AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
257Cevap
Masaallah KS sana ödül vermelı bu ne kadar görüş geldı sana yahu
Beyaz tavsan 😜
Ama iyisın boyle bsover
Harika fiziğin var tam istediğim kadın fiziği. Kıskanıyorlar seni muhtemelen
Bu içeriği tıbbi tedavi olarak gören var mı acaba :D
Millet için mi yaşıyorsun; bide tesettürlü kardeşsin.. sen Allah ın rızasına bak
Zayıf olduğun için nasıl bi mobbing görebilirsin merak ediyorum
Yoo Gayette Güzel fiziginiz Çubuk kraker gibisiniz maşaAllah
Yâ ne zayıfı yapma ideal kilondasin cokda güzel ve seksi Sana kim onu demisse halt etmiş
Sadece kıyafet görüyorum, yani fiziğini göremiyorum ki yorum yapabileyim
Fiziğin iyi ya da kötü ne farkeder ki, kimsenin bu konuda söz söyleme hakkı yok
Giyim çok dar olduğu için zayıf gözüküyorsun bence biraz bol giysen daha iyi hissedersin ,,
Benim de fiziğim böyle artık böyle mobbing görmüyorum çünkü çevremi haset insanları hayatımdan çıkararak değiştirdim artık normal olan insanlar övüyor sadece
Bu elbise ile daha iticisin fiziğin zayıf olabilir de
Aşırı zayıf değilsin ve spor yaparak ya da evde egzeriz yaprak taht kilo alabilecek vücuda sahipsin
Manken gibisin kızım ne alaka. Bence kiskaniyorlar seni diye böyle yapıyorlar
Fiziğin çok iyi zayıf olmak iyidir benim annem de 52 kilo
Çok saçma, herkese ne senin fiziğinden. Ki itici de değilsin
Sevgili arkadaşım kıyafetin çok dar. Bu bedende olmak için aç susuz kalıyor kadınlar.
Bence gayet iyisin. Zayıf bayan candır 😊😊 seni beğenmeyen bayanların çoğu kiloludur. Bence onları hiç dikkate alamdan güzel ve zayıf olmaya devam etmeni tavsiye ederim. 😊😊
Hayır itici değil ve sen mutluysan kimsenin bir şey deme hakkı yok.
Mobbing ne alaka? Fiziğin iyi gayet ayakçılarda damlar birazdan mesajlarına
Fiziğine Bayıldım
Bence Kıskandıkları için Mobing Yapıyorlar
Kaç kilosun ki bide boyun kaç boyunla orantılıysa bence iyi görünüyor fiziğin
Mobbing iş yerinde patronun çalışanına yaptığı şeydir. Nasıl bir iş yeriniz var.
Bende zayıfım ama kimse böyle şeyler yapmıyor bence o insanlar sıkıntılı tipler
Zayif gorunmuyorsun cok tatli bir bayana benziyorsun
Fiziğin güzel aslında yüzden kilo alsan güzel olur
Değilsin hem kimene ki
Tesekkürler 💕
😇🤗🤗👍 ne demek
mobbingle ne ilgisi var. gayet seksi bi duruşun var :D kıskançlık yapıyorlar belliki
Ailelerde ve akrabalarda öyle bir baskı her zaman oluyor hep bir şeyler konusunda baskı yaparlar
Ne alaka 1 kez çok zayıfsın demişlerdir sadece sen buna mobbing mi diyorsun ya?
Ya sen zekisin dimiii. Bir kez degil iste her konusma da ve herkes yapıyor
Sen vücut konusunda değil başka yönlerden zayıfsın bence, kimse kimseyi zayıf diye aşağılayıp baskı uygulamaz. Fotoğrafta da zayıf falan görünmüyorsun zaten
Sen benşm hangi konuda zayıf olduguma karar veremezsin. Demek ki bundan rahatsızım bu soruyu sordum
Savunmaya bak :D Neyse ilgi için biraz daha ağlayabilirsin :D çıkıyorum işim var
Değil.
Eminim tesettür konusunda mobbing görmüşsündür
Bana laf edecek biri 5 vakit namaz kılan dedikodu kıskanclık yapmayan pardesü giyen dinini bütün emirlerini yerine getiren biri olmalı yoksa fıs
Seni uyaran kişinin dini kimliği senin hatalarının doğru olduğunu ve yapmaya devam edeceğim göstermez 🙂 fıs değildir dinini bilene bu sözler 🙂
İste önce kendine baksın sonra bana hatalarımı söylesin
Tamam söyledi sonuç olarak ibret alıp almamak sana kalmış tabi de ben şunu diyeyim ben açık bir kız olduğum halde dar giymeye utanırken kapalı kardeşlerimin daha dikkatli kapanmak isteyenlere daha güzel örnek olmasını da isterdim tabiki...
İnsallah herkes tam takır olur ondan sonra birbirimizi uyarırız
Kusura bakma ama sen benim dinimi temsil eden birisin seni yargılamıyorum ama uyarmam vazifem yeri gelir sen beni uyarırsın
Neyin ne oldugunu biliyorum cok sükür. Kimsenin uyarısına ihtiyacım yok. Dedigim gibi kimse mükemmel degil. Benim sorumda farklı bir soru kendi istediğiniz tarafa cekmeyin
Pekala
Sağlığın yerindeyse sadece bence yüzden kilo sana daha çok yakisacaktir
Peki hic yüzüme gelmemesi 😂
Demir eksikliğin falan var mı kansızlık bu tarz vitaminleri sağlayan besinleri tuketirsen alırsın
Hayır askım hic bir sorunum yok ❤️
Meyve demir içeren besinler tüket sen yinede dene ben denedim olmuştu yüzden kilo almıştım ❤️
Keçiboynuzu pekmezi tüket😁
Normal bir fizik buna aşırı zayıf diyenleri merak ediyorum doğrusu
Aradığım kadın fiziği boş ver milleti. Kıskanıyorlar seni. Boy kilo nedir
Tayt felan giyseydin elbiseyle anlayamayız ama tecrübelerime göre fazla zayıfsın
Yani itici biraz. Elbise kadın elbisesi ama içinde çok sıska bir erkek varmış gibi duruyor.
Ben kadınım. Bana erkek diyemezsn. Körlük varsa göz doktoruna git.
Tamam tamam kadınsın 👌😯💁♀️
Bende çok zayıf olduğum için hep dışlanan aşağılanan dalga geçilen biri oldum
Zayıflık mı dikkat çekmek için mi bilemedim artık yolda bile karşıma çıkmayın umarım.
Tm knk söylerim
Bir işi ya düzgünce yapın ya da yapmayın. Alttaki konuşmalar rezalet cidden. Yazık.
Sana kaldı benim ne yapacagım. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz melek falan mı? Sütten cıkma akkasıksınız. Hepiniz cennete gideceksiniz gibi konusmalarınız var. Komiksiniz cok komik
Gram öyle bir konuşmam yok ama senin gibi bu tarz saçmalıklar da yapmıyorum bari ciddi şekilde yaz soruda yeminle yazık.
Ciddi olmasam böyle soru sormam. Benim ne yasadığımı sen nerden biliyorsun. Sacma sapan konusmalarınızı baskasına yapın
Tabi aynen. (!)
Sen erkeksin bence, bu kiyafet maskemi, elerin ayaklarin erkek.
Şaka mısın sen ya ciddiye alınasi bir yorum diil😂
@hmmmmmmmm_ kadin kiyafeti giymis bir erkek fizigi görüyorum, gay olabilir
Ya kadın işte bu saçma fikir nerden aklına geliyor herkes aklındaki kadın kriterlerine uymak zorunda mı?
@hmmmmmmmm_ ya gözün aklin yoksa, bos yapma, kaybol simdi.. Ellerine bir bak, ayaklarina bir bak, kadinsa testosteron hormonu agir basmis
Yüzüne bak küçücük bana saygısızlık yapamazsın sen de kimsin ismin bilr yok gtünün arkasına ssklanmışsın😘
Ahaha kör insan. Sana kadınlıgımı kanıtlayamam. Elim ve ayagım büyük cıktıgı İcin bana erkek diyen beyinsizsin. Bu beyinle bu yasa kadar gelmen bile mucize
@hmmmmmmmm_ cift hesap üzerinden kendine destek mi ariyorsun? Sana saygisizlik? elin ayagin erkek dedigim icin mi? Ayrica yüzü nerde, koca bir el ve telefon sakliyor, cekse biyiklari ortaya cikacak.
Bos yapma, kaybol simdi
Ben mi destek arıyorum burada bana bir sürü yorum yazan insan var herkesee catır cutur cevabımı veririm. Her yüzünü kapatan erkek degil. Ben buraya yüzümü de atmıstım. Sama hesap verecek halim yok
Bana laga luga yapıpta sonra kaybol demek Hım. O zaman defol
Cakma türbanli, cakma pembe kac hesapla burada trollük yapiyorsun?
Hıhı isim gücüm yok trollğk yapayım. Benim tek hesabım bu. Kalkıpta baska hesaptan sana yorum yapacak kadar aciz degilim be
Cevap verirken dikkat et, kendini ele veriyorsun
Bos yapma be. Neyi ele verdim özürlü müsün. Bu hesap sadece snein yorumuna yorum yapmıs kendi hesabım olsa baska yorumlara da yorum yaparım az calıssın beyniniz
Tamam dayi devam et.
Aynen knk aynen
@hmmmmmmmm_ burdan sanal seks yazilarini nudelerini koyayim mi?
Baş örtüsüyle kıyafet uymamış, baş örtüsü vücut hatlarını gizlemek için
Aa ablacım ALLAH için modadan mı vazgeçsinler istiyorsun. Kınıyorum seni
Moda demek vücut hatlarını belli etmek demek değildir ben kesinlikle kızı yargılamıyorum kınamıyorum da, inşallah Rabbim herkese hakkıyla kapanmayı nasip eder 🤲🏻
Ablacım ya tarza uyarsın ya farza bu işin ikisi bir arada olanı mümkün değil. Kimseyi kınamıyoruz tabi ki RABBİM hepimizi ıslah etsin hepimizin buna ihtiyacı var. Ancak şu bir gerçek ki bu kapanma şekli ALLAH rızası için gibi durmuyor pek.
Kendi sevabı günahı kardeşim keşke böyle olmasaydı ama napalim
Kendi yorumunu yapsana gelip burada kıza neden yorum yapıyorsun. Bana söyle ne söyleceksrn. Benim sevabım günahım. Neden bu kadar batti ki. Sanki ne yapmısım. Siz cok mu mükemmelsiniz ayıp be
@queennn00 ay çok korktum senden şimdi. La sen ALLAH tan korkmuyorsun ben senden mi korkacam. Benim sevabım günahım ne arkadaş bir tane ilmihalden bir tane cümle bile okumadın mı sen bu ne cahillik.
Yok kardesim estagfurullah tabii ki mükemmel değiljz ama ne güzel kapalısın keşke biraz dikkat etsen diye dedim yoksa tabiiki senin sevabın senin günahın
Sana bisey demedim güzel dille uyarmıssın. Ama burada 7/24 karıya kıza bakan adamlar bana tesettür hakkında ögretici yorumlar yapıyor
@queennn00 şurada baktığım bir tane karı kız göster. Yavşadığım sadece 1 kişi göster elini bırak ayaklarını öpecem. Boş konuşmakla olmuyor. İcraat göster.
Öylesin ben seni takip edemem. Sen benim hakkımda nasıl bu sekilde yorum yapıyorsan ben de sana bu sekilde yorum yaparım
@queennn00 ben gördüğüme yorum yapıyorum sen beni böyle bir şey yaparken gördün mü? İftira atıyorsun şu an. Gerçekten sıfır ilmihal bilgisi ya.
Arkadaşlar ihmihal diyoruz sevap günah diyoruz kalp kırmayalım, lütfen kırıcı olmayın
Hıhı hıhı öule sen cok bilgilisin de. Sen benim moda İcin kapalı oldugumu düsünürsrn ben de senin icin böyle düsünürüm. Dört dörtlük gibi konusma yapma bana
@queennn00 şu sitede boydan fotoğrafın var. Ama yüzünü gizliyorsun. Profil fotoğrafın bile boydan. Ben dört dörtlük değilim diye bunu yapmak sana reva mı oluyor? Sen bana şu şeklinle ALLAH için kapandığını ispat et ben ayaklarına kapanıp özür dileyeceğim. Hangi ayet hangi hadis şu haline müsade ediyor kanıt getir bana yeter ki.
@queennn00 bo*ku yerken sıkıntı yok nefsinize taş değince yandım anam. Sizin yaşam felsefeniz de güzelmiş.
Sen iyi misin? Ben sana mı vericem hesabımı Rabbimr mi? Sen kimsin ki benim ne icin kapandığımı kanıtlayayım. Sanane benim hayatımdan. Burnunu sokacak baska bisey bul. Ben yüzümü koydum buraya sadece hosuma gitmşyor burada herr türlü insan var yani. Her seyi kendi isinize geldigi gibi yorumlamayı bırakın. burada mini giyen dekolteli foto atan kızlara sesiniz cıkmıyor. Bir kapalı gördünüz mü ooooo bak bak bu nasıl kapalı yok bu ne İcin kapanmış sizene sizine. Ahlak bekciligini kendi ilgilendiğiniz insanlara yapın. Kendinizi ölcüp bicin. Bu sekilde davrananarak Allah senin günahlarını affetmiyor yani
Yargılamak Allah’a mahsustur yargılamadım da sadece uyardım tabii ki senin hayatın ama ben seni düşündüğüm için söyledim kardeşim eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim hakkını helal et kalbini kırmak istemedim. 🤍
Hakkım helal olsun. Seninle bir sorunum yok canım. Ben sadece bizi bu kadar elestiren herkese göz yuman bu kendini bilmislerr haddini bildirmek istıyorum
@queennn00 ben gayet iyiyim. Şu sitede en fazla kavgam da giyim kuşam yüzünden olmuştur. Ahlak bekçisi değilim. Senin inandığın kitap ile benimki bir ya hani. Şeriat bir gelse kelleniz gider. Açığı eleştiriyorsam seni de eleştireceğim tabi ALLAH mısın PEYGAMBER mi tövbe haşa. Bir halt yiyorsan ne için yediğini bil önce. İşiniz gücünüz gösteriş. Bırakın şu iyi niyetli ayaklarını. Bana var çünkü şu an sana maruz kalıyorum. Soru sormuşsun cevap verdik beğenmiyorsan sormayacaksın. Ben bir nalına bir mıhına vuracak adam değilim. Benden bunu bekleme. Eleştiri de işine gelmiyorsa kapat hesabını. Çok güzel valla ya hem suçlu hem güçlü denir buna. İnsanda az bişey utanma duygusu olur.
@queennn00 önce haddini bil de sonra bildirirsin başkalarına. Kafaya bak arkadaş. Buna nato kafa nato mermer diyorlar.
@queennn00 ben seni kafama göre yargılamıyorum ALLAH ın ayeti belli. Ona göre yargılanmakta işine gelmiyorsa çıkar at kafandakini zaten süs niyetine duruyor orada.
Hic iyi degilsin bence. İnsanı giyimiylr yargılayan at gözlüklü birisin. Cok bariz belli. Ve cahilsinde. Seriat istıyorsan Arabistan'a git. Allah insanı bütün olarak yaratmış. Karakteri bozuk olup kara carsafa girsem ne anlamı var. Bir sey hakkında uyarı yapacaksan tatlı dilli ol. Madem bu kadar ilmihal bilgin var nasıl uyarı yapacagını bil. Az dinini ögren hosgörülü olmayı ögren. İstedigimi sorarım sen bana bu sekilde yorum yapıyorsan ben de sana aynı sekilde cevap veririm. Nasılsan sana öyle olurum. Aglayacaksan yorum yapma
@queennn00 bir saattir sen ağlıyorsun. Sen şeriat istemiyor musun?
Bide cıkar kafandakinş diyor ya. Senin kararınla mı ben kapandım. Bos konusan ucubelere asla tahammüllüm yok
@queennn00 lan denyo daha şeriat ne demek bilmiyorsun. Gerçekten kimlerle ne konuşuyoruz ya. İyi değilim olmak zorunda da değilim. Yıllardır yeterince iyi davranılıyor zaten. Siz bu davanın yüz karalarısınız. Bu memleket neler gördü. Sen şu şekilde gezesin diye mi? Ne tarihini bilir ne dinini bilir gelip burada yaaaaa çık zıyıfsın didilir mıbbing ıygılıyırlır bını. Az bir şey oku oku.
Ulan daha ne savunduğunu bile bilmiyorsun. Bizim dinimiz kelle ucurmak mı bos insan. Sen cok tarihini biliyorsun ya. Belli anca burada bana duyar kasıyorsun at gözlüklü. Madem sen iyi ayaksın benşm taklidimi neden yapıyorsun bu da cok günah bir sey. Farkındasın dimi sabahtan beri günahtan boguluyorsun. Konusma tarzına bak Bi ya ay abi cidden. Kitabın sadece isine gelen kısmını okuyup insana hakaret edip bide üstüne taklidini yapıp kendi ayagınıza sıkıyorsunuz. Ah seni ciddiye almak bile ödül. Beni begenmiyorsan engelle rahatsız olduysan engelle. Kalkıp bos tatava yapma. Yarım yamalak Müslümanlık bu yarım kalmıssın.
@queennn00 Şeriatı bilmeyen adam bana yarım Müslüman dedi ya la. Arsızın suratına tükürmüşler YA RABBİM şükür demiş.
Evet o arsızda sensin. Seriatin ne oldugunu biliyorum sen cok yanlıs anlamışsın. Her seye burnunu sokma. Önce kendine bak. Sonra bana laf söyle olur eksik insan. Sadece giyim olarak kusurum olabllir ama sen tümden benden betersin. Allah sana hidayet versin
Cümlemize hidayet versin. Senin ihtiyacın yok herhalde hidayete? Biliyorum dedin ya şu an inandım. Sadece giyim olarak değil kafan kusurlu kafan.
Benden alıp bana satma. Senin gibi biri asla olamam. Sadece görüntüyle bir insanı asla yargılamam. Senin bu cümlelerin bile yetti. Nasıl biri olduguna karar vermeme. Hos görüden uzak kaba sadece iki cümle söyleyeyim dinimi kıza atıp tutayım en Müslüman ben olayım diye bir dünya yok. Kisilik karakter bir insanı insan yapan seylerdir. Sen de bundan yoksunsun. O yüzden sana Allah hidayet versin
Benden alıp bana satma mı? Biz bu lafı 3. sınıfta kullanıyorduk. Benim hakkımda ne düşündüğün umrumda mı sence? Ben doğru olanı söyledim kendine yediremiyorsan bende kusur arayıp kendi kusurunu örtmeye kalkma. Kişilik tanımadan öğrenilmez. Giyim ise görerek öğrenilir. Senin yaptığın tüm yorumlar gereksiz ve saçma. Benim yaptığım yorum ise gördüğüm yani gerçek. Önce kendine laf geçir. Ben hidayet istemekten hatta ıslah istemekten çekinmem. Buna her zaman ihtiyaç duyarım. Sen duymuyorsan sıkıntı sende.
Hala 3 sınıfta kaldıgın icin bunu söyledim. Nabza göre serbe. Tanımadan o zaman benim hakkımda yorum yapma. Beni yargılamak senin haddine degil. Bir seyi söyleceksen üslübuna dikkat et. İğneleyici sekilde bana laf atma. Düzgün söylesen ben de sana o sekilde yorum yaparım. Yok moda yok sura yok bura diye yorum yaparsan bu sekilde tepki alıesın. Ben de sana söyledim kusurlarını sen de örtmeye kalkma. Yorumlarım da gercek. Sen iyiysen yapıcı yorum yaparsın. Dinini güzel yasayan biri bu sekilde yapar. Yok o örtüyü cıkar kafandan dersen Allahın zoruna gider. Kul hakkına girersin. Bu da sana benşm bir ögretim olsun. Eksik bilgiyle dinimizi yanlıs tanıtma
Ahmet kardeşim bu şekilde yargılamak doğru değil tamam örtüyü savunuyorsun bu güzel bi şey ama bunu kalp kurarak yapıypsun ve günaha giriyosun, quen kardeşim uzatmayın kapansın konu böyle yorum yapmasaydım böyle uzamayacaktı benim de suçum var yapmayın lütfen
Kıyafet olmamış. Yakışan şeyler giy. Başörtü de olmamış bence
Baş örtüsü battı galiba
Hayır rengi elbiseye uymamış ve bağlayamamış. Bildiğin sıkmış iyice
Profil resmindeki de öyle ne kıyafete uymuş ne bağlayabilmiş
Peki modacı bayan
Biz burada köyden indim şehire olmasın diye konuşuyoruz. Öyle duruyor çünkü.
Duruş özgüvenli olmalı. Dik durmalı. Baktığımızda karşımızda güçlü bi kadın görmeliyiz.
Sen baya güçlü özgüvenlisin galiba konuşmalara bakalırsak
Tüm kadınlar öyle olmalı. Pısırık ve ataerkil olursan tabi mobbing yaparlar. Karşı çıkmayı, kendini savunmayı bileceksin. Burada da aile çok etkiler tabii. Eğer ayy kızım ağırbaşlı olsun, ay utangaç olsun (!) derlerse tabi kendini savunamaz millet.
İş yerlerinde insanlar kendini sevdirmek için görevi olmayan işler yapıyor. Bunları yapmayacaksın. Sadece işini yapacaksın.
Off ne yorum yaptın be takdir ettim seni ikniciside pek dillisin hemen savunmaya geçiyorsun
Savunma demeyelim de açık konuşurum genelde. Direkt söylerim yani. Lafı dolandırmaya gerek yok. Hiç kimsenin özellikle de kadının mobbinge uğramasını istemem.
Anladım onu baya doğalsın
Özgüven mi ahaha kız burada kıskanclıktan aglamıs resmen😂 fark ettiysen evde cekmisim bide uyum sormadım ben kombin sormadım ay bıktım cidden sizden 😂 cirkeflik yapacak yer arıyorsunuz resmen. Benim tarzım böylee. Kendi kombinlerini kendine sakla. İhtiyacın var bence
İyi peki tarzın ve sen böyleymişsin. Gelmişsin dış görünüşü mobbinge bağlamışsın ne alakaysa? Bilgisizlikten ya da saflıktan mobbing yaparlar. Her şeye atlamayacaksın öyle. Yoksa mesela bi prof gelse kimse kilolu diye mobbing yapar mı sence? Hem dik dur biraz dikk. Özgüvensiz gözüküyorsun. Güçlü durman lazım. Ne diyelim daha burada iyiliğine konuşuyoruz. Boş yere pışpışlamaya gerek yok. Asıl eksik yanlarını görmen lazım ki düzeltesin. Bu herkes için geçerli. Neyse sana kalmış
Ahhahahah bana diyene bak direkt aşağılama çalışıyorsun. Peki bana fark etmez 😅
Sanane kilomdan diyip geçeceksin bakışınla. Ciddi almışsın ki soru sormuşsun bunun için. S. tir et insanları
Gerçekten iyiliğin için söylüyorum ama sen bilirsin. 50 inde güzün çöksün istemez kimse. Salla gitsin ya
Saol canımm haklısın
💖🧚🏼♀️
💕💕
Boy pos fizik süper bence biraz göğüslerini büyüt ilik gibi olursun seninle evlenen adam doymaz
Sana hamilelik yakışırmış ama 😌 @queennn00
Ciddenn mi
Evet fit vücudun var ahaha ayva gibi sadece biraz göbüş çıkardı 😌
Göbegim var zaten
Yok be fıstık gibi inceciksin 😌
😍😌
fit görünüyorsun zayf değilsin. kim mobbing yapan
Bence değil, bırak kim ne derse desin sağlığına negatif etki edecek bir şey yoksa böyle devam
Senin gibi zayıf bir hatunla evlenmek istiyorum.
bende cok zayiftim benlede gecerlerdi sen hic yemek yemiyormusun cok zayifsin falan kendileride zayiflamak icn herseyi yapiyorlardi
Bunu diyorum iste adamlar kalkmıs bana diyor ki sen ilgi cekmeye calısıyorsun iste sallıyorsun böyle denilmiyordur falan diye artık bıktım valla
bende bikmistim 16-18 yaslarda resmen zayif oldum iicn bende dalga geciyorlardi biraz kilo aldim sizin gibi su icip kilo almiyorum dedim bana dedilerki sen doktora gittin mi zayif hastalimisin abartiyorlar zayifsan batmasin onlarin gözüne hepsi kiskanc emin ol mide ameliyati olsnlar var bizim gibi görunmek icin
Yaşına göre birazcık zayıf olabulirim ama zayif kadinlara bayiliyorum
bende cook zayifim, banada hic yemek yemiyormusun falan diyorlar. ama baskalarindan cok ben kendi kendime kotu oluyorum kendimi beyenmiyorum
Yaa bak sen beni anlarsın onlar diyor bide sen bu sekilde düsününce iyice kötü oluyor
evet ne giysem bakiyorum aynada yakismiyor bence🥲ben spora baslamak istiyorum belki o sekilde zayif gorunumden kurtulurum
Çünkü insanlar kilolu.
Kıskanıyorlar.
Fiziğin çok çok güzel
Kimsenin ne dediğini ne yaptığını takmamaya başlayınca hayat daha güzel. insanlar konuşur kilolu olsaydın çok kilolusun diye yargılarlardı sen nasıl iyi hissediyorsan önemli olan o.
kardesim sen benden daha iyisin emin ol 43 kiloyum ben yani bence cokta sey etme bana da ha bire kilo al yemek ye dıyolar ama yemek istemıyorum
Ahaha ben de 43 kgyim kız. 40 kgydim cici bebe aldırdı bna
ciddi mi spora başladım ben ama sende basla iyi gercekten de
Rahatsızım ben canım ya maalesef cici bebeylr biraz toparladım cok beterdiö
herkes kum saati vucutlu balik etli olmak zorunda degil kiloluya sisman zayifa cubuk derler bosvet bence cunku ne yaparsan yap insanlar begenmeyecek
Ay dimi ya bıktım
evet maalesef oyle
Eskisinden daha iyi durumdasın bence Nutella 😃😃😃
canım kapalısin ama bacağın gözüküyor uyarıyım dedim
Harika fiziğin var çok net söylüyorum herkese kapat kulağımı sadece kendi sesini duy.;)
Tesekkürler o kadar harika degilim de insanların dayattıgı fizik algısı cok kötü
O kadar da harikasın kızım kendine olan özgüvenini kaybetme sen kendini eleştirirsen herkeste seni eleştirir
Daha salaş şeyler giyersen kilolu gözükürken
Haklısın bol da giyiyorum
Değil. Yaş ilerledikce hızlı kilo alınıyor ve vermesi de zor. O yüzden çok heves etmemek lazim sanki kiloya. 🤔
Hiç de itici değil. Sizin gibi olabilmek için neler feda eden insanlar var.
Boyun fiziğin iyi ama daha iyi kıyafetler giyebilirsin