12 gibi normal kahvaltı yapiyorum abartiya kacmadan sonra bi şey yemiyorum içecek içiyorum bi her istediğimi salep olur sıcak çikolata olur zero kola , kahve olur kalorisine bakmıyorum yani iceceklerin
Bu zararlı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 12 gibi normal kahvaltı yapiyorum abartiya kacmadan sonra bi şey yemiyorum içecek içiyorum bi her istediğimi salep olur sıcak çikolata olur zero kola , kahve olur kalorisine bakmıyorum yani iceceklerin
Bu zararlı mı?
İ ecek ismeseydin su icseydin bunu haftada 4 gun yapsaydin yararli derdim. Ama sicak cikolata kola sekerli kremali kahveler bunlar zaten kendi basina asiri zararli sen bir de ogun atlayip bunlari yapiyosan o daha da zararli. Boyle yapacaksan eger ac kalarak sadece su icerek yapman gerek.
Zero kola 0 seker 0 kalori olanindan bahsetmistim, ve içecek içiyorum dediğim abartmıyorum tabii 😹 mesela dün iki bardak nescafe 3 u 1 arada içtim sadece içecek olarak bi de kahvalti, icecekler benim tek öğün beslenmemi sağlıyor çünkü kısıtlanmış hissetmiyorum 🥴
Tek ogun aslinda uzun sure senin beslenmeni saglamaz. Sen kendine surekli kan tahlili yapmiyorsun ki sonucta. Bunu bilemezsin. Senin doymani ve acikamani sagliyor. Gun icinde iceceklerden aldigin seker de mesela 3 u 1 arada sahlep sicak kilolaya gibi bunlar kan sekerini ani yukseltip tok oldugunu dusunmene yol aciyor. Ama aniden dusuyor tekrar yapmak istersin bu durumda. Saglikli mi dedigin icin kola da nescafe 3 u 1 arada da vucuduna alabilecegin en sagliksiz seylerin basinda. Sifir seker olmasi onemli degil tatlandirici da seker kadar surekli kullanildiginda sekerden daha zararlidir.
Yani sonuc olarak vucuduna alman gereken protein lif karb i yeterli derecede almayip enerjini sadece sekerden sagliyorsun gibi birsey. Bu da son derece sagliksiz bir durum. En azindan 3 gun 2 ogun yiyip o gunler 0 seker yapabilirsin. Seker basta kanser olmak uzere bircok hastaligin en buyuk dostudur.
Cevap
4Cevap
Zararlı, vücut daha çok tutar, kilo vermen zorlaşır, en iyisi günde 2 defa :) bir de akşam 6dan sonra yememek.
Ben yememeye başaran ama yiyince az yemeyi basaramayan biri olduğum için tutamam kendimi arttirirsam 😲 amacım kilo vermek değil de almamak daha çok, 50 kiloyum 7 kilo verdim 1 ayda sıkı bir diyetle sonra 3 ay her şeyi yedim ve yeniden baslamak istiyorum, cook fazla yrmeme rağmen o kadar kilo almadim 2 kilo anca almisimdir
Acıkmıyosan zararlı değil ama günlık gerekli besin değerlerini alman gerekiyor
Mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kahvaltida yumurtasidir tam buğday ekmegidir recelidir
Ben tek öğün beslensem var ya insanlara saldırırım. 😂 Zararlı elbette.
Ben yıllardır tek öğün yiyorum. Yemek için değil yaşamak için yiyoruz yani 😉
sağlıklı değil tabiki iki öğün yemek daha iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?