Yani gözle hafifçe görülür bir değişimim var. Henüz 1 aydır düzenli spor yapıyorum. Daha sağlıklı beslenmekteyim. Güçlendiğimi hissediyorum. Zirâ bel ağrım filan hep geçti. Eskiden 3 dk koşunca yorulan ben, şimdi 30 dakikayı koşmama rağmen yorulmuyorum.
İlerleme kaydettiğimin farkındayım. 122.5 kilodan 117.1 kiloya indim 1 ayda. Ama şu son hafta da 119'a kadar geri çıktım.
Acaba bu kas oranımın artmaya başlamasından mı kaynaklı?
Yememi içmemi ölçerek karşılıyorum. Karbonhidrat tüketimimi 50 gramın altında tutmaya çalışıyorum. Ki bir oturma da koca ekmeği bitiren ben, artık bir dilim dahi tüketmiyorum. Bol yeşillik ve protein tüketiyorum.
Yani kısacası sağlıklı besleniyorum. Belimin incelmeye başladığını, tşörtlerimin ve pantolonumun da bol olmaya başladığını hissediyorum.
İlerleme kaydettiğimin farkındayım. 122.5 kilodan 117.1 kiloya indim 1 ayda. Ama şu son hafta da 119'a kadar geri çıktım.
Acaba bu kas oranımın artmaya başlamasından mı kaynaklı?
Yememi içmemi ölçerek karşılıyorum. Karbonhidrat tüketimimi 50 gramın altında tutmaya çalışıyorum. Ki bir oturma da koca ekmeği bitiren ben, artık bir dilim dahi tüketmiyorum. Bol yeşillik ve protein tüketiyorum.
Yani kısacası sağlıklı besleniyorum. Belimin incelmeye başladığını, tşörtlerimin ve pantolonumun da bol olmaya başladığını hissediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yağlar, kaslara kayıyor..
Hee insallah 😃
Spordan önce enerji, fıstık ezmesi muz vb. Spordan sonra ise protein al
Pre workout alıyorum spordan evvel. Sonrasında ise protein ağırlıklı besleniyorum
Arada gel de aşama belirt 😀
Temmuzun ortasına kadar aslında hedefim 110 kiloya ulaşmak. Ama eğer kas kütlemin artmasından sebep olmayacaksa, sıkıntı etmem.
Arkadaşımın düğününe daha bakımlı gitmek istiyorum 😅
Aslında fazla kilolardan kurtulmak için başta sadece diyetle bir çoğunu atmak sonrasında ise sporla destek gerekiyor. Bunu bir araştır istersen. Yani önce sadece diyet ve yürüyüş, koşu da olabilir. Ama kaslari çalıştırmaya yönelik sporlar çok sonra. Çünkü kiloluyken yağ kasa dönüştüğü için evet yağlı değil kasli görünüm olur ama bence evvela hedef yağ oranını azaltmak olmalı.
Simdi yagli ve kilolusun, bu gidişle kaslı ve kilolu olursun.
Önce zayifls büyük oranda sonra sikilasip kas yap
Kaslı olmak beni rahatsız etmez. Böyle aşırı kaslı olabileceğimi zannetmiyorum. Zaten her gün yürüyüş ve kardiyo da yapıyorum. Böylece yağ yakımını artırıyorum. Kas kütlesi arttıkça, vücudun daha hızlı yağ yaktığını öğrendim araştırarak. Zaten fit ve kaslı olmak istiyorum. Kısacası, hiç ulaşmadığım fiziksel bir seviyeye ulaşmak hedefim.
Bundan bir kaç yıl önce, kendime bir söz verdim. Her gün kendimi geliştirmek için uğraşacağıma dair. Bu fiziksel, mental, ilim ve bilim gibi her konu için geçerliydi. Maddi manevi yani. Kitap okumaya çalışıyorum her gün. Hem çalışıyor hem okuyorum, maddi anlamda gelirimi artıracak yollara başvuruyorum, yatırım yapmak gibi. Yeni insanlarla tanışıp, sohbet muhabbet ederek birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Şimdiyse fiziksel olarak da kendimi geliştirmeye başladım.
Bravo gurur duydum seninle, başarılar..
Tirot yavastır cnmm
O ne
evet
Teşekkür ederim