+1 yılBence fazla ama şöyle bir şey var. Herkes zayıflamaya çalışıyor. Herkes tek tip olmaya çalışıyor. İnan bu tek düzelik yüzünden balık etli kızları sever oldum. Daha doğrusu olduğu gibi olan, yapmacık olmayan, herkes fitness'a gidiyor diye fitness'a giden hatunlardan soğudum. Bence böyle kalması daha mantıklı ve daha ilgimi çekici olur ama sen bilirsin yinede :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBende spor yapiyorum haftada iki kez
- +1 yıl
Bunu sadece spor olsun diye yapıyorsan diyecek lafım yok. Zaten diğer fotoğrafına da göz attım. Güzel gözüküyorsun. Mekiğe önem ver bence. Göbeği eritmenin en iyi yolu :)
En İyi Cevaplar
5 kilo vermen lazım... yağlısın.. sıkılaşman lazım...
05 Yorumla
Soran+1 yılHaftada iki gun spor yapiyorum arttirmalimiyim
Soran+1 yılrica ederim :-*
Soruyu görmeden resme baktım. 6 aylık hamile sandım. Liposakşın yaptır, hamuru kes. Bu yaşta bu göbek, ilerde üstüne giysi bulamazsın. Kilo-boy önemli diil. Bel çevren kaç onu söyle. 75 den fazla ise direkt obezsin zaten. ii şanslar.
00 Yorumla
+1 yılŞişko olmadığını sende biliyorsun ama işte bikaç 'yerim' 'yalarım' yorumları almak fena olmaz dimi.
115 Yorumla
Soran+1 yılKiskanilcak bisey yok sakin ol :-)
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Çok doğru ve yerinde bir yorum.
- +1 yıl
Böyle öz güvensiz, fiziğini birkaç abazaya onaylatmak isteyen kadında kıskanacak ne olabilir ki zaten :)
Soran+1 yılFazlaligimmi var demek ozguven eksikligi degil. Ama senin bu yaptigin kiskanclik yeme kendini bukadar :-D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
+1 yılyoo yemegin salçalısı kadının kalçalısı iyi olur derler ama bence kadının göbeklisi de bir tatlı oluyor :D ama fazla abartılmadıkça... mesela senin göbek çok iyi. al yastık niyetine kullan işte ohh sıcak ve yumuşak :D
00 Yorumla- 10 Yorumla
Giymiş olduğun pantolonun beli dar olmasaydı göbeğin daha düz duracaktı. birazda bununla alakalı şişkin duruyor sanki :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTayt var uzerimde orda ondanda olabilir yani
- +1 yıl
evet giydiğin tayt belini fazla sıkmış buda göbeği şişkin göstermiş. normal seviyede ayva göbeği var sende. normal giyimindede beli çok dar şeyler giyersen eğer bayanların yumuşak cilt yapısının sonucu olarak can simidi gibi çıkabilir ancak beli biraz daha rahat olursa daha düz duracaktır.
+1 yılGöbüşü biraz eritsen yeter azcık ayva göbeğinden zarar gelmez :D
21 Yorumla
Soran+1 yılHklisin yaa
+1 yılWuuuhuuu!! Tazmanya canavarı gibi hissettim kendimi!! Habula ebüle yerüm yerüm herşeyini yerüm hebele hübele!!
Tatmin oldun?02 Yorumla
Soran+1 yılOlmammi gerekiyor
- +1 yıl
Laf soktun gidip köşede ağlayayım.. Bu arada arsa fiyatları kaça? Ekmek kırığının üstünde gezmişsin, Allah çarpmış dünya gibi olmuşsun. :D
bence alt taraf şişmiş az denilemez böyle ordan 1 2 cm incelsen fena olmaz bide saçını sarı yap tamamdır.
03 Yorumla
Soran+1 yılSac rengimden memnunum
Canim biraz kilo vermelisin. Sakin moralimi bozmak gibi olmasin ama bir bayanda ince bel guzel durur bayani gosteren yerdir bence.
00 Yorumlabira göbegi içme kızım kilo versen o öyle kabak gibi duruyor zor eritiyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılBiradan degil ya ama gobek var dogru :-D
Soran+1 yılbir kac kere denedim zaten oyle fazla ictigim yok ya. Sen gunlukmu iciyon
Soran+1 yılCok fazlaymis ama
Soran+1 yılSende haklisin :-D
Gizli Üye(30-35)+1 yılhani çocukken eğlence amaçlı kuşlara attığımız taşlar vardıya
eh işte taşlardan biri büyümüş sen olmuş... :D
bide zengin birine benziyosunuz :D ben
beğendim kadın dediğin ele avuca gelecek biraz01 Yorumla
Soran+1 yılYurtdisinda yasiyorum. Tesekkurler
+1 yılsiskomuyum? Nekadar vermem lazim?
Fotoğrafa bakılırsa Sen bu gidişle daha çook vericek gibi duruyosun:D14 Yorumla
Soran+1 yılBes kilo daha vermeyi dusunuyorum daha fazla degil
- +1 yıl
İstedikten sonra onu da verirsin tabi.
Soran+1 yılBende onu istiyorum
- +1 yıl
Farkındayım çok isteklisin:d bol şans.
+1 yıliyi de bu çok tatlı. Balık etli dediğimiz tabir. Kalçanla kurtarmışsın olayı. Bence bozma hiç. En seksi bulduğum kadın fiziği
00 YorumlaŞişko degilsinde 1-2 aylık düzenli sporla toparlarsın 5-6 kilo vermen yeterli.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu bes kilo vermis halim cogunluk ver dedi bes kilo daha vericem
+1 yılgöbekten cok gözlerim senin 2 izlere takıldı itiraf ediyom
10 Yorumlakeşke içine çektiğini belli etmeseydin 2-3 kilo ver toplarsın kendini
00 Yorumla
+1 yılBence kilo vermene gerek yok, gayet iyi durumdasın :) Ayrıca spora başlarsan göbek kısmın daha fit hale gelir ;)
00 Yorumla
+1 yılİçine çekmeseydin net bir cevap verebilirdim şimdi çekmediğini iddaa edeceksin muhtemelen :D
04 Yorumla
Soran+1 yılCekmedim :-D
- +1 yıl
Allah çarpsın de :D
Soran+1 yılYok cektim dogru
- +1 yıl
haha ya desende çarpmazdı zaten :D Ya aslında senin ihtiyacın olan şey kilo vermek değil spor yapmak biraz sıklaşırsa göbeğin ve çevresi sorun kalmaz ;)
+1 yılbence kilon gayet iyi kadın dediğin göbeği olacak fiziğinde çok güzelmiş
00 YorumlaGöbeğin kıllı değil buradan +puan.. Kimi sevmez göbek kimide oyşş yerim der :)
Arz talep meselesi.00 YorumlaSağlık konusunda 521 cevap paylaştı. O_O saçlar kızıl çarpılırım olumsuz yorum yaparsam :D değilsin :D:D
00 YorumlaAyva göbek iyidir hoştur ama en azından bir 5 6 kilo ver ki göğüslerine oranla daha baskın duruyor. Belki biraz squat yapabilirsin güzel olur sana ha bir de piercing çokoş 😄 ^^
00 YorumlaBence basenlerden kilolu duruyosun. Fotoraftada kilolu çıkarsın bence iyisin hic verme sonra 2 katını alıyosun seven beğenen böyle beğensin bosver :))
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim :-) basenler genis degil okadar nekadar zayiflasam oyle duruyor en olarak
Soran+1 yılTamam sagol :-D
özür dilerim üst tarafında bişey yok normal gibi ama.. bacaklar çok kalın be abi
00 Yorumla
+1 yılFotoyu çekerken sanki biraz kendini kasmışsın ve göbüşünü içeri çekmişsin..
00 Yorumla
+1 yılKilonu bilmeden fikir yürütemem ama 5.10kilo versen cidden farkı hissedersin...
00 Yorumlagarip bir irilik var sendee şişman değilsin ama yapılısin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet pehlivan gibiyim hahaha
Daha önce bir atın göbek sorusuna denk gelmemiştim :D Hayret veriici :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNedemek istiyosun
- Sağlık konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılbir serbest bırak ama içine çekmişsin. Hileye girer bu. Ve de iyisin işte. Balıketlisin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet icime cektimdaha yuvarlak duruyor :-D
- +1 yıl
Asdafafddw bendensin :D
+1 yılgöğüslerine bakmaktan, göbeğine pek dikkat edemedim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılGogus kucuk
- +1 yıl
ama çok diri ve sert duruyorlar... göbeğinde de fazla bişey yok. üzülme.. iyisin iyi...
5-6 kilo versen hoş olur, göğüslerin de küçük ya orantılı olur :)
12 Yorumla
Soran+1 yılCokmu kucuk goguslerim?
+1 yılbir kere versen yeter. Ayrica bu foto sana ait degl sallama bayan #GizliKullanıcı
12 Yorumla
Soran+1 yıl:-)
- +1 yıl
;).
+1 yılBelin kalın falan değil bildiğin senin fazla kilon var. Verdikten sonra tekrar foto yolla o zaman bakalım :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBelim kalin degilse nereden verecem
- +1 yıl
Komple ver sen 6-7 kilo :)
- +1 yıl
Ama bele itina göster ne hor kullanmışsin öyle ya caaanim göbeciği :)
Soran+1 yılYapma ya
- +1 yıl
Şaka bir yana az kilo verirsen eğer mükemmele yakın bir göbeğin olabilir ten rengi çok hoş ben ki göbek hiççç sevmem ona rağmen senin göbek tatlı duruyo kilo verince daha güzel olur yani bencee :)
+1 yılGayet güzel ))
https://i.hizliresim.com/ozA347.jpg00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöbeğinde ki piercige bayıldım :):) cok acıdı mı bende istıyorummmm
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler hayir fazla acimiyor kendim deldim :-) hatta
Cevap sahibi+1 yılKendin mi? vay nasıl yaa. Düşününce içim acıdı bile
göbek değil değirmen taşı o
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Soran+1 yılOha ya
abartmayalım bu da göbek mi yahu bence gayet hoş fizik
00 Yorumla
+1 yılSenin kemiklerin iri. Ayrıca balık etlisin. Normalsin yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 8 kilo verirsen iyi olur poponda biraz buyuk orasida erir umarim
02 Yorumla
Soran+1 yılOrasi spor yaptikca buyuyor erimiyor
Cevap sahibi+1 yılDogru sporu yaptiginda illaki eritir ya
+1 yılsadece göbek değil senin böbrek üstünde de yağlanma var sanki.. Kilo vermen gerekli tabiki
10 YorumlaBoş ver sen g*tü göbeği, o güğüsler ne öyle hattuuuunnnnn?
10 Yorumlakilo vermen icin bisy blyrmda burada soleyemem, mesaj atrsan solicem
02 Yorumla
Soran+1 yılNe?
:S Bunu sorman bile hata bence yani neden gayet normalken insanların diline düşesin ki :S şişko filan değilsin sen...
00 Yorumlagöbek fazla değil ama bıraz sıkılaştırmak gerekli spor yaparsan ıyı olacak bu halıylede ayva gobek :)
00 YorumlaO göbekten çıkan yağ ile 100 kişilik patates kızartılır :D
12 Yorumla
Soran+1 yıl:-D
biraz fazla az mekik filan çek topla o göbeği bide korse kullan
00 Yorumlabu kim ya :) profilin neden gizli anlamadım rahat rahat mesajdamı atmıyak :D
03 Yorumla
Soran+1 yılIste bunun icin ;-)
+1 yıltahtaya basma cam titrer, göbeğe basma a... titrer :)) unutma bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılNedemek istiyosun
- +1 yıl
atasözü yazdım. ayrıntıyı soruyosan gizlisin
Iyisin ama biraz vermen lazım ama böyle tiplere bitiyorum yaaa :(((
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi tiplere
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bu kızı tanıyorum daha dun gördüm bulacammmm seni ASD:Dd
02 Yorumla
Soran+1 yılNerde
Cevap sahibi+1 yılcaddede gördüm saçlarını salmıs ortalıga kasıla kasıla gidiyor :D cast ajansında sandın kendını delg mı :D güzel hatun :p
Gizli Üye(30-35)+1 yılLezmiyim acaba hiçbi kız beğenmemiş ama ben beğendim :D
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler aynen :-D
Aşk yastıgı.. Bence çok hoş kız dediğin bana göre biraz balık etli olmalı
00 Yorumlafazla değil sen balık etlisin sadece ve ideal sin bacakların ve göğüslerin de dolgun çünkü
00 YorumlaEvet fazlalığın var ama biraz diyet ve sporla inceltebilirsin
00 YorumlaBu resindeki senin vücudunsa asla böyle bişey yapa fiziğin süper gözüküyor. yaş kaçtı?
01 YorumlaGobekden ziyade bacak kalın Karlosun baldırı gibi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen hahahahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok değil ama fazlan var. direkt göbekten ver ama kalçayı sakın eritme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu geç göbeği sorun edeceğine arkanda daha büyük sorunların var.
01 Yorumla
Soran+1 yılArkamdan memnunum gobek kafama takiliyodu
+1 yılBiraz etlisin benim zevkime göre iyi değil bu hal az zayfla derim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılereksiyon oldum.
amacına ulaştın beni tahrik ettin bravo.
:)02 Yorumla
Soran+1 yılCuss oha
Cevap sahibi+1 yılevet ben de aynen göğüslerinin üst kısmını göbeğini ve belini çıplak gördüğümde hatta kalçalarını sıkıca sarmış ve kalçalarını olduğu gibi sergileyen taytını hatta aynı tayt içinde vajinanın üst kısmının bile nasıl belli olduğunu görünce aynı eyi söyledim: çüüşşş oha.
teşhircilik siz kadınların nerdeyse ortak hastalığı.
dikkat çekicem diye erkekleri cinsel olarka tahrik ediyorsunuz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence iyi ya keşke bende böyle olabilsem tam istediğim fizik.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim canim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden sırf göbeği çekmezsin üstüne bir de dekolteli kısmı gelir ki
02 Yorumla
Soran+1 yılResmi yeterince kesmemisim
Cevap sahibi+1 yılO zaman koymayın veya temsili bir resim koyun. Neyse bir şey diyemiyorum daha.
- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat