Sağlık Kilolu olmak istiyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Arkadaslar nedense çoğu kişi zayıflamak isterken bdn kilo almak isiyorum. Ne yapmam lazim? Güncellemeler1 yıl Arkadaslar nedense çoğu kişi zayıflamak isterken bdn kilo almak istiyorum. Ne yapmam lazım? Güncel boyum 1.68 kilom 54 Kilolu olmak istiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. kalori arttırabilirsiniz 0 0 Yorumla
delisin80 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ay bende sürekli alicam diye yemek yemekten midem bulanıyor artık ve yemedim mi geri düşüyorum denemediğim şey kalmıyor resmen ama yine zor alıyorum ya bıktım artık alicam diye 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben de ben de Yorumla
kemalburak38 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Dahiliye doktoruna durumu açıkla. Bende gittim bana ilaç verdi 2 ayda 12 kilo aldım ama dengem bozuldu. 0 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% 1 yıl Çok yiyip az hareket basit tıpkı kilo vermek bunun tersi olduğu gibi 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Zayıf mısın önce kemik yapın nasıl bi görelim ona göre tavsiye vereyim 0 0 Yorumla
parçaçı10 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 66% 1 yıl Amacin görünüş değil sahlglikli olmak olduğunda kilo alirsin 0 0 Yorumla
Astostars Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Balık etli olmak kadınları daha çekici yapıyor zaten. Doğru yoldasınız bence 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 467 cevap paylaştı. Çünkü erkeklerin zevkini biliyorsun. 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Erkeklerin nasıl zevki varmış ki? Yorumla Mr_Potter 1 yıl Biz zayif sevmiyoruz. Baliketli ve kıvrımlı hatli kizlari seviyoruz. Yorumla Soran 1 yıl Anladim... Yorumla Mr_Potter 1 yıl Aferin. Yorumla Soran 1 yıl 🥳🥳 Yorumla Mr_Potter 1 yıl O zaman danss 👯🏻♀️🕺🏻👯🏻♀️ Yorumla Soran 1 yıl Evett Yorumla Mr_Potter 1 yıl Bu arada su anki kilon da iyi kötü değilsin. Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 Yorumla Mr_Potter 1 yıl Rica ederimm.. ama nasil göründüğünü bilmiyorum tabi Yorumla
Mutsuzluğunnotası Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Zayifsan belki ondandır 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki 54 kiloyum Yorumla Mutsuzluğunnotası 1 yıl Sen kilo almak ben vermek istiyorum.. sana vereyim istediğin gibi sekillen bende zayiflayayim olsun bitsin.😉 Yorumla Soran 1 yıl Olur valla 😁😁 Yorumla
Hakkınınhakkından Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Sütlü şeyler ye pasta yap iyi toplanırsın 0 0 Yorumla
Sismanciyim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 968 cevap paylaştı. Kaç kilo olmak istiyorsun ki 0 0 Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Boy kilon kaç 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Boyum 1.68 kilom 54 Yorumla Kaphiedral 1 yıl 75 kilo olsan çok hoş durur Yorumla Soran 1 yıl Umarim 🙏🏻🙏🏻 Yorumla Kaphiedral 1 yıl Şu an zayıf misin Yorumla Soran 1 yıl Yani guncel boy ve kilomu soyledim sizeEtrafimdakiler normal oldugumu soyluyor Yorumla Kaphiedral 1 yıl Anladım. Kilo almayı isteme sebebin nedir Yorumla Soran 1 yıl İnan ben de bilmiyorum Yorumla Kaphiedral 1 yıl Vücut hatlarının belirgin olmasını mi istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Evet, olabilir Yorumla Kaphiedral 1 yıl Bundan dolayıdır bence de o tur kadınlar çok ilgi cekiyor Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl kaçkilosun li 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 54 kiloyum Yorumla karaşimşekk0 1 yıl bıyun Yorumla Soran 1 yıl 1.68 Yorumla karaşimşekk0 1 yıl zayıfsın ama itiyisin bence Yorumla
AkrepBurçADAM Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl balık etlı candır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😁😁 Yorumla AkrepBurçADAM 1 yıl sen nasılsın Yorumla
kasjdaskjdjsa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 448 cevap paylaştı. Tuvalete az gidin 0 0 Yorumla
Oğuz555 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Kac kg sin ki? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 54 kiloyum Yorumla Oğuz555 1 yıl Zayifsin baya nasilsin acaba merak ettim Yorumla Oğuz555 1 yıl Fotoğraf var mı gorebilrcegimiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
kalori arttırabilirsiniz
Ay bende sürekli alicam diye yemek yemekten midem bulanıyor artık ve yemedim mi geri düşüyorum denemediğim şey kalmıyor resmen ama yine zor alıyorum ya bıktım artık alicam diye
Ben de ben de
Dahiliye doktoruna durumu açıkla. Bende gittim bana ilaç verdi 2 ayda 12 kilo aldım ama dengem bozuldu.
Çok yiyip az hareket basit tıpkı kilo vermek bunun tersi olduğu gibi
Zayıf mısın önce kemik yapın nasıl bi görelim ona göre tavsiye vereyim
Amacin görünüş değil sahlglikli olmak olduğunda kilo alirsin
Balık etli olmak kadınları daha çekici yapıyor zaten. Doğru yoldasınız bence
Teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Çünkü erkeklerin zevkini biliyorsun.
Erkeklerin nasıl zevki varmış ki?
Biz zayif sevmiyoruz. Baliketli ve kıvrımlı hatli kizlari seviyoruz.
Anladim...
Aferin.
🥳🥳
O zaman danss 👯🏻♀️🕺🏻👯🏻♀️
Evett
Bu arada su anki kilon da iyi kötü değilsin.
Teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Rica ederimm.. ama nasil göründüğünü bilmiyorum tabi
Zayifsan belki ondandır
Bilmiyorum ki 54 kiloyum
Sen kilo almak ben vermek istiyorum.. sana vereyim istediğin gibi sekillen bende zayiflayayim olsun bitsin.😉
Olur valla 😁😁
Yağlıya aban..
Sütlü şeyler ye pasta yap iyi toplanırsın
Kaç kilo olmak istiyorsun ki
Protein ve karbonhidrat. 💪
Boy kilon kaç
Boyum 1.68 kilom 54
75 kilo olsan çok hoş durur
Umarim 🙏🏻🙏🏻
Şu an zayıf misin
Yani guncel boy ve kilomu soyledim size
Etrafimdakiler normal oldugumu soyluyor