Sağlık Kısa sürede uykuya dalmak için ne yapılmalı? Slothie Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Merhaba KScanlar! 🤩Bu gece erken uyumam gerekiyor ama uyku ilacımı içmiş olmama rağmen bir türlü uyuyamıyorum. Kısa sürede uykuya dalmak için alternatif yöntemler nelerdir? Görüşler için şimdiden teşekkür ederim. 🥰Sırf dikkat çeksin diye koydum ehehe... Kısa sürede uykuya dalmak için ne yapılmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Grandpa33 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Telefon tv bilgisayar azaltman gerekebilir. Yogun spor yaparsan uyku icin faydali olacaktir. 1 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gözlerini kapa ve iyi bir şeyi yaşadığını düşün sonra zaten o rüyaya dönüşüp uyuyorsun be anlamıyorsun bile nasıl hemen uyuduğunu 😄😇 1 0 Yorumla
HayatDolu185 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben 2 3 dk içinde dalıyorum ve bilmiyorum nasıl oluyor istemsiz 🙈 1 0 Yorumla
Namuscubasi Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bir halt yapamadım. Kafama ağır bir cisimle vurup bayıltacam kendimi en sonunda. 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Gözler kapatılmalı bir kere. 1 4 Yorumla Slothie +1 yıl Kapatıyorum ama olmuyor ya, uzun süre kapalı oluyor ama uyuyamıyorum. Yorumla Culdesac +1 yıl Düşüncelerini de durdurman lazım Yorumla Slothie +1 yıl Bak onu yapmada sorun yaşıyorum işte. Ben overthinker biriyim. Yorumla Culdesac +1 yıl Ben senden daha ovırtinkırım. Ovırreytıd hareketler yapma abiğ Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yorgun olacaksın veya kafan sakin olacak. 1 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl Meditasyon müzikleri dinleyebilirsiniz 1 0 Yorumla
bourrasque-noir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kitap okumanı tavsiye ederim 1 1 Yorumla Slothie +1 yıl Ben hemen bi kitap alayım yanıma o halde. Yorumla
MaviVera Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tesbih çek 😇😂 1 2 Yorumla Slothie +1 yıl Ahajsjkd fena değilmiş bu Yorumla MaviVera +1 yıl Uyku garanti Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Egzersiz 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar