Arkadaşlar bundan yıllar önce lisedeyken beni reddeden bir kız var. O zamanlar ben biraz kiloluydum. Sonra vücut yapmaya başladım, gayet fitim şu an. Geçen kızla bir arkadaşımın partisinde karşılaştım. O günden beri bana yazıyor. Şimdi de ben mi reddedeyim, ne dersiniz?
Beni daha önce reddeden kız zayıflayınca mesaj atmaya başladı. Şimdi de ben mi reddedeyim?
Bence baştan söyle kırgın olduğunu. O zamanlar küçükmüş, belki değişmiştir. Sırf senin kalbin kırıldı diye sen de başkasınınkini kırma. ondan bir farkın kalmaz.
Bence reddedin, soyledigunize gore dis gorunuse cok onem veren birisi. Tabiki ister istemez insaniz bakiyoruz ama o kisinin yaptığı yargilamakmis zamaninda
Sana direkt şişko, çirkin vs dese ve bir iki yıl önce olsa kesinlikle haklısın ama lisede olmuş ve kız sana kötü bir şey dememiş. Herkes şans hak eder, belli bir olgunluktan sonra tabi.
seni sen olarak sevmeyen biriyle hiç olmaz ben olsam reddeder ve önüme bakardım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Konuşma sebebinin zayiflaman olduğunu nerden biliyorsun ki. Örneğin kiloluyken sana bakmasa, ve lisede zayiflasan ve sonra senle konuşsa haklısın. Ama zaten yıllar geçmiş belki de sebebi çok başka olabilir belki zayıflamasan da yazardı. Bence biraz konuş ne amaçla yazdığını kafanda tart eğer dediğin gibiyse umut verip bırak çünkü hak etmiş. Değilse de sen bilirsin artık napacagini
Tabi ki de kendini onun seviyesine düşürme birak peşinden koşsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O kızdan hayır gelmez. Seni sen olduğun için değilde vücudun fiziğin için istiyor seviyor demek ki. Çok aşık değilsen uzak dur kaptırma kendini derim ben
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hâlâ bir şeyler hissediyorsan konuş yok sırf intikam içinse hiç yazma ben öyle yapardım boşa zaman kaybı
Reddet! başka birini seç! o senin senliğine vurulmamış güzelliyine vurulmuş! yine şişmanlaya bilirsin? ozaman seni terk eder seni aen olduğun üçün seveni bul
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Reddet ama insanlığını bozmadan süründüreyim falan deme senide süründürürler kısaca reddet azıcık canı yansın istiyorsan heeyyt kız de ben de Adriana limayla çıkıyorum de kimi kaybettiğini bir gör de azıcık yanar canı
İçinden ne geliyorsa onu yap bence kıza karşı bir şeyler hissediyorsan kabul et hissetmiyorsan red et
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Reddet kiz guzellik algisina bakiyor belliki mesela senden daha yakisikli kasli biri teklif etse seni düsünmeden birakir veya sacini falan kazitsan bilmiyorum bence reddet.