oldum. Bir insan nasıl böyle diyebilir? Sizce beni sevmiyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık konusucam bu çocuk seni zaten kiloluyken sevmiş kiloluyken sevgili olmuş tamam mı seni elestirmelerini istemiyor olabilir iyi görünmeni istiyor olabilir mesela benim sevdiğim bir çocuk vardı sırf kimisi nasıl erkek cılız demesin diye spora başlayarak kas yapmasını istedim ama yapsaydı da severdim yapmasaydı da çünkü ben onu dış görünüşüne tipine bakmadan sevmiştim aynı şey senin için de geçerli kilon hakkında kötü konuşmuyor seni seviyorsa kilo verip fiziğini düzgün hale getirmelisin hem senin için neden bu durum kötü ki kilo verip fit olmayı herkes ister bernce kilo ver spora başla hem kendini daha iyi hissedersin diye düşünüyorum çünkü insanları susturamıyoruz yani psikolojik bir baskı oluyor üzerimizde istesekte istemesekte cocukken baslarlar okula git sonra liseyi kazan sonra üniversiteyi kazan universite bitince evlen oğlum veya kızım diye tuttururlar ve kilolu her insanın basına gelmiştir kilosuyla ilgili sakalar yapmak benim de geldi mesela ben 25 kg verdim şu an fitim spor da yapyorum gayette mutluyum eskiden bana kilolu diyen insanlar şu an bayağı duba gibi olmuşlar ama hiçbir zaman yüzlerine söylemedim bile açıkçası ben sevdiğim insanın iyi gorunmesini isterim belki sevgilin de öyle istiyordur yoksa seni değil gider fit ve güzel olan birisini secerdi ve onunla sevgili olurdu seninle değil seni seviyor ve güzel görünmeni istiyor olarak düşün derim ben
05 Yorumla
Soran+1 yılBen yemediğim halde kilo veremiyorum. Spor değil de aktif yaşantım var. Bu hâlde veremiyorsam yani
- +1 yıl
Verirsin kız dert etme cidden bak ben de aylarca veremedim veremedim sonra sıvı diyeti yaptım verdim 25 kiloyu 2 3 ayda verdim sen düşün meğerse vücudumu tanımıyormusum belki senin de öyledir belki yerken ekmek fazla tuketiyorsundur sana kilo aldıran şeyi bulmalısın ilk önce mesela bana kilo aldıran şey tatlı vb şeyler değil ekmekti vucudum ekmeğe o kadar alısıktı ki sürekli ekmek istiyor ve onu çok cabuk sindirip depoluyordu
Soran+1 yıl@blckgirl ekmeği sadece sabah kahvaltısında tüketiyorum. Sorun değil
En İyi Cevaplar
Kesin ailesi inanılmaz pimpirikli eleştiren tiplerdir. Hani var ya kendi çocuğunun hiç bir şeyinden memnun kalmayıp, hep eleştiren. Kesin korkuyordur sevgili konusunda da eleştirileceğine.
Ayrıl demek haddime değil ama son derece baskıcı ailenin aciz çocuğu olarak gördüm sevgilini. Böyle bir aileyle muhatap olup olmamak senin kararın.
Kilo da sağlık için verilir. Tavsiyem senin için sağlıklı olan kiloda yaşaman. Ama bunu sadece kendin için yap, asla başkasının onayını almak için değil. Seven her türlü seviyor zaten, sonuç olarak ileride zayıflamama/kilo almama garantisi yok kimsenin.❤️00 Yorumla
Ayy paşama bak ya. Ailesi için zayıflayacakmışsın da bilmem ne...
Seni olduğun gibi kabullendiyse, ailesi de seni olduğun gibi kabullenmeli. Senden utanıyorsa birlikte olmaya da devam etmeyecek o zaman. Sinirlerim gerildi şu an. Şöyle olaylar benim başıma gelmiyor ki, bir güzel lafı geçireyim...00 Yorumla
Diyet & Beslenme konusunda 374 cevap paylaştı. Ama bu ne şimdi! Zayıfla diye şart koşmak nedir? Sevgilin seni sen olduğun için kabul etmeyen birisi olmalı. Veya seni ailesine çok başka anlattı. Ayrıca kilonla boyun arasında çokta bir fark yok. Ancak sevgilinin bu yaptığı davranış hiçte tasvip edilecek bir şey değil.
Ona bir sorsaydın beni ailene başka türlü mü anlattın diye. Bence ağlama kendine gel ve bunu sor.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
99
Cevap
60Cevap
- Diyet & Beslenme konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTerk ederim çok net küfür bu ağır küfür...
Sekilcilik...
İnsanı görünüşüyle sevmek?
Olduğu gibi beğenmemek? 250 seçim farklı hakaretin toplamı bu.. ..
Bana söylense o an kesin olarak silerim30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık konusucam bu çocuk seni zaten kiloluyken sevmiş kiloluyken sevgili olmuş tamam mı seni elestirmelerini istemiyor olabilir iyi görünmeni istiyor olabilir mesela benim sevdiğim bir çocuk vardı sırf kimisi nasıl erkek cılız demesin diye spora başlayarak kas yapmasını istedim ama yapsaydı da severdim yapmasaydı da çünkü ben onu dış görünüşüne tipine bakmadan sevmiştim aynı şey senin için de geçerli kilon hakkında kötü konuşmuyor seni seviyorsa kilo verip fiziğini düzgün hale getirmelisin hem senin için neden bu durum kötü ki kilo verip fit olmayı herkes ister bernce kilo ver spora başla hem kendini daha iyi hissedersin diye düşünüyorum çünkü insanları susturamıyoruz yani psikolojik bir baskı oluyor üzerimizde istesekte istemesekte cocukken baslarlar okula git sonra liseyi kazan sonra üniversiteyi kazan universite bitince evlen oğlum veya kızım diye tuttururlar ve kilolu her insanın basına gelmiştir kilosuyla ilgili sakalar yapmak benim de geldi mesela ben 25 kg verdim şu an fitim spor da yapyorum gayette mutluyum eskiden bana kilolu diyen insanlar şu an bayağı duba gibi olmuşlar ama hiçbir zaman yüzlerine söylemedim bile açıkçası ben sevdiğim insanın iyi gorunmesini isterim belki sevgilin de öyle istiyordur yoksa seni değil gider fit ve güzel olan birisini secerdi ve onunla sevgili olurdu seninle değil seni seviyor ve güzel görünmeni istiyor olarak düşün derim
10 Yorumlaİnsan ile ilgili "Normal" insandan insana değişen bir şey. O yüzden normal veya değil denemez.
Ailesini, onların yaklaşımını, dediklerini önemsiyorsa ve onlara bağlı ise der. Bu ona ve onun ailesine göre normal, sana ve bize göre olmayabilir.
Belli ki ailesinin kilo ile ilgili takıntısı var ve seni beğenmelerini, sana onay vermelerini istiyor kendince.
Sadece buna bakarak seni seviyor veya sevmiyor denilemez sevgi öyle bir şey değil bu farklı bir konu. Seni seviyordur ama ailesinden farklı düşünüp bunu savunamayacak birisidir...
20 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDediği şey hiç hoş değil. Seni böyle sevdiyse böyle kabul etmeli seni farklı kalıplara sokmaya çalışmamalı. Bence ilişkini bir kez gözden geçir derim çünkü kırıcı bir şey.
70 Yorumla O senin demeki fiziğine önem veriyor. Kalbine karakterine değil. Bu çok ayıp ama gerçekten ya yemin ederim bende kötü hissettim ne bileyim denilemez yani. Seni seviyorsa öyle sevmiştir niye degismeni istiyor ki. Bak sacmalama ne ağlaması ya toparla kendini
10 YorumlaSevgilin seni oyle kabullenmis olsa seni ailesine o sekilde begendirmek ister ya da umrunda olmazdi bence. Ha boy kilo olarak az misin bence ideal kilon degil verirsen ds kendine vermessende kendine yaparsın ama verdiginde bence o cocugun yüzüne tukurp ayrilmalisin.
10 Yorumla
+1 yılŞart koşmayı sevmem koşulmasından hoşlanmam gerçekten seven birisi ailesinin gözüne iyi gözüksün diye sevdiğine eziyet ettirmez... sağlık için alırsın eşini beraberce spora gidersin yüzmeye gidersin beraber sağlık problemleri varsa üstesinden gelirsiniz... o vakit bileğinizi kimse bükemez.. anam görecek seni zayıfla.. neyse kötü söylemek istemiyorum
10 YorumlaSevmese ailesi ile tanistirmak istemez, kilon biraz fazla, ailesi fazla kiloluya takiyorsa, onlara seni begendirme kaygisi var.
1.62 boya 70 Kilo fazla, ilerde evlenince zaten kilo aliyorsunuz, biraz kilo ver, saglikli beslen, hem sevgilin rahatlasin hem sen saglikli ve rahat olursun
12 Yorumla- +1 yıl
@birkızişteyani kaybol
- +1 yıl
max
+1 yılBence o kişiyle ilişkini kesmelisin resmen sen kilolusun ben seni böyle seviyorum ama ailem kilolumolmandan dolayı seninistemez ayağına yatıyor halbuki kılından rahatsız olan kendisibaska başka bahanelerle seni farklı yola itiyor benim düşüncem çek tiktiri yürüsün gitsin
00 YorumlaDrekt ayrılırım ailesinin düşüncelerind tabiki önem vermeli anneks babasi tabiki ama ailesinin boyle bi dusunceye sahip olucağini sanmam onun başka bir seyi var bence sevgilim benim zayıflamamao istese bile bana bu sekilde soylememeli deseki ben diyete gormek istiyorum ama yanima arkadas lazim falan caktirmadna seni de soksa okey ama ne bilim yine hos degil ayrica 500 kilo degilsin kililunda degilsin takma kafana o yayık ağızlıya da bi tane geçir ağzina ki bir daha başkalarına da boyle seyler soyleyemesin
00 Yorumla
+1 yılBen bazı insanların kilo konusunda fazla hassas olduğunu düşünüyorum. Mevzu birkaç kalori yakmak alt tarafı. Hem fotoğraf da çekineceksiniz, hani içine sinmese de tanıştırmasını mı tercih ederdin? Aklındakini söylemiş çoktan, verip vermemeye karar ver bu noktada.
00 Yorumla
+1 yılsevmiyor net. daha ailesiyle tanıştırmak için dış görünüşünü eleştiren ve değiştirmeye çalışan insan (ki ben dış görünüş kadar değersiz bir şeye bu kadar değer veren birine insan demezdim) kimseyi insan gibi sevemez zaten. belli ki problemli, ailesinin köpeği olmuş, kişiliksiz bir karakter. bugün sırf tanışacaksın diye senin dış görünüşüne laf eden ileride neler neler yapar. bu yönünü göstermesi iyi olmuş hemen kurtul ondan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülmeni hiç istemiyorum, aksine mutlu olamanızı isterim çok. Fakat maalesef bur da sevgilinizin tutumu çok çok yanlış, siz ailesiyle evleneceksiniz yoksa kendisiyle mi. Ayrıca kilonuzdan ona ne? Sana bu şekilde hiç konuşamaz, konuşmamalı da. Sana bir şey diyeyim mi adam gibi gerçekten seven adam bunları söylemez söyleyemez bile. Hatta onu geçtim kilondur odur budur gözü zerre hiçbirşeyi görmez. Masal anlatmasın kimseye hiç, onun derdi başka, sevmiyor bence. Sen değerli bir insansın ve böyle bir karakter yoksunu için kendini hiç üzme. Yol ver gitsin, onun yolu yol değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin fiziğine dış görüntüne önem veriyor. İnsan evleneceği , evlenmeyi düşündüğü kişiyi Olduğu gibi kabul etmeli oldugu gibi sevmeli.
Böyle bir herife halâ nasıılll sevgilim diyebiliyorsun? Çoktaaaann ayrılman ilişkini bitirmen gerekiyordu
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmediği için değil. Ailesi seni daha çok beğensin istiyor. Yani seni çok sevdiği için böyle demiş. Zayıflamak zorunda değilsin, senin kararın. Bu konuyu erkek arkadaşın ile iyice konuşmalısınız.
11 Yorumla- +1 yıl
Hemen negatif düşünmeyin. Seni sevmeseydi, seninle ilişki içinde olmazdı.
+1 yıl
Ailesinin, kilolu olan koz arkadaşına kilosu yüzünden olumsuz bakıp sana “zayıfla” diyen adamdan hıyara tuz bile olmaz.
İlerde böyle bir adamla hayat geçirip geçiremeyeceğini de sorgulayacak olan sensin tabi.10 YorumlaBu kadına yapılan psikolojik bir şiddet aşağılık bir yaklaşımdır. kabul edilemez. Bu tür insanları esefle kınıyor nefret ediyorum. Kadına şiddet uygulayan her kim olursa olsun gideceği yer cehennem olsun
00 Yorumla
+1 yılAileyle tanıştırma safhasına kadar kilo önemli deyildi de aileyle tanıştırmak söz konusu olunca mı kilo sorun oldu bir kilo sorunu varsa bu sizleri ilgilendirir Aileyi neden ilgilendiriyor anlaşılır gibi deyil
00 YorumlaKnk eğer gerçekten sevseydi böyle bir şey istemezdi. Ailesi bahane olmuş sanki. Tabiki bilemem yinede ama yaptığı yanlış. Kırıcı bence. Hayatına alicagin kişiyi doğru seç seni seven her halinle sevsin. 😚 Üzülme bal. Gereksiz insanları kafaya takma. Doğru kişi değilse bırak.
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bahane mi? Yani seven her türlü mü sever
+1 yılBu sorunsa hiç ilişkiye başlamamalıydı. Birisini ilişkideyken değistirmek ona işkencedir resmen. Adam "hayatımda birisi olsun" diye yokluktan gelmiş sana. Sevdiğini zannetmiyorum. Yazık valla.
10 Yorumla
+1 yılBoy ve kiloya göre çok abartılı bir durum yok gibi , evlilikte illa görünüşe önem veren toksik bir aileye gelin gideceksen bu seni üzebilir ancak güçlendirip seni kendinle barışık biri haline getirir umarım. Daha mezuniyet gününde sevgilin sana böyle bir düşünceye yaklaşıyor ise ileride ne olur Allah bilir.
10 Yorumla
+1 yılDış görünüş için böyle şeylere katlanmayın. Ayrılın kardeşim herkesin aklı var sevgi adı altında psikolojik şiddete maruz kalmayın. Bu sevgi değil
10 Yorumla
+1 yılSenin len sevgili olurken gözleri ner deymiş geri zekyalı ya bide zayfla diyor keko üzlme deymez böyle sallak için bence okadar kilon da yok takma üzlme
10 Yorumla
+1 yılAğlama yavrum..5 lahmacun söyle 2 si acılı 3ü acısız. Bol yeşillik limon.. Büyük ayran, yanına da maden suyu... Moralin hemen yerine gelir, hiçbir şeyin kalmaz🤣
10 Yorumla
+1 yılAilesi de seni beğensin, herhangi bir kulp bulmasın istiyor, zaten seni sevmese ailesiyle dahi tanıştırmaz.
20 YorumlaO istedi die sakın zayıflama seni seviosa olduğun kiloda sevdi veya zayıf birini bulsun kendisine.
Hem boyuna göre kilolu değil balıketlisin sadece. 😊00 Yorumla
+1 yılSeni bu şekilde sevmiş istemişken ne bu değiştirme merakı neden sana böyle davranıyo ve ssnde buna niye fırsat veriyosun boş ver kurtulmussun ayrıl bu hıyardan
00 Yorumla
+1 yılSevgilimin boyu kısa zayıf ve ben ondan uzunum ve boksörcüler gibiyim hiç bir sorunda olmadı ayilesi kabul eti o seni yanına Yakıştırmak için öyle demiş kilondan bişey yok istiyorsa böyle kabulensin istemiyorsa zayıf kuru bacak bulsun kadın dedin taş olacak balık etli yürüdü yerden ses gelicek ben böyleyim de kabul ediyorsan söyle kilosu ve ayilesi ne alaka bacım.🙏
00 YorumlaBune terbiyesizlik sen busun aşksa sevdiğinin hastalığını saglıgını başkalarını kabul etmek için değil onu sarmalar onu bunu diyene gebrtmekten beter eder sen kendin istegn ve sağlığın için zayıflamalsn seni hiç sevmemiş sadece başkalarının istatistiğisin başka bişey değilsin maalesef
00 Yorumla
+1 yılBence ailesi ile alakalı değil senin zayıflamanı istiyor bu arada kilon çok fazla değil obez değilsin böyle diyen insan gerçekten sevmiyordur seni fiziğin için sevmeye çalışıyor dış görünüşe bakıyor kesinlikle yanlış ailesi ile ne alaka bahane bence ayrılman en iyisi olur💗
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılSelam🌸
Sevgilim bana bunu dese net ayrılırım ben kendimi bu şekilde seviyorsam oda beni o şekilde kabul etmeli beni değiştirmemeli. Çok kaba ve kırıcı olmuş.00 Yorumla Sorsan kızlar dış görünüş bakıyor derler erkekler dhaa önem veriyor seni dış görünüşün için seviyor Boyle bir erkelden hayır gelmez sana şimdi ağlarsın maa iş işden geçerse dhaa pişman olursun seni aldatır ilerde çocuk olunca kilo Alcan yaslinca ne olcak duşun bunları çoğu kadın dusunemiyor çoğu saf
00 YorumlaPardon da ailesi mi evlenecek seninle saka gibi ya. Ayrılsana ne bekliyorsun ayrıca cok kilolu da değilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılAma yorumlarda da insanlar çok kilolu olduğumu belirtmiş 😔
+1 yılBen olsam konusmam bir daha senin gibi birisiyle tanismistim asla kilo boyunu dert etmedim. Ne alaka hem
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle biri olmadığını ben de düşünüyordum ama beni yanılttı
- +1 yıl
Sende mi dombilisin.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci kime diyon reis 70 kiloyum ben
- Diyet & Beslenme konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki. Bence ailesiyle falan alakası yok. Kendisi böyle istiyor ama ayıp bir şey. Hem fazla kilon da yokmuş
10 Yorumla
+1 yılSevmiyor bence, sevse kilonla da severdi. Kafasında kurduğu hayali bir kız var seni o kalıba oturtmaya çalışıyor.
10 Yorumla
+1 yılSeven adam ailesi senin kilonu sorun etse bile seni savunur yanında olur. Şimdi üzülürsün ama böyle bir omurgasızla mutlu olmazsın zaten.
10 Yorumla
+1 yılAman Allahım korkunç biri benim arkadaşım 120 kilo boyu da 155 düşün kilosunu. Sevgilisi buna aşık, çocuk ailesine soktu ablasının düğününe götürdü. Çünkü kız kendini seviyor
05 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bi şanstır
- +1 yıl
@Veraecmel kızın profili itsezgiirem bakın instahramdan herkes beğeniyor onu kilolu ama her sevgilisi ona çok değer veriyor
- +1 yıl
Aaa senin arkadaşın ezgi miydi biliyorum ya izliyorum zaten
- +1 yıl
@melankolikkx yani uzaktan arkadaş ama tanıyorum ve daha geçen sevgilisinin ablasının nişanına gitti düğün ya da nişan hatta elbise sordu ne giysem diye git bak
+1 yılHayır sevmiyor. Seven kişi ailesini sevdiği kızla tanıştırır ama o ailesini ailesinin fiziken beğenip kabul edeceği kızla tanıştırmak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa siz kendi aranızda konuşmuyor musunuz. Şunu dedi ne demek istedi? Bunu yaptı de demek istedi? Karşınızdaki muhatap ile siz ne yaşıyorsunuz. Herşeyi gizli saklı mi tutuyorsunuz, tahminlerle bir ilişki mi yurutuyorsunuz 😡😡😡
00 YorumlaCiddiyseniz ilerde ne yapacaksınız hamile kalınca ne olacak böyle biriyle beraber olman psikolojik şiddet doğurur
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErgen ergen fikirlerini kendine saklasn
Obez deglsn bir sey deglsn
Seni buna zorlayan sey sevgi siddettir
Aglamana bile degmez00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılburada yapman gerekn tek bir şey var.
En kisa surede zayifla. Sadece açlıkla değil sporla destekleyerek zayifla mutlaka. Ama ayrilip zayiflama once zayifla sonra ayrıl. Sonra da bu ayıyı terket yakisikli biriyle sevgili ol..02 Yorumla- +1 yıl
Burcun ne
Cevap sahibi+1 yılYengec
+1 yılukalaca bir tavır bu. annesi zayıf görse ne olacak. annesimi beğenecek? onun beğenmesi yetmiyormu.
00 Yorumla
+1 yılTatlim zayiflamak istiyorsan keten tohumu cayi. kullan ama bunu kendin icin yapmalisin onun bunun Cocugu icin degil hadi bays
00 Yorumla
+1 yılbence seni tipinle değil kalbin ile tanıştırmasi lazım bu insandan cacık olmaz seni dış görünüşü ile yargılıyor
00 Yorumlacok kotu ya :( benim arkinin sevgilisinin annesi de kilo alsin cok zayif demiş.
erkek anneleri yaticsk yeriniz yokkk qjwjhdjdjk01 Yorumla
+1 yılBelli ki seninle olmaktan utanıyor, daha fazla ilerletme bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınlar aynısını erkeklere yapıyor? ailemle tanışmadan önce iş bulmalısın, para bulmalısın cart curt erkek kadının standartını karşılamak için köpek gibi çalışıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun kız sana bee
Seven bir erkek veya insan bunu demez senden ricam hemen uzaklaş biraz gururun var ise
10 Yorumla
+1 yılBen burada ne bir ilişki nede kusura bakma bir adam görmüyorum
10 YorumlaKilolu değilsin ama seni sen olduğun için sevmiyorsada yol ver gitsin
00 YorumlaBırak onu başkasına bak, benim beğendiğime karışamaz kimse
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 394 cevap paylaştı. Yani bence de zayıflamalısın kendin için tabi kimse için değil.
00 YorumlaSeni beğenmezler diye demiş zayıfla sen de bişe olmaz
00 YorumlaAilesi bahane bence seni her haliyle sevmesi lazım. Ayıp bir şey söylediği
00 Yorumlaİlginç bir durum ama şöyle demesi daha mantıklı olurdu sanırsam beraber Spor yapalım hem vakit geçiririz hem de aktivite yapmış oluruz
#Hükümdar10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO seni öyle görüp beğenip tanıyıp sevmemişmiydi ya bahane gelme diye ya da Ailesine yakıştırmıyorlar ya da ayrılsın diye bahane üretiyor insanlarımız böyledir
00 Yorumla
+1 yılYani ara bozucu olmak istemem ama senin yerinde ben olsam tekmeyi koymuştum
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılOndan ayrılsana. Sen kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin.
00 Yorumla - Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Sevgilim "ailem seninle tanışmak istiyor bu yüzden zayıflamalısın" dedi. Böyle demesi normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler