Kilo vermek istemiyorum aslında kilolu olmayı seviyorum hatta kilo alsam yine çok umursamam ama kimle konuşsam , yüzün güzel ama şişmansın kilo versen daha iyi olur gibisinden yorumlar alıyorum , şişman olmayı seviyorum yani sonuç olarak , burada sizin görüşlerinizi de almak istedim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
şişman olmayı sevmiyorsun o kiloyu vermek için emek gerektiği için üşenen o yüzden kendini kandıran birisin.
gerçekler bunlar şişman kalırsan ne olura geldik mi de
İnsülin direnci
Tip 2 Diabetes ( Şeker Hastalığı)
yüksek tansiyon
Koroner arter hastalığı
Kan Yağlarının Yükselmesi
Metabolik sendrom
Safra kesesi hastalıkları
Bazı kanser türleri (kadınlarda safra kesesi, endometriyum, yumurtalık ve meme kanserleri, erkeklerde ise kolon ve prostat kanserleri )
Osteoartrit
Felç
Uyku apnesi
Karaciğer yağlanması
Astım
Solunum zorluğu
Gebelik komplikasyonları
Menstruasyon düzensizlikleri
Aşırı kıllanma
Ameliyat risklerinin artması
Ruhsal sorunlar (Anoreksiya nevroza (yemek yememe) veya Blumia nevroza (kusarak yediği besinlerden yararlanmama), Binge eating (tıkınırcasına yeme), gece yeme sendromu gibi ortaya çıkabilir veya bir şeyi daha fazla yiyerek psikolojik doyum sağlamaya çalışma)
Toplumsal uyumsuzluklar
Özellikle sık aralıklarla ağırlık kaybetme ve kazanma sonucunda deri altı yağ dokusunun fazla olması nedeniyle deri enfeksiyonları, kasıklarda ve ayaklarda mantar enfeksiyonları
Kas-iskelet sistemi problemleri
SEÇİM SENİN YA KENDİNİ KANDIRMAKTAN VAZGEÇİP SPORA DİYETE BAŞLARSIN ya da OBEZ OLUP BU HASTALIKLARA YAKALANIRSIN bunların dışında kalp rahatsızlıkları kalp krizi gibi olaylarla karşılaşırsın.
ekstra olarak en önemlisi seni seven birini bulman felan zor olacak01 Yorumla- +1 yıl
Sadece ilk paragrafa yorum yapacağim. Ben şu an aşırı zayif birisiyim ama kilolu olduğum bir dönem vardı ve iki halimede aşık bir insan olarak. Kimse kusura bakmasın kilo vermeye eringeçlik söz konusu değildi çünkü üsengeç bir insan hiç olmadım. Fakat o halimide çok seviyordum.
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 588 cevap paylaştı.
s +1 yılYıllarca kendimden nefret ettim kilom yüzünden. Ortaokuldayım, o dönem psikolojim o kadar kötü ki intihar haberi görüyorum mesela, bi insan zayıfsa neden intihar eder ki falan diyorum. Neyse liseye yatılı okula başladım 33 kilo verdim, ellerim ayaklarım bile küçüldü boynum falan uzadı🤣 eee tamam düştük 36 bedene de mutlu değilim? Velhasıl üniversitenin ortalarına kadar devamlı kilo aldım verdim ve en sonunda kiloyla barışmayı öğrendim. 36 bedenken sağlıklı hissetmiyordum mesela, şu an 40 bedenim tamam çok kilolu değilim ama zayıf da değilim ama çok da mutluyum. Kimse kiloyla ilgili bişey demiyor mesela. Sana kilonla ilgili bişey diyenlere sanane de geç, kırılır üzülür hiç düşünme. Böyle mutluysan böyle kal ama 42 beden üstü sağlık açısından zararlı onu hesaba kat. Amaan sağlık benim sağlığım dersen de kime ne😅
22 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🌸
Soran+1 yıl💞❤️
+1 yılHerhangi bir sağlık problemin yoksa en güzeli kendini nasıl seviyorsan iyi hissediyorsan öyle olmak. Başkalarının ne dediğini hiç umursama. Zaten genellikle "kilo versen güzel kızsın yia" diyenler ya kıskanır ya da imrenir. Ya da kendilerindeki aşağılık kompleksini bastırmak ego tatmin etmek için başkalarını kendilerince "aşağılama" ihtiyacı duyarlar ve tuhaf tuhaf laflar ederler. Gözlemlerime göre hep böyle.
20 Yorumla
+1 yılTam benim kafadasın bende aynı düşüncedeyim kiloluyum kilo vermeyi
hiç düşünmüyorum ama dikkat ettiğim bir şey var selülit ve yağlı görüntü olmasın kollarımda ve bacaklarımda bunun için yüzmeye gidiyorum bu kilomla çok mutluyum kim ne derse desin umrumda değil21 Yorumla
Soran+1 yılHarikasın bence zaten onlar insanın doğasında olan bir şey zayıf ama kalçası büyük olan kişilerde de selülit ve çatlak var mesela
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
82Cevap
Sağlık konusunda 830 cevap paylaştı. Sisman ol ama spor yap! Ödem atarsin yüzün daha da güzelleşir...
20 Yorumla- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılMetabolizman daha hızlı bozulur tercih tabi
00 Yorumla - Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSağlıklı değil ama senin tercihin.
00 Yorumla
+1 yılKnka bu tamamıyla senin bileceğin iş.
Şişman olmak göz zevki bozmaz fazla olmadığı sürece. Ancak bu göz zevki konusundan ziyade daha önemli olan şey sağlık. Kilolu olmak çoğu sağlıklı problemin tetikliyor, koşamıyor hemen yorumluyorsun. Eğer bunun gibi sorunları göze alıyorsan ve " bdnim için problem değil, umursamam " diyorsan buradaki kimsenin konuşmaya hakkı yok.
Ayrıca çoğu insan şişman olanları " iradesiz, güçsüz" diye kimlik kalıplarına sokuyor, bunlara sakın inanma.
Çünkü sana şişman olduğun için iradesiz diyenlerin çoğu mastürbasyon yapmayı bırakamayan ergen tayfa, sigarayı bırakamayan tayfa, alkolü bırakamayan tayfa vs...
Aynanın karşısına geçip " ben nasıl mutluyum? Neyle mutluyum?" Diye sormalsın...
Merak ettiğin şeyleri sormaktan çekinme, byssss💤10 YorumlaKendinize olan saygınız ve kendinize olan özgüneninizi tebrik ederim. İşin doğrusu kimsenin sizi kendi istedikleri gibi yönlendirmesine kulak asmayın sizin ne düşündüğünüz önemli hayat sizin hayatınız.
Yalnız şöyle bir detayı görmenizi sağlamak isterim. Kilolu kaldığınızda; Yaşınızdan büyük görünmenize, her istediğiniz kıyafeti tercih edememenize, hızlı yürümek koşmak merdiven çıkmak gibi durumlarda zorlanmanıza , esnekliğinizi kaybetmenize , omurga ve eklemlerde aşırı yükten dolayı deformasyona, kalp damar diabet vs bunların hepsini hayatınıza dahil edeceğinizi unutmayın. Şayet buna rağmen sürdürmek istiyorsanız ciddi şekilde sağlıklı beslenip kardio sporlar yapmalısınız. O bahsettiklerimin etkilerini büyük ölçüde kurtarmış olursunuz.00 YorumlaKendi bedeninin sorumlusu sensin. Ne yapmak istiyorsan öyle yapabilirsin. Onlar daha güzel olursun demişler fakat sen zaten ben böylede mutluyum diyorsun. Bu senin bil çetin iş. Fakat normalin üstündeki kilo sadece görselligi değil vücut dengesini de bozar.. genç yaşta herhangi bir sıkıntı yaratmıyor gibi görünse de yaş biraz ilerleyince kolesterol şeker damar yapısı kalıp büyümesi kalk krizi gibi risklere yol açar. Ayrıca hareket özgürlüğünü de kısıtlamaya baslar.. şuanda kılından dolayi bir sıkıntı yok diyebilirsin ama böyle kalmaya devam edersen yukarıdaki yazdığım gibi birçok sıkıntı ile karsilasabilirsin. Sağlıklı olmak için kilo vermelisin. Yoksa sen kendini nasıl seviyorsan öyledir..
00 YorumlaYanisi sağlık sorunları çıkmadığı sürece (kilolu olsan bile her zaman ölümcül risk var diye bişi yok bünyene bağlıdır bence) hiçbir problem yok yalnız insanların bir çoğu senden iğrenecek özellikle kadın tarafının kilolu olması erkek tarafından daha rahatsız edici imiş o yüzden insanları kaydeye almamayı öğrenirsen bu durumun sana zararı olmaz bırak aw milletin saygısı senin fiziğine göre şekillenecekse ben ona saygı demem zaten ki kiloyu başkaları için değil kendin için verirsin çünkü sağlık meselesi ama dediğim gibi sağlık sorunu olmaz ise hiçbir problem olmaz öyle mutlu isen öyle olmaya devam et görüyoruz zayıf olup şekilli güzel vücutlu insanları onlarda da çok mutsuz var asıl amacın mutlu olabilmek olsun kısaca
00 YorumlaKendini nasıl seviyorsan öyle kalmalısın.. mesela ben baya kiloluydum aynaya bakınca kendimi sevmiyordum ama zayıflamak istiyordum ve şu an istediğim sayıları görmeye başladım😍 bu beni mutlu ediyor.. demek lu ki on a buna bakma.. aynadaki beğeniyosa kimse söz sahibi olmayı hak etmez🖐
10 Yorumlaözgüvenin oldukça güzel , ama şişmanlık sadece görüntüsel değil metabolizmaya da zararlı vücudun erken yaşlanıyor, iç organların yağlanır , kalp hastalığı ve damar yolu hastalıkları riski oluşuyor, ayrıca fazla kiloya bağlı diyabet, yüksek tansiyon gibi hastalıklar da ortaya çıkıyor ileriki yaşlarda. şu an yaşın genç sanırım cok gecmeden olması gereken kilona dönmen mantıklı, ilerde zaten metabolizman yavaslayacak kilo vermen cok zorlasacak simdiden dengede tut bence
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle kilo vermek yani ideal kilona ulaşmak sağlığın açısından önemli eğer kendini bu kiloda iyi hissetmiyorsan ideal kilona ulaşmayı hedefle spor yap, düzenli beslen, sağlığına dikkat et.
Sana insanlar ne derse desin önemsiz, önemli olan senin ne hissettiğin😊10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin şişman halinle mutluysan burada diğerlerine yorum yapmak düşmez. Ama fazla kilo birçok hastalığı da beraberinde getirir. Sağlığını ve kan değerlerini korumak için verebilirsin ama insanlar için yapma bunu. Bu senin bedenin, kimseyi ilgilendirmez. Aşağıda ayı diyenleri de şiddetle kınıyorum.
30 YorumlaSen kendini beğeniyorsan kimseye bir şey söylemek düşmüyor. Ama şişman kalmanın sağlığa büyük zararları olduğunu da aklının bir köşesinde tut. Şekerden dolayı kangren olabilirsin, kemiklerin eğrilebilir, benim gibi polinöropati geliştirebilir vücudun, yüksek kalp krizi riskin olur, vs.
30 Yorumla- Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin beden algısına aldırma. Sen her halinle güzelsin, kendini güzel buluyorsan bu yeterli. Sadece sağlık sorunları yaşamamak için belli bir seviyeden yukarı çıkarma derim. Hafif balıketli olmak da seni tatmin edebilir.
30 Yorumla
+1 yılEn güzel fizik insanın kendi sevdiği fiziktir. O yüzden o insanları boşverin hem onlar kötü niyetle demiyordur, onlar öyle sevdikleri için öyle diyirlardır ki bana göre de şişmanların fiziği çok daha güzel. Şişman olmayı seviyorsanız öyle kalın derim ve yemek yemeyide seviyirsanız yiyin derim kilonuzu da önemsemiyormuşsunuz zaten. Peki boy kilo sorabilir miyim roca etsem meraktan da :D
00 Yorumla
+1 yılGit kilo ver ayı azcık dötünü kaldır görüşdeki grezilekalılarada kulan asma yok ay senn böylede güzelsiinnn 😍😍 yok kimse için değişme sen nasıl istiyorsan öyle kall 🥰🥰 kdjxhdjjdhdhxhdhdjxhshhxhx arkadaşlar lütfen bi siptirin gidin köyünüze geri dönün bi bitmedi şu boş duyarcılar kızı kilodan öldürmeye mi çalışıyorsunuz amacınız ne? Ay sen her halinle güzelsinnn diyerek kızı dahada tembelleştireceğinize azcık spora yönlendirimeye çalışır insan, * gidin güzel falan değil maymun olsam bakmam ben buna osursa ölürün. Değilsin işte, güzel falan değilsin çirkinsin işte hatta insanın midesi bulanır senden, bunu istemiyorsan git zayıfla.
00 Yorumla
+1 yılTabiki kalabilirsiniz, lakin şişman kalmak sağlıksızdır. Babannem çok kilolu bir kadındır. Kendisi ayağı kalkamıyor, yürüyemiyor, hasta olduğu zaman vinç ile indirdik. Kısaca bedeniniz sizin hazinenizdir. 😊
12 Yorumla- +1 yıl
VİNÇ Mİ KSPDKWOAJSOWHAHJSHSHSHSJSHSHSJHSJS CİDDİ MİSİN ya
- +1 yıl
Evet maalesef, o kadar kiloluydu. Çok duygusal bir andı, babam kendini kaybetmiş ağlıyordu. Ama şu an iyi ve hala şişman.
+1 yılSağlığını etkilemediği sürece bedeninle ilgini kimsenin fikir beyan etmesine asla izin verme. Aynaya baktığında karşidaki seni beğeniyorsa gerisini hadi ordan et. Insanlarda kusur aramaya meyilli bu nesle seni aslinda kusurlu olmadığını o güzel özgüveninle ispatla.
10 Yorumla
+1 yılInsanları ne yapsan begendiremezsin bu yüzden kendin ol. Sevmek zorunda değiller saygılı olsunlar yeter. Illa zayıflamak zorundada değilsin kendini öyle sevebilmek her insanın harcı değil🌷💝
10 Yorumla
+1 yılŞişman olmayı sevebilirsin ama normal ve ideal insanda olması gereken fizik bu değil.
Yağların, genlerinin bedenine verdiği o estetik fiziği ve çekiciliği örter.
Biraz daha kiloluysan seni daha hantal ve yavaş hale getirir ve hayatın hızına yetişemezsin. Hicbir yere sığmazsın. Hormonel ve çeşitli sağlık sorunların olur. Uzun lafın kısası, sorunlar say say bitmez.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSisman olmayi kimse sevmez bu bir savunma mekanizması. Yazin pişik olmayi , nefes nefese yürümeyi, kalabalik ortamlarda yer bulamamayi , bir arabaya 4 kisi binecegin zaman "sen öne otur arkada yerimizi daraltirsin" denilmesini, merdiven cikamamayi, kendi kisisel temizligini bile yaparken zorlanmayi, banyo yaparken sırtını bile yikamaktan aciz olmayi, misafire hizmet ederken haldir huldur sesler cikararak gidip gelmeyi, istedgin hic biseyi giyememeyi, azıcık dar giyinsen her tarafindan etlerin pörtlemesini , cinsel organinin bile kocaman gorunmesini , iliskiye bile farkli poziyonlarda girememeyi hic ama hic kimse istemez.. kilolu insan budur, kilolu insan HASTADİR.
00 Yorumla
+1 yılBu senin bileceğin iş tatlım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle kal. Sana boş akıl verenleri geç. Senin bedenin senin kararın 🌸
10 Yorumla- Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılSağlığın yerindeyse iyi ama yaşına ve boyuna göre kilon varsa fit olmak iyidir bir diyetisyen yardımcı olabilir :)
10 Yorumla
+1 yılNe istiyorsan onu yap. İnsanlar her zaman diyecek bir şey bulur.
20 YorumlaSosyal hayati etkiledigi bi gercek 🤷 obez olmadığın surece sikinti yok bence
20 Yorumla
+1 yılSeviyorsan sorun yok ama sağlığını etkileyecek. Sağlıklı olmak için verebilirsin diye düşünüyorum
20 YorumlaBenim kafadansın, yıllarca kilo vermeye çalıştım sonra biryerde pes edince tekrar almaya başladım, aldıkça şişman olmayı sevdiğimi farkettim, meğer çok ta keyifliymiş sonra daha da kilo aldım şimdi zayıf olmayı hiç istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılKaç ki kilon?
Canım sen nasik mutlu isen öyle kal.
Ama kendi sagligin için vücut kitle indeksine uygun yasamaya çalış.
Sağlık mühim tatlım11 Yorumla
Soran+1 yıl164 e 97
sağlığını etkilemiyorsa insanların ne dediğinin önemi yok
10 Yorumla
+1 yılÖyle kalma bence, erkek arkadaşın varsa sana destek olsun, birlikte gezin yürüyüş yapın, sağlığın için kilo vermelisin ama öyle cılız bir şeyde olma , balık balık üstü iyidir👍🏻
00 Yorumla
+1 yılŞişman olmayı seviyorsan şişman olarak kal insanları umursama hayatın boyunca duyacaksın bu lafları ben böyle mutluyum senin vücudun değil de geç
10 Yorumla
+1 yılFazla kilo organlarına zarar veriyor maalesef ve hastaneye gitme oranını arttırıyor. Önemli olan dış görünüş değil sağlık.
10 Yorumla
+1 yılhic bir sey olmaz hic kimse icin degisme insani oldugu gibi kabullenmek gerek aksini yapan birisinden zaten hayir gelmez yaramaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da diyolardı çok kilo aldım sonra ameliyat oldum 😂
20 YorumlaBısey olmaz hareketlerin kısıtlanır ve bide cocuk yapma oranın dusuk olur saglık acısından da sıkıntı yasarsın
00 YorumlaKilolu kizlar tatli ve cekici grlir bana ama ginede belli bi orantinin cok ustinde isen sağlığin icin vermelisin
00 Yorumla
+1 yılİnsanların düşüncesini bir kenara bırak ve kendini beğendiğin gibi ol fakat sağlığına etki etmeyecek derece de
00 YorumlaSenin hayatın senin kararın, ama güzelliği ve başkalarının ne dediğini geçtim kilolu olman en çok sağlığını etkiler.
00 Yorumla
+1 yılNe olur biliyormusun miden reflüden ülsere, tansiyondan şekere ve geçmek bilmeyen bel ağrilarina merhaba dersin.
00 Yorumla
+1 yılSana oyle diyenlere sey de " Döneyim de g. tüme anlat" onlara neymiş? Ssn mutluyusan kimseyi alakadar etmez.
30 Yorumla
+1 yılNasil mutlu isen o şekil yasa. Birak millet ne diyor.. kendin iicn. Mutsuz olacağın şeyler yapma..
10 YorumlaElbette kendine göre birini bulacaksındır. Kadın olmak ayrıcalıktır
10 Yorumla- Sağlık konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBisey olmaz misal eskiden bir sevgilim vardı yıllar önce kilo aldim diye üzülüyordu bende sevecegim alan artiyor daha ne demistim mutlu olmustu yani seven öylede sever sağlık için diyosan zayıflaman tavsiye edilir
00 Yorumla Şişman olarak seviyorsan kendini sıkıntı yok kendin bilirsin yani mutlu isen kilolarınla 🤷♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutluysan sıkınıtı yok insanlar istiyor diye onlara boyun egme salık açısındansa sıkıntı yoksa boş ver insanları bazı kızlar kiloluyken daha güzel duruyor
00 YorumlaHer insan sevdiğini öldürür ama senin sevdiğin şey seni öldürür.
00 Yorumla
+1 yılSen hepsini boş ver kendini nasıl görünce mutlu oluyorsan öyle devam et...
00 YorumlaSelamlar... Görünüşün için bu senin tercihin ama sağlık açısından çok kilolu olmak iyi değil.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılİlerisi daha zor olur obez de olsan mutluyum mu diyeceksin sağlığınıda etkiliyor sonuçta
00 Yorumla - Sağlık konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılSağlığın yerindeyse sorun yok çünkü önemli olan sağlık zaten
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey olmaz. Sağlığın yerindeyse kendini böyle seviyorsan diğerlerine ne
00 YorumlaBende biraz kilo almak istiyorum ama alamıyorum yak yak yak
00 YorumlaŞişmanlığın yakıştığı insanlar var ne kadar yakıitığını görmek lazım
00 Yorumla
+1 yılŞişman olmanın bedelini ödemeye hazırsan elbette böyle kal.
00 YorumlaMesela bende zayiflayinca yüzümden çok gidiyor çirkin oluyorum
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsağlık açısından sorun teşkil etmiyorsa karar senin
00 Yorumla Diyet ve spor yapacaksın kilo vereceksin, kilolu kalırım diyorsan çok bi talibin olmaz mağlesef
00 Yorumla
+1 yılFazla kilon varsa çok zayıfla bence. Kendi sağlığın için yani.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılBeyin bile gerektiği görevi yapamıyor sen düşün kilo vermek sağlık açısından iyidir
00 Yorumla Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kimse nazini çekmez, ilgi göstermez, sadece bafilemek ister, ama sevgili olmaz.
00 Yorumla
+1 yılsağlığını etkilemediği sürece nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşa.
00 Yorumla- Devamını Gör (88)
Devamını Gör(133)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem