Diyet & Beslenme Bacaklarım çok kilolu nasıl zayıflayabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar ben cok kilo aldim ama versen bile bacaklarim asla gitmiyor Ne yapabilirim? Bacaklarım çok kilolu nasıl zayıflayabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bence bacaklarin dolgun olmasi daha cekici durur zayif olsan bile. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Cok ince olsun istemiyorum ama biraz zayif olsa iyi olurYazin etek veya elbise giyince cok rahatsiz oluyorum Yorumla lovbdy +1 yıl Anliyorumm Bnce sorun etme gine de.Spor yap spor bsiklet kullan. Yorumla lovbdy +1 yıl Bna yzabilirmisin mesajdan sorun olmassa bi Yorumla lovbdy +1 yıl Kilo ve boy Yorumla
Ümitsixzzzz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Play Store'dan bacak egzersizleri indir düzenli yap işe yarar 1 0 Yorumla
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Squat 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Squat yapinca sanki bacaklarim daha kilolu görünüyor? Kalinlasiyor gibi Yorumla Harbigençç +1 yıl İLK başta fazla olan yağ takımı başlar yavaş yavaş sıkı bir şekil alır Yorumla Soran +1 yıl Peki Tesekkür ederimm Yorumla Harbigençç +1 yıl Rica ederim ama yaparken sabır lazım Bi anda olmaz haberin olsun 10 gün dene farkı görürsün Yorumla Soran +1 yıl Bi ara baslamistim agirlikla birlikte ama sanki daha da kalinlasti gibi geldi o yüzden biraktim ama belki sabirli olmadigim icindir Yorumla Harbigençç +1 yıl Yemeye dikkat srtmen lazım sabırlı olursan sonuç alırsın merak etme Yorumla Soran +1 yıl Tamam Tesekkür ederim sizeYaza kadar az da olsa forma girmeliyim Yorumla Harbigençç +1 yıl Rica ederim tam şekilde eksiksiz yapsan yaza kadar sürmez bile Yorumla Soran +1 yıl Ayy Hadi Inshallah Bu sefer kafayi fena taktim cünkü haha Yorumla Harbigençç +1 yıl Başka yardım ci olacağım bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım Yorumla Harbigençç +1 yıl Önemli olanı yapmış sin kafaya takman yeterli zaten Yorumla Soran +1 yıl Sagol gercekten Yorumla Harbigençç +1 yıl Rica ederim gerçekten 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boy kilo nedir? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 1.70 ve 78 kilo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sade bacaklar mı kalça göbek var mı Yorumla Soran +1 yıl Söyle diyelim her yere esit dagiliyor sadece bacaklar bi tik daha fazla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardımcı olayım mı ister misin? Yorumla
iş-adamıo Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Boy kilo neki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 171 79kg Yorumla iş-adamıo +1 yıl 195 boyunda erkek olarak boy kilon çok güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence bacaklarin dolgun olmasi daha cekici durur zayif olsan bile.
Cok ince olsun istemiyorum ama biraz zayif olsa iyi olur
Yazin etek veya elbise giyince cok rahatsiz oluyorum
Anliyorumm
Bnce sorun etme gine de.
Spor yap spor bsiklet kullan.
Bna yzabilirmisin mesajdan sorun olmassa bi
Kilo ve boy
Play Store'dan bacak egzersizleri indir düzenli yap işe yarar
Squat
Squat yapinca sanki bacaklarim daha kilolu görünüyor? Kalinlasiyor gibi
İLK başta fazla olan yağ takımı başlar yavaş yavaş sıkı bir şekil alır
Peki Tesekkür ederimm
Rica ederim ama yaparken sabır lazım Bi anda olmaz haberin olsun 10 gün dene farkı görürsün
Bi ara baslamistim agirlikla birlikte ama sanki daha da kalinlasti gibi geldi o yüzden biraktim ama belki sabirli olmadigim icindir
Yemeye dikkat srtmen lazım sabırlı olursan sonuç alırsın merak etme
Tamam Tesekkür ederim size
Yaza kadar az da olsa forma girmeliyim
Rica ederim tam şekilde eksiksiz yapsan yaza kadar sürmez bile
Ayy Hadi Inshallah
Bu sefer kafayi fena taktim cünkü haha
Başka yardım ci olacağım bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım
Önemli olanı yapmış sin kafaya takman yeterli zaten
Sagol gercekten
Rica ederim gerçekten 😂
sporla
Boy kilo nedir?