AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
257Cevap
Çok tatlısın bence ama desteli sütyen kullanmalısn diye düşünüyorum
Rahatsız edici
Tatlım vücudunu daha güzel gösterir iç çamaşırı bir kadın için çok önemli
Kullanıyorum zaten
Bana özelden yazarmısınız çok önemli bir şey söylicem size
Tatlım göğüs 75 mi senin
Ne alaka kilolular da mobbing görüyor günahtır bacım fiziğini burada gösterme
Benşm kadar mı
Gayet iyi ne çok kilolu ne cok zayif idelasin ama bayanlarda cok hafif göbek varsa da güzel durulur iyisin yani
Cok güzel karısınız hanımefendi:)
Kendinle barışık ol kimin seni nasıl gördüğü önemli değil sen nasıl mutluysan öyle yap kendini sev öncelikle
İlgi meraklısı birisi daha. Lafa gelse kapalı ama arka tarafta neler neler. Ben de zayıfım ama hiç kimse “mobbing” yapmıyor ahahjaaj ünlü birisin galiba ortamlarda çok konuşuluyorsa fiziğin 😂
Neyimi gördün sen beni tanıyor musun? Ordan öyle iftira atıp konusmak ne kadar kolay. Bu kadar calısır beyniniz. Erkek ve kız ortamında ya da yeni girdiğim bir ortamda bu sekilde seylere maruz kalıyorum. Sen bana ilgi versen ne vermesen ne. Konusulmuyorsan o da senin yapın yani. Ne kadar degisiksiniz
Ya kim sana zayıfsın diye mobbing yapsın hahaha. En fazla zayıfsın demiştir birisi. Konuşuluyorum canım ama bu şekilde değil, ya da senin gibi konuşulmaya çalışmıyorum. Kilon da aşırı zayıf değil, yoldaki 10 kişiden 7si böyle ben de dahil olmak üzere
Biri mi? İsmimden önce kilomu soruyorlar bir kisiyle bu soruyu soracak kadar aptal degilim. Konusulmak benim ugrasarak yaptıgım bisey degil. Hic bisey yapmadan da konusuluyorum kendinle beni kıyaslaman da ne bilim
Hiçbir şey yapmadan konuşuluyorsan durum vahim ablacım o zaman
Ben de bir sıkıntı yok vahimlik bir durum yok benim derdime düsme
O zaman soru sorma keko.
Sana mı kaldı ne soracağım kezo. Tartısmak İcin yer arıyorsunuz. Agzınızın payını vermekten yoruldum ahha
Ay aynen canım şu tipinle ağzımın payını vermek sana mı kaldı hahahah hadi başka yerde ilgi dilen kezo
Kzıım kör müsün ben burada tipimi sormusum hem ezik hem kezo hahaha yaptıgın aktiviteleri bana yazma 😂😂
Benden sana tavsiye önce Türkçe öğren
Sen önce görmeyi ögren bana tavsiye ver 😂
Kimse sana karışamaz kimsenin dediğine bakma boş ver
Bu açıdan bakınca o kadar aşırı bir zayıflık yok gibi
Var ya
Ab*za larin oldugu siteye resim koyman dogru degil tesetturlu biri olarak veya kapali diyeyim.
Sen cok tatli cekicisin. Cok begeniyorum seni cok
Bence kötü durmuyor takma insanların ne düşündüğüne söylediklerine
Çok da zayıf değilsin yani yolda görsem ne kadar zayıfmış diyip dönüp bakmam iyisin yani
fiziğin pek anlaşılmıyor ama daha kötülerinide gördüm kötü değil knk
söyleyenler şişmandır
Gayet iyi neyine mobing uyguluyorlar
Ya öv geç işte. “Ay aşırı güzelsin harika görünüyosun” falan de ver ilgiyi abisi.
@ReyPalpatine :D deme la öyle alınır
çok iyi gözüküyor bence kimseyi dinleme kötü diyen
Zayıf değilsin ki ayrıca boyun da var
Alakası bile yok fizikten dolayı mobbing görüyorsanız kanitlayin ve suç duyurusunda bulunun
İnan bunu seni kıskananlar söylüyor gayet güzelsin milletin söylediklerine kulak asma
Evet, aşırı zayıfsın. Aman grbe mebe kalma, valla soğuramazssın, asada kalırsın, Allah korusun.
Gayet iyisin tatlım 😘kesin kıskanç kız çevren bunu söylüyordur sana hiç umursama 🤭
Aşırı zayıf değilsin, harika çekici bir fiziğe sahipsin! Ben beğendim
Yoo bence çok hoş görünüyosun insanların ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün önemli
Yoo gayet güzel görünüyorsun bence kemer de takabilirsin öyle de daha hoş gözükür
Sırf abazalar yorum yapsın diye böyle durumlara ne gerek var be güzelim 😂
Fiziğin çok güzel başkalarını boş ver saglikliysan sorun yok
bence sporla fiziğin daha güzel olabilir şu an gene iyi ve itici değil
Çok iyi de denemez çok kötü de normal bi fiziğin var.
Gayet hanfendi bir bayansiniz bunda mobing uygulama ne bileyim çok saçma
Bunu size bir bayanmı uyguluyor
mobbing ne demek? :d hayır fiziğinn guzel hadi ordan et sen kim ne diyo kıskanıyorlar
Seni dış görünüşünden dolayı kimsenin hakkı yok ve olamaz da.
Aksine güzel bir fiziğin var bence idaal gibi
Çok değil rahat ol bol bol ye iç alırsın kilo
Çiçek gibisin kimseye takma bebek 😇
Masallah sen de cok güzelsin canımmm
Sağol güzellik
ben beğendim
Sen de cok güzelsin 💕
yaaa yeriiimm
Aşır zayıfsın cunku
Evetttt
Seni görünce telefonum ile arama mesafe koydum
Aynenn koyun. Fazla güzellik gözünüze zarar verebilir. Kaldıramaz herkes beni
Egosunu tatmin etmek için sormuş anlaşılan aynen kesin mobinge uğradığın için sormuşsundur.
Ne tatmin oldu Şu an egom ya of
Kötü yorum gelince güzelim havasına girmişsin işte. Sırf birkaç abazan güzel desin diye uğraşıyorsun demeyene de laf yapmışsın
Bana herkes kötü yorum yapıyor. Kendi özgüvenimi burada belli etmek zorundayım. Napim kötüyüm diyererk daha cok mu kötü yoruma maruz kalayım siz de yani.
Herkes kötü yorum mu yapıyor? Aşağıda 50 tane iyi yorum varsa 3 5 tane kötü yorum var onlarda zaten amacını biliyor.
Bir sürü abazan iltifat yağdırmış teşekkür et onlara.
Benşm bu platformda aldıgım kötü yorum kadar baska biri almamıştır. Bu soruya özel belki öyle oldu. Kimin nasıl oldugunu biliyorum sen benşm derdimi cekme kardes isine bak
Aynen abla kesin öyledir.
Kilo al sen de mobbing yap
Sorun kilo alamıyorum 😂
Ohoo sana elli kez söyledim ama dinlemiyorsun
Napim ya
25 günlük soruyu hortlatan kim bu arada 🤦
Diyetisyene git
Gittimmmmmm
Ne bileyim zaten sürekli bildirim geliyor, 😂
Ohaa senin fiziğin bu kadar iyi miydi ya
Yoo iyi degil ahah
Fena değil elbise yakışmış. Kilo al yüzün çok güzelleşir senin
Alamıyorum da alamıyorum 😂
Ye bol boll yeeee
Yiyprum ahahaha
Takip attımm
Değil ama bu elbiseye kaln bir kemer iyi gider knk
Göbüsüm sıkılıyor kız zkckkkc
Göğüsün hemen altından tak illa yapıştırman gerekmiyorda
Hem hacimli durur
Yok yok sevmem ahaha
Seveceksşn sevmek zorundasın djfkfkgkgl dermişim
Hadi senin İcin seveyim hahash
Tesettür bunun neresinde?
Acaba bu baskıyı tesettürsüz kızlara da yapıyor musunuz
Baskı değil , sadece hoş durmuyor vücut hatlarını bir sürü kişi gördü başındakini günahtan korunmak için takıyorsun ama millete vücudunu gösteriyorsun başta da dediğim gibi hoş değil
Fizigin için zayıflığın için mobbing görüyorsan mesleğini tahmin etmek beni korkutuyor ya da mobbing kelimesini yanlış cümle içerisinde kurmuşsun :)))
Birincisi benim açık seçik cıplak bir organımı görmedin sadece dar giydim diye beni yaptıgım seyle yargılayamazsın. İkincisi bu dünyada müslümanım diyen herkes vücudunu kapatmalı saclarını kapatmalı. Ben bu sekilde tercih ettim diye sadece bana bu yorumları yapmamalısın. Tesettürsüz kızlara da aynı hassasiyeti göstermelisin. Ücüncüsü kendine bakmalısın sen cok mu mükemmelsin diye Allahın emirlerini tam tamına yerine getiriyor musun diye kusursuz musun diye sor kendine. Sonra bana laf et. Dördüncüsü mobbing kelimesini baskı manasında kullandım illa is ortamı olması gerekmiyor.
Bak güzel kardeşim , benim tesettürü kafalarına takip ta ona uygun bir şekilde giyinmeyen insanlara karşı antipatim var hayat senin hayatın ben sadece yorumumu yaptım soru sormuşsun soru sorduysan eleştiriye açık olmalıydın ben senin kalcanı ve göğüslerinin az çok nasil olduğunu gördüm demek istediğim bu tesettür demek yani sıra vücut hatlarını da belli etmemek demek.. Yorumum rahatsiz ediyorsa silebilirsin
İste bak biz en azından bir seyler yapmaya calısıyoruz eksikte olsa. Ben bu sekilde giyindim diye kimsenşn kalbini kırmıyorum kimseye zararım yok insanların ne giydiğine karısmıyorum. Mini etekli kızlar dekolteli kızlar zaten açık denilerek onlara bu kadar baskı yapılmıyor ayıp yani. Madem günah onlara da bmule yorumlar yapın. Benim tenimi tümden görmüyorsun kalcam bu fotoda yok anadan üryan gezenler iyi bizler her seyi ayak altına alıyoruz okey
Onlar safını belli etmiş ama , sen İslami temsil eden şeyi kafana takıyorsun demek istediğim bu beni anlıyorsun ama farklı yerlerden geliyorsun bana kalcan yok ama az çok belli vücudunun ne olduğu
Yok ben sana dogru yerden geliyorum sen de bana farklı yerlerden geliyorsun. İste öyle bir saf yok. Müslümanım diyorlar ama icraat sıfır. Vucudumu acayım her yerim görünsün ben de diyeyim Müslümanım. Kalcam yok sadece dar giyindim
Peki sana laf anlatmak zormuş bu yaptigin çok doğru böyle vücut hatlarını belli eden fotoğraflarını daha çok paylaş devam et diyeyim
İlk defa böyle foto paylastım bana laf anlatmak zor degil isinize gelen kısmı anlıyorsunuz sadece. Ben dogru bşsey yapıyorum demiyorum zaten
Tamam yaptığının dogru olmadığını anladıysan sorun yok teşekkür ederim
Rica
Ayakların kaç numara acaba
Ahaha 38 ama fırıncı küregi gibi
Yoo gayet güzel ben çok beğendim ayrıca
Ay hayır hic begenmiyorum ben
Sen de hiç bir yerini beğenmiyorsun biraz öz güvenli ol krndinle aşk yaşa
O senin beğenmeğin ayakların için ölen erkekte çıkar merak etme
Ayaklarımı begenmedim sadece biraz kilo alsam güzel olurum
Gayet iyisin beğenen çok erkek çıkar merak etme sen
Bana karısmasınlar da yeter bna
Kim karışabilir saçmalama
Karısıyorlar iste 🙄
Sen benim olsan kimse karışamaz sana
Beyaz ya da bordo öjeli resmi var mı?
Varr
Bana atabilirmisin
bence iyi sadece göğüslerin çok küçük gibi
Evet
limon büyüklüğünde mi :)
senin ile sevişmek ve seks konuşmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm :)
Olmazzz
ya neden o kadar sana yazıyorum bir şans versen bana belki mutlu edeceğim seni :)
Böyle bi soru sorduğun için evet iticisin
tamam
Eşarbın gözüküyo
Ee nolmus
Tesettürlüysen giyimin hoş değil
Brn bu sekilde giyiniyorum.
Sen bilirsin
Saol canım insallah daha iyisini yapmak nasip olur
Sana da canm Allah hidayet versin hepimize
Amin
Ay yanlış anladım sjksn neyse 💕
boş ver sen kendine bak kimin ne dedigine bakma