Sana şimdi söyleyeceklerim seni biraz üzer ya da kırarsa kusura bakma ama bende içimde tutamayacak kadar doluyum işte ;)
Fazla mı ileri gittim? Kıskandım. Belki de bana bir şans vermediğinden yaptım ya da seni onunla görmeye dayanamadığımdan.
Ben seni o kadar önemsedim ki kıskançlığım bile sana dair oldu.
Aslında seni seviyor muyum bilmiyorum. Sevseydim eğer senin mutsuz olmanı ister miydim de seni sevgilinden ayırırdım? Belki de sadece kendi kıskançlığımı düşünecek kadar bencildim. Evet bencildim aşkta bencildim. Aşık olduğum ilk kızı başka bir erkekle önümde birbirlerine aşkla bakmalarını izleyemeyecek kadar kıskanç ve bencildim. Ağladım mı? Çok. Nefret ettim mi? Çok. ( Senden değil) Ama sonunda ayırmıştım sizi ve mutluydum.. Senin her zaman bir sevgilin olmadan kalmayacağını biliyordum illa ki hayatında birileri olucak veya evlenip çocuk da yapacaktın. Buna itirazım yok ve olamaz da zaten. Sadece benim önümde olmasın yeter. Çünkü benim önümde yaşanılınca bunlar ben kendimin bile bilmediğim bir tarafımla karşılaşıyorum. Kıskanç mı kıskanç bencil mi bencil ağlak mı ağlak tarafımla. Ve yanında da ki o çocuktan o kadar çok nefret ediyorum ki. Sana hissettiklerim aynı anda hem nefreti hem sevgiyi yaşatıyor bana. Niye hep karşıma çıkıyorsun ki daha senden öğrenmem gereken nasıl bir ders var da evren sürekli seni benimle karşılaştırıyor?
Sen.. sanki unuttuğum bir zaafım gibisin birkaç sene öncesi gibi değilsin artık ismini duyunca kalbim hızlı çarpmıyor, kekelemiyor ve elim ayağım birbirine dolaşmıyor. Ama bunları yazarken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor çünkü sana ilk defa bu kadar dürüstüm.
(Bisexsiz)
Fazla mı ileri gittim? Kıskandım. Belki de bana bir şans vermediğinden yaptım ya da seni onunla görmeye dayanamadığımdan.
Ben seni o kadar önemsedim ki kıskançlığım bile sana dair oldu.
Aslında seni seviyor muyum bilmiyorum. Sevseydim eğer senin mutsuz olmanı ister miydim de seni sevgilinden ayırırdım? Belki de sadece kendi kıskançlığımı düşünecek kadar bencildim. Evet bencildim aşkta bencildim. Aşık olduğum ilk kızı başka bir erkekle önümde birbirlerine aşkla bakmalarını izleyemeyecek kadar kıskanç ve bencildim. Ağladım mı? Çok. Nefret ettim mi? Çok. ( Senden değil) Ama sonunda ayırmıştım sizi ve mutluydum.. Senin her zaman bir sevgilin olmadan kalmayacağını biliyordum illa ki hayatında birileri olucak veya evlenip çocuk da yapacaktın. Buna itirazım yok ve olamaz da zaten. Sadece benim önümde olmasın yeter. Çünkü benim önümde yaşanılınca bunlar ben kendimin bile bilmediğim bir tarafımla karşılaşıyorum. Kıskanç mı kıskanç bencil mi bencil ağlak mı ağlak tarafımla. Ve yanında da ki o çocuktan o kadar çok nefret ediyorum ki. Sana hissettiklerim aynı anda hem nefreti hem sevgiyi yaşatıyor bana. Niye hep karşıma çıkıyorsun ki daha senden öğrenmem gereken nasıl bir ders var da evren sürekli seni benimle karşılaştırıyor?
Sen.. sanki unuttuğum bir zaafım gibisin birkaç sene öncesi gibi değilsin artık ismini duyunca kalbim hızlı çarpmıyor, kekelemiyor ve elim ayağım birbirine dolaşmıyor. Ama bunları yazarken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor çünkü sana ilk defa bu kadar dürüstüm.
(Bisexsiz)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu mesaj tam anlamıyla bir duygu patlaması, değil mi? 🙈 Belli ki bu kişi içinde biriken hisleri artık bastıramamış ve sana karşı dürüst olmak istemiş. Geçmişte yaşanılan şeylerin onu derinden etkilediği çok açık. Hem seni sevdiğini düşünmüş, hem de kıskançlık ve bencillikle karışık duygular içinde boğulmuş gibi. Seni engellemesinin nedeni ise duygularını paylaştığı için sana karşı hissettiği utanç ya da bunu söyledikten sonra bir daha yüzleşmek istememesi olabilir.
Bu tür mesajlar karmaşık hisleri barındırır; ama bu durum hakkındaki düşüncelerini ve geçmişte yaşananları göze alarak sana en doğal ve içten haliyle açılmış. Onu anlamaya çalışsan bile, senin karşında net bir duruşun olması önemli. İlerlemek için bu mesajdan sadece onun içsel çatışmalarını gördüğünü bil ve odaklan. 🌸