Daha teşhis konmadi ama şeker hastalığının bi kaç belirtisini yaşıyorum
Dedem de ve babannemde var yani direk baba tarafindan gelmis olabir
Göbek yağından hacim kaybetmekte zorlanıyorum
Daha teşhis konmadi ama şeker hastalığının bi kaç belirtisini yaşıyorum
Dedem de ve babannemde var yani direk baba tarafindan gelmis olabir
Göbek yağından hacim kaybetmekte zorlanıyorum
yüksek insülin direncine sahip kişilerde kilo vermek sürece birazcık zorlaştırabilir ama kesinlikle bir engel teşkil etmez bu süreçte uygulamanız gereken yöntem şekerinizi dengede tutabilmek düşük bir glisemik indekse sahip bir beslenme planı uygulamak Özellikle meyve grubu tüketirken yanında mutlaka süt grubu bulundurmak ve diğer önemli noktada mutlaka egzersizle desteklemek eğer daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız bu süreçte yardımcı olabilirim 🥰🙏🏻
Merhaba İlayda hanım 19 yaşındayım kilo problemim sadece göbek bölgesi çevrem çok yağlı ne yapmam gerekiyor çok moralim bozuluyor lütfen yardımcı olun
@Cemrekelebek benimde öyle
Hocam dediklerinizi yapıyorum zaten daha detaylı anlatırım ama burada olmaz kan tahlillerini bile gosteririm
Hocam bence ne olursa olsun doktora gidin. Gerçekten doktorlar, bu işi bilen kişiler tarafından destek almak çok önemli. Hayat mucizelerle dolu. Yakın zamanda bir kuzenim de kas kütlesini arttırmaya çalışıyordu sizinkinden bağımsız bir olay tabii ama alışkanlık geliştirme yolunda Latify diye bir uygulamadan bahsetti. Artık teknoloji çağında da yaşadığımıza göre spor konusunda bu tarz bizi daha disiplinli yapan uygulamalara yönelebiliriz galiba. Sağlıklı günler dilerim. Ben de bir web sitelerine baktım size şöyle uzatayım göz atmak isterseniz:
Cevap
10Cevap
Zorlanabilir ama antreman yapmasına engel olmamalı bu
Kas kütlesi edinmekte zorlanırsın, önce sağlığını kontrol altına alman gerek
Kesinlikle zorlanır, çünkü kas yapabilmede en önemli hormon insülindir.
Önce bir kontrol ettirin sonra ona göre uygun bir yöntem uygularsınız doktor kontrolünde.
insulin direnci yuksek olan biri hepnyagdan kilo alir
Sağlıklı beslenip dengeli spor yaparsa sorun olmaz bence
kanka hiç zannetmiyorum sorun yaşayacağını olduğun gibi devam et
Doktor eric berg izle bence yardımcı olacaktır.
Biraz zorlanır
Evet zorlanır
bilemeyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhabalar,
Öncelikle sağlık durumunuzun hekiminiz tarafından değerlendirilmesi lazım.
Size özel hazırlanmış olan beslenme programı ve egzersiz programının bir arada uygulanması sizin için çok önemli. Tabiki en önemlisi bunları yapabilme motivasyonunuz. Bununda psikolog eşliğinde yapılması işinizi kolaylaşır.
Hocam 9 ay önceki soruyu nasıl süper soru seçtiniz
yorum atan bilir kişiye bak tıbbi biyolog şaka gibi
@alex4guson alakası yok mu bu işle
@alex4guson Merhabalar, daha önce yapmış olduğum söyleyişiyi okumanızı öneririm. Neden yorum attığımı çok daha detaylı anlamış olursunuz. Kolaylıklar dilerim.