Sağlık Kilolu olmaktan çok utaniyom arkadaşlar kendime saygım azaldı gerçekten ne yapmaliyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Özgüvenim dustu Güncellemeler+1 yıl Gerçekten topluma bile çıkmak istemiyorum Kilolu olmaktan çok utaniyom arkadaşlar kendime saygım azaldı gerçekten ne yapmaliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Bence bir diyetisyene git. O şekilde iyice motivasyon oluşur sende. 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl evde spor yap dengeli beslenmeye çalış 1 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam 😔 Yorumla
Fosmodern Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Boy kilo nedir dostum? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Boy iyide kilo vasat obezite varmış kg 130 Yorumla Soran +1 yıl Boy 183 Yorumla Fosmodern +1 yıl Ozaman obeziteye çözüm bulacaksın ve yemiyceksin kardeşim. Bunu kendine yaomiycaksin. ve kilo vereveksin zor bir şey değil. kilo verdikçe daha iyi hissedersin kendini Yorumla Soran +1 yıl yemiyecegim artık çok kötü görünüyorum spora yuklencem Yorumla Fosmodern +1 yıl Hem spora yüklen hemde mantıklı diyet yap kendiliğinden gider zaten Yorumla Soran +1 yıl Tamam , sagol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence bir diyetisyene git. O şekilde iyice motivasyon oluşur sende.
evde spor yap dengeli beslenmeye çalış
tamam 😔
Boy kilo nedir dostum?
Boy iyide kilo vasat obezite varmış kg 130
Boy 183
Ozaman obeziteye çözüm bulacaksın ve yemiyceksin kardeşim. Bunu kendine yaomiycaksin. ve kilo vereveksin zor bir şey değil. kilo verdikçe daha iyi hissedersin kendini
yemiyecegim artık çok kötü görünüyorum spora yuklencem
Hem spora yüklen hemde mantıklı diyet yap kendiliğinden gider zaten
Tamam , sagol