Sağlık & Diyet 1 ay Günde 5 saat uyku yeter mi? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 12 5 ten fazla uyuyunca yüz göz şişiyor bende ama sanki 5 de az. Sizce? Güncellemeler: Takip Et 12 Paylaş FacebookTwitter Günde 5 saat uyku yeter mi? 1311 Görüşünü yaz
LadyAmetist | Sağlık & Diyet konusunda 192 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Uzmanların bu konuda önerisi 7-8 saatlik uykudur. Bana göre de 5 saat çok az, kendimi gün içerisinde yorgun hissedersem verimli olamam. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Yedinciboyut | Sağlık & Diyet konusunda 290 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Önemli olan vücudun buna hazır olması bir anda 8-9 saatten 5 saate düşürmek dengesizklik oluşturur ama dozunu azaltarak alışırsan yeterlidir.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 1 ay 5 olunca uykumi alıyorum, alarmsız uyaniyorum ama yorgun olmamak için bi iki saat fazla uyuyorum Yedinciboyut 1 ay Uykunu alabiliyorsan sorun olmaz uykunu alıyorsan uyku ihtiyacını gidermişsin demektir... vücudu uyumadanda dinlendirebilirsin... Soran 1 ay Sağol 🙏
_Steampunker_ | Sağlık & Diyet konusunda 59 görüş paylaştı. Bilge 1 ay 5 1 yaparsan rahat edersin. 1'i siestalar ile kullan. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 1 ay Evet mantıklı sağol _Steampunker_ 1 ay Rica ederim, sevgiler ✌️
yulafım | Sağlık & Diyet konusunda 89 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Uyku saati tamamen kişiye özel bence. Eğer kendini dinç ve iyi hissediyorsan sorun yok. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
gözyaşım_ Xper 5 1 ay Bn bir yıl boyunca iki saat uyku ile dayandım hep demeki yetiyormus Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Kişi Geralgine 1 ay Niye 2 saat 🥲 gözyaşım_ 1 ay Bilmem iki saat uydurdum bazen o iki saat bile uyumazdim gün boyu uykusuz kalirdim Geralgine 1 ay Çok kötü be 🥲 Hepsini Göster Daha Az Göster gözyaşım_ 1 ay Geçti şu an 😂kusursuz 10 saat uyuyorum Geralgine 1 ay Maşallah çok iyi :) gözyaşım_ 1 ay Arabi acısını çıkarmak gerek bı yerlerde Geralgine 1 ay Acısını çıkarttt😄 Geralgine 1 ay Yorumumu ne siliyon be sarışın manyak mısın sen 🙄😄
hhgggs-ninSevgilisi Xper 6 1 ay Yalnızca basit ölümlülerin uykuya ihtiyacı vardır... 😎 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Haki-yineyeniden Xper 4 1 ay Az bencede, bana yetmiyor aslında. Günün sonunu getiremeden ben pert Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Trilogy588 | Sağlık & Diyet konusunda 271 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Bana yetmez en az 7 saat uyurum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Buketciğiniz4001 Xper 6 1 ay ooo günde 2 3 saat bide yeter Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Ghostmale01 | Sağlık & Diyet konusunda 84 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Genelde o şekilde uyuyan birjyim yetiyor... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay 5 saat uykuyla en fazla 3 gun dayanabilirim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay 3 saat uyurum her gün Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Bilinçli mi? Görüş sahibi 1 ay Evet uzun yıllardır böyle alıştım
dreamliner61 | Sağlık & Diyet konusunda 1,2b görüş paylaştı. Master 1 ay 3 saat daha ekle bence ideal olan 8 saat çünkü. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
emineh | Sağlık & Diyet konusunda 77 görüş paylaştı. Bilge 1 ay 5 cok az ya en az 10 saat lazim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Doğu7 Xper 4 1 ay 6 saat ideal 6 yapabilirsen daha rahat edersin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
TurritopsisDohrnii Xper 5 1 ay en minumum o Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum TurritopsisDohrnii 1 ay altında uyku borcu oluyor yotgun hissediyorsun direncin düşüyor Soran 1 ay Ben de o yüzden fazladan uyumaya çalışıuorum. Bu sefer de yüz höz şişiyor işte TurritopsisDohrnii 1 ay buarada hic uyumadım teşekkür Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 1 ay Ben naptim😂😂 TurritopsisDohrnii 1 ay baya ortak yanımız var Soran 1 ay Evet bayaa TurritopsisDohrnii 1 ay göbek adım soran benim
Meraklıpanda01 | Sağlık & Diyet konusunda 286 görüş paylaştı. Yoda 1 ay 6-7 olsa daha iyi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay Yeterli. Gerçi kişiye göre değişir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
kanka35 | Sağlık & Diyet konusunda 3,3b görüş paylaştı. Master 1 ay ortlaam iyi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1113Uzmanların bu konuda önerisi 7-8 saatlik uykudur. Bana göre de 5 saat çok az, kendimi gün içerisinde yorgun hissedersem verimli olamam.
Önemli olan vücudun buna hazır olması bir anda 8-9 saatten 5 saate düşürmek dengesizklik oluşturur ama dozunu azaltarak alışırsan yeterlidir..
5 olunca uykumi alıyorum, alarmsız uyaniyorum ama yorgun olmamak için bi iki saat fazla uyuyorum
Uykunu alabiliyorsan sorun olmaz uykunu alıyorsan uyku ihtiyacını gidermişsin demektir... vücudu uyumadanda dinlendirebilirsin...
Sağol 🙏
5 1 yaparsan rahat edersin. 1'i siestalar ile kullan.
Evet mantıklı sağol
Rica ederim, sevgiler ✌️
Uyku saati tamamen kişiye özel bence. Eğer kendini dinç ve iyi hissediyorsan sorun yok.
Bn bir yıl boyunca iki saat uyku ile dayandım hep demeki yetiyormus
Niye 2 saat 🥲
Bilmem iki saat uydurdum bazen o iki saat bile uyumazdim gün boyu uykusuz kalirdim
Çok kötü be 🥲
Geçti şu an 😂kusursuz 10 saat uyuyorum
Maşallah çok iyi :)
Arabi acısını çıkarmak gerek bı yerlerde
Acısını çıkarttt😄
Yorumumu ne siliyon be sarışın manyak mısın sen 🙄😄
Yalnızca basit ölümlülerin uykuya ihtiyacı vardır... 😎
Az bencede, bana yetmiyor aslında. Günün sonunu getiremeden ben pert
Bana yetmez en az 7 saat uyurum
ooo günde 2 3 saat bide yeter
Genelde o şekilde uyuyan birjyim yetiyor...
5 saat uykuyla en fazla 3 gun dayanabilirim
3 saat uyurum her gün
Bilinçli mi?
Evet uzun yıllardır böyle alıştım
3 saat daha ekle bence ideal olan 8 saat çünkü.
5 cok az ya en az 10 saat lazim
Bana yetmez
6 saat ideal 6 yapabilirsen daha rahat edersin
en minumum o
altında uyku borcu oluyor yotgun hissediyorsun direncin düşüyor
Ben de o yüzden fazladan uyumaya çalışıuorum. Bu sefer de yüz höz şişiyor işte
buarada hic uyumadım teşekkür
Ben naptim😂😂
baya ortak yanımız var
Evet bayaa
göbek adım soran benim
6-7 olsa daha iyi