Kişilik & Karakter Uyku gelmesi için ne yapılmalı? Alexander01 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Uykun gelmesi için koyun sayın diyorlar siz ne sayıyorsunuz ben koyun değil kuzu saysam bile kesmiyor gitti mi Güncellemeler+1 yıl Uykum kaçtı bulan gören haber etsin 2 gündür kayıp Uyku gelmesi için ne yapılmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Bitki çayı için bence 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Biraz telefondan uzak kalınmalı uyumadan önce ve karanlık bir ortamda uyunmali. 0 0 Yorumla
ummuhansnl11 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Valla ben genelde akşamları telefon ışığını sonuna kadar açıp gözlerimi yormaya çalışıyorum:d bazen işe yarıyor bazen de sıfır etki :D 1 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uykuluk sipariş ettim getirden onu bekliyorum 0 1 Yorumla Alexander01 +1 yıl Aahaha süper sun knk Yorumla
daismoon Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Kendi enerjine sömürücek bir şey yapmalısın 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Akşamları kitap okurum uykum gelsin diye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bitki çayı için bence
Biraz telefondan uzak kalınmalı uyumadan önce ve karanlık bir ortamda uyunmali.
Valla ben genelde akşamları telefon ışığını sonuna kadar açıp gözlerimi yormaya çalışıyorum:d bazen işe yarıyor bazen de sıfır etki :D
Uykuluk sipariş ettim getirden onu bekliyorum
Aahaha süper sun knk
Kendi enerjine sömürücek bir şey yapmalısın
Akşamları kitap okurum uykum gelsin diye
Yağmur sesi..
Süt içerö