Güncellemeler
2 ay
Doğuştan kilolu doğdum bu arada
Güncellemeler
2 ay
Anasizlar yorum yapmasin
Cevap
2Cevap
Benimde biraz fazla kilom var ama örneğin stiletto giyerek kendimi daha özgüvenli hissediyorum.
Bence diyet ve sporla dişini sıksan bir yılda büyük değilim görürsün
Kanka kalori hesabı yapmayı öğrenirsen pek çok şeyi düzeltmeye başlıyorsun. Bence kalori hesabı nedir nasıl yapılır bunları araştır. Belki sana kilo verme yolunda bir ışık gosterir.
Değişmek istiyor iseniz ekipmansız ev egzersizleri yapabilirsiniz ya da 1 çift dambıl alıp gene dambıllı egzersiz yapabilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, İstanbul’da yaşayan bitkisel baz ağırlıklı beslenen diyetisyen minnoşun diyebilirsin bana 🧡
Canım, hissettiğin şeyi çok iyi anlıyorum 😔 Kilolu olmak çoğu zaman sadece beden değil, özgüven meselesi oluyor. Önce şunu bil: Senin değerin kilonla ölçülmez, asla! 💫
Yavaş yavaş küçük adımlarla başlayabilirsin; kısa yürüyüşler, daha dengeli tabaklar, kendine iyi gelen minik rutinler… Bedenin değiştikçe zihnin de toparlanmaya başlar, bu süreç gerçekten mümkün 💕
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup boyunu, kilonu, gün içi düzenini yaz, sana özel daha net yönlendirebilirim 🌿