Sağlık Protein ve yüksek lif içeren besinleri tüketmek lüks mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Bol bol yumurta, yulaf ve et ürünleri tükettiğim için lüks mü yaşıyorum? Protein ve yüksek lif içeren besinleri tüketmek lüks mü? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Artık lüks gibi ama bazı yiyeceklerin protein değer yüksek onlardan tercih edilebilir 1 0 Yorumla
üyesizol Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Lüks mü komik bir kelime olmuş ama şayet sorarsan bunları lüks bile yapmış olabilirler 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok garip gerçekten. Fiyatların aşırı yükselmesi bunu gösteriyor sanki. Yorumla üyesizol +1 yıl Valla reis artık hiç bir şeye şaşırmıyorum köylü kadınlar çarşıya çıkmayı bile lüks olduğunu düşünüyorum bu zihniyetler varken gayet normal ama banq sorarsan bunların hičbiri lüks değil Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Piyasaya bakıldığında her şeyin fiyatı uçuk. Lüks kavramı kime göre neye göre? O yüzden ihtiyacın olanla beslenmek lüks değildir. 1 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Yulaf tüketiyorum vegan beslendigim için et yemiyorum 1 1 Yorumla Mariposita_Humana +1 yıl Yani luks değil bence Yorumla
Queenmaggie Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Çok pahalılar maalesef ülke düşük gelirlileri basit karbonhidrat ile yaşamaya mecbur bırakıyor 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sağlıklı beslenmek ne zamandan beri lüks olmuş bana da Amerika özentisi falan diyorlar 🤷♀️ 1 0 Yorumla
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Paran ucu ucuna yetiyorsa lükstür. Değilse senin normalin budur. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Türkiye gibi bir yerde evet 1 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Sağlık konusunda 356 cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı. hayir alakasi yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Artık lüks gibi ama bazı yiyeceklerin protein değer yüksek onlardan tercih edilebilir
Lüks mü komik bir kelime olmuş ama şayet sorarsan bunları lüks bile yapmış olabilirler
Çok garip gerçekten. Fiyatların aşırı yükselmesi bunu gösteriyor sanki.
Valla reis artık hiç bir şeye şaşırmıyorum köylü kadınlar çarşıya çıkmayı bile lüks olduğunu düşünüyorum bu zihniyetler varken gayet normal ama banq sorarsan bunların hičbiri lüks değil
Piyasaya bakıldığında her şeyin fiyatı uçuk. Lüks kavramı kime göre neye göre? O yüzden ihtiyacın olanla beslenmek lüks değildir.
Yulaf tüketiyorum vegan beslendigim için et yemiyorum
Yani luks değil bence
Çok pahalılar maalesef ülke düşük gelirlileri basit karbonhidrat ile yaşamaya mecbur bırakıyor
Sağlıklı beslenmek ne zamandan beri lüks olmuş bana da Amerika özentisi falan diyorlar 🤷♀️
Paran ucu ucuna yetiyorsa lükstür. Değilse senin normalin budur.
Sağlığın için lüks yaşıyorsun kral devam et 💪
Türkiye gibi bir yerde evet
B*k aynı b*k.
Değişen bir şey yok. 🤡
Öyle söyleniyor ama değil bence
Yooo
Hayır.
hayir alakasi yok