Sağlık Uykuyu açmak için ne yapılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Çok uykum var da Güncellemeler+1 yıl Uykuyu gidermek için soruyorum Uykuyu açmak için ne yapılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Kahve içebilirsiniz 1 0 Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Kahve içebilirsiniz elma yiyebilir veya dus alabilirsiniz 1 0 Yorumla
Sefine-iBelagat Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl su çarp yüzüne ve ardından dışarı çık kendine gelirsin 1 0 Yorumla
hobidikesra Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl bitter cikolata ve kahve tüket uyku falan kalmaz :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çikolata yedim de daha çok uykum geldi :D Yorumla hobidikesra +1 yıl bitter cikolatanın kafein oranı yuksek o yuzden ozellikle belirttim :D Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sert kahve duş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ayran iç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uykuyu gidermek için soruyorum sen ayran diyorsun ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi içme ayran uykuya giderir diye biliyordum ama Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayran içilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kahve içebilirsiniz
Kahve içebilirsiniz elma yiyebilir veya dus alabilirsiniz
su çarp yüzüne ve ardından dışarı çık kendine gelirsin
bitter cikolata ve kahve tüket uyku falan kalmaz :D
Çikolata yedim de daha çok uykum geldi :D
bitter cikolatanın kafein oranı yuksek o yuzden ozellikle belirttim :D
soğuğa çık elini yüzünü yıka
Sert kahve duş
Elma ye