Göbeğim fazla mı?

Çok uzatmadan anlatıcam moralim bozuldu arkadaşlarla çekiliş yaptık öylesine hediye almak için bende biraz tombul, şişman biriyim işte birine ben çıkmışım iste soyledi kıyafet alıcamda kaç bedensin dedi dalga geçmek için sordu sandım ama söyledim (41 bedenim) soyledim sırıttı baştan aşağı süzdü gitti 3 gün sonra verme tarihi geldi hediyeyi verdi dapdar bir pantalon ve tişört almıştı bedeni soylediğim gibiydi sandım onlarda hadi dene dene falan yaptı tuvalette denedim ama kendi bedenim olmasına ragmen sıgarken asırı zorlandı fermuar kapanmıyordu nefes nefese kaldı ve bir şekilde kapattım ama göbek, bel falan bütün heryerim belliydi tişörtte biraz dar olduğu için alttan karnım gözüküyorduk tuvaletten çıkar çıkmaz göbeğime baktılar ve fotoğrafını çektiler bazıları bel simitlerini sıkmaya çalıştı ve sunları dediler oha nasıl sıgdın bacaklara bak asıl sen su göbeğe bak dediler ve zorla sırtımı açıp fotografı çektiler yine bazıları elleriyle mıncırmaya çalıştı bazıları göbeğime lapss diye vurup kaçti o an öyle çok kötü hissettim ama en son 92 kiloları görmüştüm 88e kadar indim dahada inemiyorum boyum 1.60 falandı galiba bu kadar sisman mıyım gıdığımda var yanakları söylemiyorum bile...

Göbeğim fazla mı?