Sorum özellikle size kızlar, bu kız beni geçen sene reddetti ancak açık kapı bırakmıştı biraz. Aklımdanda çıkmıyor.
Bir kafeye davet edip konuşmak istiyorum nasıl bir mesaj atmalıyım
Bir kafeye davet edip konuşmak istiyorum nasıl bir mesaj atmalıyım
Kız normalde gördüğün bir yerlerdeyse konuşalım mı diye yüzünr söyle, mesajda tersleme ihtimali veya cevap vermeme ihtimali var ben de aynı durumdayım okulun açılmasını bekliyorum😁
Muhakkak yüz yüze mi olmalı yani
Muhakkak derken cevap vermeme ihtimali var mesajda ondan dedim ben de korkuyorum o yüzden bekliyorum
Bekleme kaparlar :D
Mesaja cevap vermez biliyorum daha önce cevap vememişti çünkü zaten az kaldı ya yüz yüze konuşmak daha iyidir
Bana daha önce beni reddeden erkeğe defalarca açıldım ,:)) Ha şimdi bu kız salaklık etmiş diyenler olacaktır ,, olsun aşkta her yol mubahtır
Kız seni nasıl reddetmişti? "Arkadaş olarak görüyorum." veya "sen benim arkadaşım gibisin" diye mi terk etmişti?
Yok sevgilisi vardı.
Sevgilisi varken açılmak biraz absürt değil mi?
Yok bro sonradan öğrendim :D
Anlıyorum. İnşallah çocukla kavga falan etmemişsindir?
Yok bir sorun olmadı da.
Nasıl bir mesaj yazayım onu söyle :)
Bu durum hiç başıma gelmedi açıkçası gelse de umursamam. Sana tavsiyem o kızı unut ama yok taktım ben
"Aşığımm yEeaaahh. s. s" diyorsan şunları yapabilirsin.
"X (kızın ismi neyse) seni x kafede x saatte bekliyorum. Orada ol." gibi mesaj atabilirsin. Mantıksız geliyor ama bir çekim yaratmış isen kesinlikle işe yarar. Kızlarda mantık arama. Ve kararlı ol kararları sen ver mesela gittiniz kafeye şuraya oturalım de garson gelince kararlı bir şekilde istediğini söyle. Yani lider ol. Eminim kızı elde edeceksin. Tabi kız bir şey sana karşı bir şey hissediyorsa.
Öyle diyorsun demek
Ben beni reddeden kizi aşik edip sonra reddettim yanlis yaptiklarim vardi
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar