Sağlık & Diyet 1 ay Evde kendi ağırlığımla guclenebilir miyim? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 178 boy / 76 kiloyum evde kendi ahırlı gucelenebilir miyim? Ve kilo vermem gerek Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Evde kendi ağırlığımla guclenebilir miyim? 24 Görüşünü yaz
çoksempatiğimsin Fenomen 1 ay Düzenli olarak yaparsan tabiki güçlenebilirsin. Farklı spor hareketleri de deneyebilirsin daha faydalı olur. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
LimanunGemileri | Sağlık & Diyet konusunda 380 görüş paylaştı. Guru 1 ay Evet düzenli ve doğru idmanlar yaparsan güçlenirsin. Ağırsağlam'ı tavsiye ederim. Youtube'dan aç izle videolarını. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Ya biliyom o kanalı kendi evimde yapabileceğim hareketler yok o kadar geniş değil ev 😅 LimanunGemileri 1 ay Ne alaka kanks bir adam boyu yer lazım altı üstü 😂 sen hangi videolarını izledin acep. Soran 1 ay Yağ yakma videosu vardı 5 dk olmadan birakmistim
yasinnn22 | Sağlık & Diyet konusunda 254 görüş paylaştı. Guru 1 ay Bir noktaya kadar olabilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Kaslanmak değil fit olmak istiyorum yasinnn22 1 ay Olur kanka neden olmasın yürüyüş koşuda yaparsan olır tertemiz Soran 1 ay Dışarda kosmaya cekiniyom az gece kosucam 23.00 gibi kaç km kosayim Hepsini Göster Daha Az Göster yasinnn22 1 ay Kral benden tavsiye böyle mahalleler arasından uzak yerlere yürü koş ben öyle yapıyorum ıssız da oluyorSpor yürüyüş yerleri dedin gibi kalabalık oluyor dedim yerler boş oluyor :) Soran 1 ay Sadece yuruyus yeterli olur mu çok kolay geliyor yasinnn22 1 ay Söyle yap yürüyorsun bacaklar kasıklar ısınıyorya acıyor o ara hafif kosu denemeleri yap Soran 1 ay Kaç km yürümeliyim yaza kadar 70 olmam için 😅 yasinnn22 1 ay Knk vücut ısındıktan yani yanma olunca 20 25 tempo arttır çünkü yanma olunca işte gerçek o zaman Yag yakıyorsun olursun yaza kadar bol su tüket Soran 1 ay Bide knk benim yüz asyali yüzü olduğu için kilo direkt yüze vuruyor sence 4,5 kilo verince yüzüm zayıflar mı yasinnn22 1 ay Knk o kadarını bilemem valla Soran 1 ay Sağol yorumun icin knk eyw yasinnn22 1 ay Rica ederim knk başarılar
Görkem92 Xper 3 1 ay Spor salonu şart disiplin gerekli evde olmaz o iş Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Apeiron1 Xper 4 1 ay vermelisin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Kaç kilo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24Düzenli olarak yaparsan tabiki güçlenebilirsin. Farklı spor hareketleri de deneyebilirsin daha faydalı olur.
Evet düzenli ve doğru idmanlar yaparsan güçlenirsin. Ağırsağlam'ı tavsiye ederim. Youtube'dan aç izle videolarını.
Ya biliyom o kanalı kendi evimde yapabileceğim hareketler yok o kadar geniş değil ev 😅
Ne alaka kanks bir adam boyu yer lazım altı üstü 😂 sen hangi videolarını izledin acep.
Yağ yakma videosu vardı 5 dk olmadan birakmistim
Bir noktaya kadar olabilir
Kaslanmak değil fit olmak istiyorum
Olur kanka neden olmasın yürüyüş koşuda yaparsan olır tertemiz
Dışarda kosmaya cekiniyom az gece kosucam 23.00 gibi kaç km kosayim
Kral benden tavsiye böyle mahalleler arasından uzak yerlere yürü koş ben öyle yapıyorum ıssız da oluyor
Spor yürüyüş yerleri dedin gibi kalabalık oluyor dedim yerler boş oluyor :)
Sadece yuruyus yeterli olur mu çok kolay geliyor
Söyle yap yürüyorsun bacaklar kasıklar ısınıyorya acıyor o ara hafif kosu denemeleri yap
Kaç km yürümeliyim yaza kadar 70 olmam için 😅
Knk vücut ısındıktan yani yanma olunca 20 25 tempo arttır çünkü yanma olunca işte gerçek o zaman Yag yakıyorsun olursun yaza kadar bol su tüket
Bide knk benim yüz asyali yüzü olduğu için kilo direkt yüze vuruyor sence 4,5 kilo verince yüzüm zayıflar mı
Knk o kadarını bilemem valla
Sağol yorumun icin knk eyw
Rica ederim knk başarılar
Spor salonu şart disiplin gerekli evde olmaz o iş
Tabi efendim
vermelisin
Kaç kilo