lor peynir siyah beyaz et yumurta pirinç patates nişastalı şeylerle beslen baktın olmuyor vücut nankör mng genetik maya bozuk zarganalığı kabullen ama sporu bırakma özellikle sabah yapılan spor bütün gün yaşam kaliteni artırıyor enerjik ve ileri zekalı oluyorsun
Bir şeyleri ters yapıyorsun. Kas kaybı yaşıyorsun. Kütle kazanmak için kasa yeterli stres yaşatmalı, yeme içmeye dikkat etmeli uykuya dikkat etmelisin. Gainer kullan. Bir sarm var. Ülkede bulman biraz zor ama doğru yerden alırsan. Fark eder
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sarm iyi değil ya pahalı olmasa gainer kullanırdım ama veremem para yani
Evet beslenme ve dinlenme hayvan gibi kas çalışmaktan daha iyi beslenmesine uygun çalışırsa 1 sene içinde gözle görülür bir değişim olur ama bizim milletimiz hemen spora gideyim 1 hafta sonra arnold vücudu ile çıkayım kafasın da olduğu için 1 ayı tamamlamadan bırakıyorlar 😂😂
Önemli olan çok fazla yemek değil doğru şekilde beslenmek çok yersen yağlanırsın ama doğru beslenirsen kasa çevirirsin şimdi yemekten kasıt hamburger kebap falan değil bu arada dkkdkd
Ben burada kalkıp ne çalışma şeklini sordum ne beslenmeyi sordum öyle bir danışmana ihtiyacım olsa spor eğitmeni arardım veya diyetisyen arardım sorum çok farklı 3-5 ay spor yapan bana hocalık bilmişlik taslıyorsa vereceğim cevap sözlerine karşılık olur