Paran varsa salon daima şart.. Çünkü alternatif bol, motivasyon noktası.. Kaldıki evde gelişim olmuyor..
Belirli bir noktaya kadar gelirsin evde, alt yapın varsa o da.. Evde yapmak duş için ve mutfağa ulaşım açısından iyi olan iki artı yön.. Alet çeşitliliği de sağlamak gerekiyor..
Ben şu an evde çalışıyorum.. Hedefe göre salon /ev tartışılır ama sosyal ortamda şart..
42 yaşındayım bu zamana dek spor salonuna gitmedim sizin o beğendiğini insanların vücutlarından daha güzel ve kaslı bir vücudum var kızlar beni arzuluyor. Her gün farklı kızla takılmak testeronumu tavan yapıyor. Bu sayede az çalışıp çok kas yapabiliyorum denemeni öneririm
Motive olma, adapte olma, sporun kaynaştırıcı ve geliştirici gücüne sahip olma fiziksel gelişirken zihinsel olarak da güçlenmek için spor salonu şart. Evinde ne derece adapte olup düzenli ve dsiplinli çalışabilirsin? Daha doğrusu ne derece doğru çalışabilirsin? İyi bir antrenör gözetiminde kaliteli çalışmak için spor salonu şarttt :)
Spor salonuna gitmek şart değil, hareketleri biliyorsan ya da yaşam standartların bireysel aktivite üzerine ise zaten hayatına göre vücudun şekilleniyor
spor da önemli olan istikrar, uyku ve doğru beslenmedir. Bir çok yardımcı video var eve mat, ağırlık vs alıp rahatça sporunu yapabilirsin tabi bir zamandan sonra daha yüksek ağırlıklara ihtiyacın olacak işin sonunda yine salona düşersin gibi 🙇🏼♀️
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Gizli Üye
1 ay
Evde spor yaparak tam istediğim sonucu alamadım :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1533Paran varsa salon daima şart.. Çünkü alternatif bol, motivasyon noktası.. Kaldıki evde gelişim olmuyor..
Belirli bir noktaya kadar gelirsin evde, alt yapın varsa o da.. Evde yapmak duş için ve mutfağa ulaşım açısından iyi olan iki artı yön.. Alet çeşitliliği de sağlamak gerekiyor..
Ben şu an evde çalışıyorum.. Hedefe göre salon /ev tartışılır ama sosyal ortamda şart..
Şart degil günde 10 set 10 telrar evde ekipmansız sadece burpee hareketini yaparak demir gibi olursunjz
O nasıl bir egzersiz bakayım.
Bi bakın sadece onu yapın uçarsınız
Hmm biliyorum, adını bilmiyordum.
Teşekkürler
42 yaşındayım bu zamana dek spor salonuna gitmedim sizin o beğendiğini insanların vücutlarından daha güzel ve kaslı bir vücudum var kızlar beni arzuluyor. Her gün farklı kızla takılmak testeronumu tavan yapıyor. Bu sayede az çalışıp çok kas yapabiliyorum denemeni öneririm
Motive olma, adapte olma, sporun kaynaştırıcı ve geliştirici gücüne sahip olma fiziksel gelişirken zihinsel olarak da güçlenmek için spor salonu şart. Evinde ne derece adapte olup düzenli ve dsiplinli çalışabilirsin? Daha doğrusu ne derece doğru çalışabilirsin? İyi bir antrenör gözetiminde kaliteli çalışmak için spor salonu şarttt :)
Bu biraz şey gibi evde elinle kaçak alkol yapmak kör de kalabilirsin. Spor salonu hem daha güvenli hem daha efektiftir.
Yapılır Yeter ki ağırlık malzeme olsun Az sağlıklı besin tüketip yürüyüş tempolu koşu vücudu düzene jilzics getirir
spor salonu şart değil ama evde çok daha uzun sürer istediğin fiziğe kavuşman. tam olarak istediğin bir vücuda ulaşamayabilirsin de
Elbette. İnstada bi hatun var bayılıyorum ona. Dans atölye sayfanın adı. Tamamen evde ve ekipmansız çalışıyor
İleri seviyede bilgi sahibi eğitmen olmak lazım. Evde bunu yapmak imkansız normal biri için. salon hocalarida uzman onun yönetiminde yapılıyor
Şart değil yardımcı bir sürü uygulama video var ücretsiz birkaç pratik alet alarak evde çok güzel antrenmanlar yapabilirsin
illa ki spor salonuna gitmek şart değil, herkes kendi imkanları dahilinde yapmalı. mümkün elbette ki
İkisini de aynı anda yapıyorum, vücudumun şekillenmeye başladığını söyleyebilirim.
Evde iki hafif ağırlık mat ve plates topuyla birçok hareket yapılabilir
Olduğu kadar olur. Yeter ki disiplin olsun. Ama diyet kısmını nasıl ayarlayacaksın?
Disiplin sağlanırsa her yerde yapılabilir diye düşünüyorum
evet yapılabilir illa spor salonuna gitmeye gerek yok
Kas senin ne kadar stres verdiğine bakar ev miş salonmuş önemli değil ama dikkatli ol iyi ısın
Spor salonuna gitmek şart değil, hareketleri biliyorsan ya da yaşam standartların bireysel aktivite üzerine ise zaten hayatına göre vücudun şekilleniyor
spor da önemli olan istikrar, uyku ve doğru beslenmedir. Bir çok yardımcı video var eve mat, ağırlık vs alıp rahatça sporunu yapabilirsin tabi bir zamandan sonra daha yüksek ağırlıklara ihtiyacın olacak işin sonunda yine salona düşersin gibi 🙇🏼♀️
Evde spor yaparak tam istediğim sonucu alamadım :/