eski kız arkadaşımla yeniden iletişime geçtik yaklaşık iki ay oldu en baştan ona olan hislerimi anlattım kestirip atmadı akışına bıraktık.
en başta iki günde bir konuşuyorduk lakin hep ben mesaj atıyorum ve mesaj attığımda da çok istekli konuşmadığı için konu tıkanıyor bu sebeple yaklaşık bir on gün kadar bekledim öyle attım mesajı lakin durum aynı mesafeli konuşuyor ama mesajıma ilk başlarda bir gün sonra dönerken artık hemen dönüyor , sizce ne yapmalıyım
yaklaşık bir buçuk yıl önce kendisi ayrılmıştı benden eğer konuşmak istemiyorsa neden kestirip atmıyor yüz yüze de bakmıyoruz nasıl olsa anlam veremiyorum
sizce ilgilenmeye devam etmeli miyim yoksa bu onu rahatsız mı eder?
şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yedek kulübesindesin kardeşim biriyle konuştuğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam sal gitsin sende atma saf mısın git başka kız bul
başka bir kız buldum zaten reis ama unutamadım bu kızı niye böyleyim bilemiyorum
Kız, sen hazırda bekle istiyor. Canı isterse senle biraz zaman geçirecek sonra tekrar gider emin ol. Sen tam tersini yapacaksın alfa ol biraz o seçmesin sen seç bırak kızı mesaj atma kendine gram saygın varsa
çok haklısın aslında lakin bu ayrılık sürecinde başka kız arkadaşımın olduğundan haberi var acaba güvensizlik mi duyuyor diye düşündüm bende o yüzden kstirip atmak istemedim
Kardeşim 1. Kız kendisi ayrıldı ise asla onunla arkadaş kalınmaz üzülen sen olursun olmuşsun da,
2. Hiçbir kıza hislerini açma %90 kızlar bırakır böyle erkekleri sevgini hareketlerinle göstermelisin yoksa kaybedersin.
Bu saatten sonra o kızı sal ondan olmaz yeni biriyle devam et
aslında arkadaş kalmak için konuşmuyorum en baştan onu sevdiğimi söyledim zira eski sevgilimdi net olmak istedim ona karşı hislerim olduğunu ve amacımın arkadaşlık olmadığının farkında
ama haklısın başkan cepte görüyor büyük ihtimal peki sence kazanmak için onu yapmam gereken bir şey var mı dönüşü olmaz mı sence hiç yolu yok mu
Dostum hala onu sevdiğini anlıyorum, kendisiyle görüşebiliyorsan arkadaş ortamında falan samimi olma normal bir arkadaşın gibi davran ama tanımıyoruş gibi yapma ve bu süreçte ne olursa olsun mesaj atma, aradan bir ay falan geçer sana mesaj atabilir ya da yanına gelip konuşursa neden soğuk davranıyorsun der, sende dersin ki bizi bu duruma sokan sensin neden olabilir bi düşün falan de. Bu süreçte hiçbir sevgi gösteren hareket yapma. Normal bir arkadaşın gibi davranacaksın unutma. Eğer yazmaz konuşmazsa senle bu süreçte seni silmiştir veya büyük ihtimalle başkası vardır sende boşa kürek çekmezsin sonrasında bunu kabullenmelisin kadınlar çabuk unutur erkekler sert görünse de daha duygusal canlılardır unutamaz kolay seni anlıyorum
Eğer dediğim gibi olursa seninle ilgilenmeye başlayacaktır başka türlü zor
çok haklısın hocam akışına bırakmam en iyisi olacak yoksa çok daha fazla acı çekeceğim umutlanıp
o halde mesaj atmayı kesiyorum hocam
Dediğim gibi olur sana dönerse ilgiyi kırıntılar halinde ver sevdiğini falan söyleme
Kadınlar ilgi ile beslenir sen bol bol vermişsin şımarmış seni cepte görüyor dediğim gibi mesajı kes zaten o ilgiye aç olunca gelir veya başkasına gider sende ona göre yolunu çiz
Barışmak istiyorsun anladığım kadarıyla bunu açık açık söyle. Istemiyorsan senu rahatsız etmek istemiyorum diye belirt. Nelki naz yapıyor olabilir ama iyi niyetli düşündüğünü anladığında konuyu bitirememek adına o konusmaya çalışabilir
ilk başta aradım yaklaşık bir saat konuştuk onu sevdiğimi hislerimin geçici bir heves olmadığını ve bana bir şans daha vermesini istedim direkt kestirip atmadı ama olumlu da konuşmadı
ayrılık sürecimiz iki yıldı yaklaşık ve hiçbir sebep yokken beni terk etmişti bu süreçte benim başka bir kız arkadaşım oldu acaba bundan dolayı mı güvensizlik duyuyyor sizce ne yapmam lazım
Evet bence kız arkadaşın olduğu için biraz ön yargılı ve haklı da.
haklısınız lakin kendisi en zor anımda ölümcül bir kaza geçirdiğim zaman beni terk etmişti bu da benim kanıma dokundu bana hiç değer vermediğini hissettim ve unutmak için böyle bir hata yaptım
sizce şansım var mıdır bu süreçte hayattıma başkasının girdiğini söyledi sitemkar bir şekilde kızda güzelmiş gibi yorumlar yapıp sinirlendi sonra konu kapandı
bu saatten sonra ne yapmam gerekir onu kazanmamın bir yolu var mıdır sizce
Yani terk etmesi olmamış ama kızlar genelde tüm her şeyini anlatamaz belki de makul bir sebebi vardı. Sıkıldığı için ayrılmışsa da yazmak senin hatan olur. Bence en iyisi sana ilk mesajda yazdığım gibi duygularını açıkça söyle kız arkadaşının olması mı problem yoksa genel olarak seni mi istemiyor bunları açıkça sor. Hicbir sey kaybetmezsin
dediğinizi yaptım aslında iki ay önce ilk kez ileitşime geçtiğimizde duygularımı açıkça anlattım sevdiğimi söyledim bana bir kaç yıl evlilik düşünmediğini söyledi benle ilgili olmadığını söyledi ama akışına bırakalım da dedi aynı zamanda soğuk davranmasının sebebi güvensizlikten dolayı olabilir mi ondan vazgeçmezsem gerçekten sevdiğime inanır mı sizce
Güvensizlikten ise güvenini kazan ama seni istemiyor da olabilir bunu öğrenmek için sor. İstemediği halde konuşmaya çalışırsan kendinden daha da uzaklastirisin.
sordum aslında şu an işe yeni başladım hayatımda kimse yok almayı da bir kaç yıl düşünmüyorum dedi sana özel bir durum değil dedi bende ara ara kendimi hatırlatmak onu önemsediğimi hissettirmek istedim açıkçası sizce hiç konuşmak istemese bana bunu söylemez mi
veya mesajlarıma dönmeyip direkt silmez mi zira daha önce ayrılırken yapmıştı şimdi istemiyorsa neden yapmıyor diye düşünüyorum
ve kendisi soğuk davrandığı için bende haftada bir iletişime geçiyorum artık acaba bu ters etki mi yapıyor daha çok mu iletişime geçmeliyim
Kimseyi istemiyorum diyirsa bence bir süre yazma 1 2 aya yaz tabi o sürede yine sevgili yapma
bir iki ay hiç yazmayayım öyleyse haftada bir yazıyordum artık ara vereyim kabuğuma çekileyim
Evet kıza da onu bunaltmamak için bekleyeceğini söyle
çok teşekkür ederim zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için umarım ona kavuşabilirim zamanla