Merhaba, ben 20 yaşımdayım, 77 kiloyum. Fofoğraftaki benim. 2 aya falan diyet yapsam, sguatları denesem diğer fotoğraftaki kadın gibi olur muyum? Biraz göbeğim var. Belim ince değil. Kendimj beğenmiyorum. 60 kiloya inmek istiyorun. Taş gibi de iradem var, dediyim dedik insanım.. başarırım sizce dimi? Aptal yorumlarınızı kendinize saklayın...
Diyet ve evde egzersizlerle istediğim bedene sahip olur muyum?
Olabilirsiniz ama azimli ve iradeli olmanız gerekiyor azim ve irade yoksa olmaz zaten yediklerine içtiklerine dikkat etmeniz gerekiyor düzenli olarak egzersiz spor yürüyüş yapmak lazım sağlıksız olan ne varsa onlardan uzak durmak gerekiyor sağlıklı beslenmek ve spor çok önemlidir ilk önce azim ve irade olmadan olmaz
Hayatından şekeri ve ekmeği çıkar bence tempolu bir hayat yaşa spor ya da iş gibi sürekli bir hareket içinde olduğunda zaten zayıflıyor sun yaşın kaç bilmiyorum fakat 30 dan sonra metabolizma yavaşlıyor ve hızlandırmak için limon tüketebilir sin 40 yaşlardan sonra yani benim gibi ekmek ve şekeri hayatından çıkar sadece tost köfte ekmek hamgurger pizza lahmacun pide börek gibi şeyler harici hamur işi neredeyse sıfır hayatımda 92 kilodan şu an 78 kilolara kadar düştüm dahada zayıflamaya kararlıyım 74 76 arası kiloda olmak istiyorum boyum 184 olmasına rağmen bol miktarda su iç günde en az 3 lt ye yakın olsun hem ayrıca cildinde geç duruyor böylece beni görenler 30 yaşlarında gösteriyorsun diyor asıl yaşım 46 ☺️
Kim Kardashian spor ve sağlıklı beslenerek yapmadı yalnız o vücudu. Her yeri estetik ve estetik olduğu da çok belli. Spor yaparak ve sağlıklı beslenerek kendinin en iyi versiyonunu bulursun evet ama bu azim ister. Sürekli squat yaparsan da hep aynı hareketleri yapıp aynı bölgeyi çalıştırdığım için sakatlanırsın. O yüzden pek çok spor hocası youtubeda çalışma programları yapıyor onlardan faydalanabilirsin.
yaparsın bebeğim ben 70 kiloydum bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum dediğin gibi evde de ufak ufak egzersiz yapıyorum tabii günlük aktivitelerimin yanı sıra 66 kiloyum şu an seni içten destekliyorum kesinlikle yaparsın yanındayım
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Harikasın, ilham verdin şu an bana. Kesinlikle bu günden yolumu çizdim hedefimü ulaşıcam😘
aslında ikisi de fizik yapısı olarak iri yapılı olduğu için soran arkadaş biraz kardiyo yapıp fazlalıklarından kurtulabilirse o fiziğe ulaşması mümkün görünüyor.
Ee ama bu fiziğe ulaşamadın değil mi. Bu bikinili kadin da boyuna gore kilolu. Mesela 160 boy 65 kilo falan. Ee sende 12 kilo verdiğinde o görseldeki fiziğe yaklastin mi