182cm boyundayim 100 Kg yum
Hiçbir sağlıksal sorunum bulunmamakta Mart Nisan ayına kadar kilo vermek istiyorum yardımcı olur musunuz neler yapayım
182cm boyundayim 100 Kg yum
Hiçbir sağlıksal sorunum bulunmamakta Mart Nisan ayına kadar kilo vermek istiyorum yardımcı olur musunuz neler yapayım
Kilo vermek aslında doğru beslenildiği takdir de kendiliğinden gelişebilecek bir durumdur. Günlük ihtiyacın olan kalorinin 500 altına düşersen ve bu şekilde devam edersen, spor yapmasan dahi kilo verebilirsin. Hızlı ve sağlıklı bir sonuç almak için sıkı çalışmak, iyi bir uyku düzenine sahip olmak çok önemli. Hem bu süreçte vücudunda bulunan kas eksiğini de tamamlamış olursun. Sağlıksız yiyeceklerden uzak durmayı da ihmal etme. Ekmek, şeker ve unlu mamüllerden uzak dursan yeterli olacaktır. Bir de abur cubur tüketme.
Kolay gelsin. :)
Spor ve diyet yapabilirsin. Spor yapma imkanın varsa bol cardio yap haftanın 2-3 günü baya iyi olur. Yoksa tempolu yürüyüş ya da koşu yapabilirsin. Diyet programını da bir diyetisyene danışarak halletmelisin.
Cevap
1Cevap
Yemekten kısacaksın ya da kardiyo yapacaksın başka yolu yok bilmiyordum sağol falan demeyin bana başka yolu yok yani
Koşu acayip kilo verdirir
Spor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?