Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya midede bir sorun olabilir yemek yerken su içme en az yarım saat sonra iç ve yemekten hemen öncede su içme çünkü mide daha fazla asit salgılıyor o suyu yiyecek olarak alıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. ben göbek görmüyorum orada.. iyice içeri doğru kavisli bir mide mi istiyorsun.. o zaman fitness yapacaksın.. ki onca bile içeri doğru kavis almaz.. göbeği olanlar seni bulsalar yolarlar bilesin..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
91Cevap
Bu şekilde şişiyor demişsin ama karnını içine çekerek fotoğraf çekmişsin xd. Göbeğin var ama az
70 YorumlaSağlık konusunda 574 cevap paylaştı. Sıkılaşma egzersizleri ile bu sorundan kurtulursun ama önlem almazsan ileride başına bela olucak bir boyuta gelebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir, bende bundan korkuyorum.
- +1 yıl
Öyle aşırı bir göbeğin yok. Şu an kilon bu boyuttayken günde bir saat yürüyüş ve biraz sıkılaştırma egzersizini hayatının bir rutini haline getirirsen endişe edeceğin bir şey kalmaz. Ayrıca sporu hayatının rutini haline getiren kişilerde cilt güzelliğinden tutu kemik sağlığına kadar bir çok konuda vücuduna yatırım yapmış olursun. Bu açıdanda bakarsan seni spora biraz teşvik edebilir
Biraz fazla yediğinde şişer bu çok normal ve kısa sürede normale döner. Ya biz neyapalım, ben traş olurken ya da diş fırçalarken lavabonun içine salıyorum göbeği ağırlık yapmasın diye 🙄
10 Yorumla
+1 yılKuzu mekik çek bol bol dümdüz olursun şekerden de uzak dur mümkün olduğunca meyve tüket tatlı krizinde
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün gelen tek yorum, çok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim canım takma kafana hallolur
11 onay almıssın bile en az 10 kişiden de mesaj almışsındır başka lazım mıydı yoksa devam mı
11 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun? Mesaj almak isteseydim, gizli olarak sormazdım. Bende bir takıntı haline geldiği için kime sorsam yine de cevabını bulamıyorum. Gastrit var, ama ben daha farklı bir sorun olduğunu düşündüğümden soruyorum
+1 yılBen göbeğini göremedim ama karın bölgem sert kaslı olsun diyorsan o zaman tek çaresi uzun süre spor yapmak ve protein ağırlıklı beslenmek.
00 Yorumla
+1 yılKarnını içeri çekmeden atsaydın da anlasaydık. Muhtemelen yağ oranın fazla
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanka, icime cektim. Ok
Bu göbek bende de var. Eskiden dümdüzdü. Simdi hafif çıkın sinirimi bozuyor
06 Yorumla- +1 yıl
Bu göbek?
- +1 yıl
Yok onu demedim hangi göbek
- +1 yıl
Hıh şimdi oldu tamam bence de hoşlanma bu kadar da sert olma insanlara
Soran+1 yılDeğil mi :/ aşırı sinir bozucu bir durum, yemek yemediğim de sorun yok. Göbeğim hic yok. Ama bu, bir tane haşlanmış yumurta yememle oluşan göbek 🥺 Gastrit vardı, ilac kullanıyorum. Ama hic bir faydası yok..
Oho bizim göbek nasıl şişiyor bir de onu görsen :D
Seninki normal02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten normal değil kuzum, sabah kalktığım da eser yok göbekten. Fakat bu sadece 1 haşlanmış yumurta yememden sonra çıkan göbek.
- +1 yıl
Göbeğin bal gibi fazla mazlası yok. En azından fotoda gözükmuyor :D
+1 yılAman varsa gastrit
* it, zaten gam kg asavetten olur gastrit koyvedr gitsin10 Yorumla
+1 yılİçine çekmeseydin iyiymiş. Yo idare eder beslenmene dikkat et
00 Yorumla
+1 yılEn büyük derdin bu olsun bebiş.
Göbeğinin bir seyi yok gayet iyi.00 Yorumla
+1 yılSekil bozukluğu yok
Ideal kilodaysan
Skinny fet olmuşsun
Fitness yap geçer00 Yorumlaşekil bozukluğu var gibi ya fkfkfk üstündekinden folayı mı acaba
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır şişlikten dolayı
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa üfff sırf iltifat almak için atmadıysan adımı değiştiricem
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılKol kadar belin var göbek olsa nolur da enteresan bi fiziğin var sjjdk
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.. Güzel yorumun icin. Fakat göbek bu.
- +1 yıl
Yorumum güzel değil fiziğine enteresan demiştim 🙄
Yok gayet mükemmel bir karnın var ben orada göbek göremedim
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, ama gerçekten göbek bu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olabilirsin bu vücutla dümdüz heryer kadın vücudu değil bence
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka dedim. Önemli olabilir dahiliye doktoruna git söyle bunu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama göbeğin memelerin kalçaların çok iyi
İçi nasıl onları o önemli00 Yorumla- Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılBi içine cekmesen net anlarız
220 Yorumla- +1 yıl
Ulan bıde kalorifer petegini yamultmussun shopla nıye buraya atıyosun madem djdjsnsmsmmala
Soran+1 yılİçime çekmiyorum, yemek yedikten hemen sonra ki hali.
- +1 yıl
Kzıım saçmalama içe çekince gögüs kabarır böyle resimde bıle bellı orantsız saçma sapan bir vucut hem içine cekmıssın hemde shoplamıssın
Soran+1 yıl19 yıllık hayatımda bir kere shop yapmadım. İcime çekecek olsam, neden böyle bir soru sorayım? Zaten yemek yedikten sonra gariplik olduğunu anladığım icin, direkt olarak attım ki benim fark ettiğimi insanlar da fark ediyor mu yoksa bende mi anormallik var diye. Bu ne kadar kötü bir cevap böyle
Soran+1 yılGöğüs mü kabarır? Ona bile dikkat mi ettin gerçekten? Zihniyetin o kadar kötü ki. Hic bir alakası yok. Olduğu gibi attım.
- +1 yıl
Olayı baska yere cekmesen mı acaba :D meme demedim gögus dedim cunku hanı ınsanların gögsu olur erkeklerdede olur bu onun ıcın bos yapıp duyarkasma ıstersen. Memen mı varona dıkkat edeyim. Karın ıce cekılınce böyle durur insanın vucudu. Petekte kaymış bunu söyledm gerçekten senın gibi embsl le ugrasamam Şu an hiç işine bak.
Soran+1 yılCiddi olamazsın, resmen kudurmussun sen :)
- +1 yıl
İlgi alanım kadınlar değil erkekler erkek olsaydımda sana kudurmazdım emın ol 😂😂😂
Soran+1 yılNe güzel, erkek olsaydın seni seçmezdim zaten 😂
Soran+1 yılPetek kaymadı, senin gibi zihniyette insanlar görmesin diye fotoğrafın tamamını kırptım. Alakalı olan yeri aldım..
- +1 yıl
Knk sadece ilgi çekmek isteyen bir ergen kardeşimiz laf anlatmaya değmez : dd
Soran+1 yıl@Xnxxxxxxxx ilgi çekmek isteseydim gizlenmezdim, ilgi çekmek isteseydim bu kadar yararlı bir platformda bu kadar iğrenç insanların olduğu yerde çekmezdim emin ol. İlgi çekmeye ihtiyacım da yok ayrıca. Yorumunu şikayet ediyorum.
- +1 yıl
Ne olur şikayet etme evime fbi felan girer :d madem bu kadar iğrenç insanlar var o zaman göbeğini atmanın da manası yok dostum bir erkek arkadaş yap o sana ilgi göstersin 1.45 boyun var zaten zjxosn
- +1 yıl
Zaten senin gibi ilgi manyakları atıyor göbegini buraya gizli profil ile erkekler pohpohlasın diye. Kırpılan foto? Hsjsjs lan petegin görünen kısmını yamultmuşsun dıyorum karnını dümdüz yapıp buraya nıye atar bi insan benım zihniyetim sizin petege mi yürüyecekte görmeyelm diye kırptın. Erkek olsam benı seçmezmiş erkek olsam neyi seçicen sen o memeyle seçme hakkın mı var onune gelenı ye işte jxjdjsksksksbbsjsjsnsks
- +1 yıl
1.80 56 kiloyum benim memeler daha iri
Soran+1 yılOk
Soran+1 yıl@Xnxxxxxxxx erkek arkadaşım seni ikiye katlar aslında ama yine de sen bilirsin 😂
Soran+1 yıl@Xnxxxxxxxx ok
Soran+1 yılErkekler beni neden pohpohlasın kızım, ihtiyacım mı var sanıyorsun😂 keske herkes gerçek hayatta ki tipi ve yüreği kadar konuşsa 😂
- +1 yıl
Muhabbete bak erkek arkadası diğer yorum yapanı 2 ye katlarmış. Erkek arkadasın övmuyor mu senı balım buralarda derdine çare arıyorsun kaburgan yokmuş gibi dümdüz shopladıgın vucudunu buraya atıp hsjsjs
+1 yılBu gobekle sen koca felan bulamazsın evde kaldin evdeeee😂
00 YorumlaBu gobekmi o göbüş olmuş🤣🤣 ondan birsey olmaz canım
00 Yorumla
+1 yılOhooooo kızım o göbek ne 9aylık hamile gibisin doğurursun sen yakında ciddiyim😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılFazla olmadıgını sen de biliyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten fazla, sabah kalktığım da göbekten eser yok. Ama bu bir haşlanmış yumurta yememle oluşan şişkinlik. Yemek yediğim de daha da fazla şişiyor
Sağlık konusunda 682 cevap paylaştı. Çok fazla göbek bu ise eyvah eyvah :D
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten fazla, sabah kalktığım da göbekten eser yok. Ama bu sadece bak samimi söylüyorum bir haşlanmış yumurta yememle çıkan göbek. Nefes bile alamıyorum, gastrit dediler ama ilaçlar hic bir fayda etmiyor
+1 yılGöbek yok ki fazla olsa.
12 Yorumla
Soran+1 yıl
Gerçekten fazla, sabah kalktığım da göbekten eser yok. Ama bu sadece bak samimi söylüyorum bir haşlanmış yumurta yememle çıkan göbek. Nefes bile alamıyorum, gastrit dediler ama ilaçlar hic bir fayda etmiyor- +1 yıl
Geçmiş olsunç
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu mu gobek, bende ki gobek degil o zaman hava yastigi
20 YorumlaSağlık konusunda 639 cevap paylaştı. Dümdüzsün ne göbeği diye attın anlamadım.
20 Yorumlaaçma kız site abazalarını üstüne çekersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle oldu, o kadar rahatsız edici bir durum ki
+1 yılSen buna göbek mi diyon :d
02 Yorumla
Soran+1 yılElbette. Sabahkiyle, yemek yediğim zaman arasında çok fark var
- +1 yıl
Göbeğin felan yok beeee o sadece yediğin zaman ki şişkinlik
+1 yılbu insan olamaz şaka yapma :d
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
cansız mankene benziyor :d
Soran+1 yılÖyle mi? İlk kez duyuyorum bunu da.
+1 yılBence normal çok değil fotoda net gözükmüyor hem
10 Yorumlanesi fazlaggs kaç beden
10 YorumlaHayır gayet zayıfsın.
10 Yorumla
+1 yılGöbek nerede göremedim
10 Yorumla
+1 yılBirden yemekten önceki halini koysaydın
11 Yorumla- +1 yıl
Çok şiş değil ayrıca
+1 yılAçıkçası göbeğe dair pek bir şey göremedim 😂
00 Yorumla
+1 yılŞaka mı yapıyorsun burada göbek yok.
00 Yorumla
+1 yılGöbek deliğin bal döķüp yalamaklık 😘
00 Yorumla- Sağlık konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılKürdan gibi olmuşsun göbek diyorsun
00 Yorumla - Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSpor yaparsan en azından yürüyüş yap gider göbeğin
00 Yorumla
+1 yılİyi göbegin mekik çek
00 YorumlaValla ben de anlamadım 😂
00 YorumlaYok beya oda göbek mi bebekamin ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
00 YorumlaFazla ya da kötü duran bir şey olduğunu sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBiraz var büyütülecek kadar değil
00 Yorumla- Sağlık konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılBence ideal sorun yok
00 Yorumla Yok lan en sevdiğim. Salarsan ayva göbek hdhshd
00 Yorumla
+1 yılBence gayet normalsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet iyi bence. Normal yani, güzel açıkçası :) piercing güzel olurdu.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yıliyisin yaa takma kafana
00 Yorumla
+1 yılAhahaha çok tatlı duruyor be 😃
00 Yorumla
+1 yılAllah için n ne göbeği
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden göbek. Sabahkiyle, yemek yedikten sonra ki arasında çok fark var. Gastrit sorunu çekiyorum, ilaçlar fayda etmiyor mecbur kafaya takıyorum :/
- +1 yıl
Bence göbek diyenbisey yok ama yinede sen bilirsin
- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılevet bira göbeği var snde hata
16 Yorumla
Soran+1 yılBen icki kullanmam.
- +1 yıl
:D bira göbeği ne bilmiyorsun dimi
Soran+1 yılHayır 🤦♀️
- +1 yıl
:D googleye yazda sende göbek yok. d
Soran+1 yılHahsjsjsj fark ettim, yakında o şekilde olacak gibi😂
- +1 yıl
saçmalma kızım ya :D noralsin
+1 yılyerim ben o göbişi :)
10 Yorumla
+1 yılGayet iyi ve hoş görünüyor
00 YorumlaSağlık konusunda 391 cevap paylaştı. Hani ben göbek göremedim
00 YorumlaBuna gobekmi diyorsun simdi? :)
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten göbek. Sabah kalktığım da göbekten eser yok. Fakat bu, sadece bir haşlanmış yumurta yememle oluşan göbek. Gastrit sorunu çekiyorum, ilac kullanıyorum ama hic bir faydası yok. Bazen acaba çok mu yağlı tüketiyorum, ya da göbeğim mi yağlı diye düşünüyorum. Ama hic bir düzgün yorum gelmedi, eleştiriden başka.
Gazdır o gaz 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir, gastrit sorunu çekiyorum zaten
+1 yılcok ılgınc fızıge bakk
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu bende biliyorum…
- +1 yıl
gogus yapın dumduz karnın olusu bu nedır boylee
Soran+1 yılBilmem hep böyleydi…
- +1 yıl
senın boyun kılon ne o gogus yapın neymıs oylee
Soran+1 yıl1.62 45
- +1 yıl
oyleysen o gogus yapın neymıs oyle ya merak ettrırıcı
Soran+1 yılNasıl yani? Nasıl ki?
- +1 yıl
fazla dık duruyolarmıss
Soran+1 yılGöğsümden bahsetmiyorum benim icin hic önemli değil olmasa da olur. Göbeğimden bahsediyordum.
- +1 yıl
gobegın yokkı senın ya neyını soruyosun
Soran+1 yılNasıl yok ya
- +1 yıl
nasıl var asıl
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi