Sağlık Göbeğim fazla mı çıkmış? Sp1r1tS Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Uzun bir tshirt giysem mi ablam göbeğin çok çıkmış dedi zaten kaç gündür yemek yemiyorum eskisi gibi olmaya başladım memnun değilim bedenimden ama hava sıcak giymek istedim avm’ye gidicez Güncellemeler+1 yıl Ben avm’ye gitmedim zaten daha fazla görüş paylaşmanıza gerek yok Göbeğim fazla mı çıkmış? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
iremd02 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence de biraz bol giysen daha iyi olur abartılacak kadar değil ama Yinede 0 2 Yorumla Sp1r1tS +1 yıl Tamam değiştiricem zaten Yorumla iremd02 +1 yıl Daha büyüklerini gördüm o yüzden evet abartılacak kadar değil Yorumla
bbybear0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl boş ver benim de var biraz, yine de crop falan giyiyorum eritirsin 0 0 Yorumla
_Eftalya__ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bir şey olmaz çok fazla değil 0 1 Yorumla Sp1r1tS +1 yıl Tamam bir haftaya eritirim zaten sadece moralim fazla bozuldu Yorumla
alfawomen Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Göbek görmemişsin daha önce 😅 0 2 Yorumla Sp1r1tS +1 yıl Aynaya baktığımda görüyorum Yorumla alfawomen +1 yıl Bence rahatsız edici değil yemek yediğinde çıkması da normal bu şekilde Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Giy gıs.. Masallah düzgün sün 0 3 Yorumla Sp1r1tS +1 yıl Moralim fazla bozuldu zaten bedenime takıntılıyım Yorumla AgaogluBora +1 yıl Sacmalama. Fizigin düzgün Yorumla AgaogluBora +1 yıl Peki Yorumla
Çelikxxx Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Göbek değil o çok iyi 0 2 Yorumla Sp1r1tS +1 yıl Ablamın dediği birkaç gün aklımdan çıkmayacak Yorumla Çelikxxx +1 yıl Boşver onu gayet iyisin Yorumla
FikrinNedirr Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl o degilde ten rengin bacaklarin cok cekici 0 1 Yorumla Sp1r1tS +1 yıl Konu bu değildi ama teşekkürler Yorumla
masad684 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Göbeğin resmini yükler misin? 0 4 Yorumla Sp1r1tS +1 yıl Profil fotoğrafımda Yorumla masad684 +1 yıl Evet baya çıkmış daha bol şeyler giyme bu ara Yorumla Sp1r1tS +1 yıl Bol giyeyim yani Yorumla masad684 +1 yıl Evet havalar sıcak biliyorum ama koyu renk giymek zorundasın Yorumla
greedthh Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl göbeğin iyi yaa.. 0 1 Yorumla greedthh +1 yıl rsm senin mi Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl popon büyük sadece 0 1 Yorumla Sp1r1tS +1 yıl : / Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence de biraz bol giysen daha iyi olur abartılacak kadar değil ama Yinede
Tamam değiştiricem zaten
Daha büyüklerini gördüm o yüzden evet abartılacak kadar değil
boş ver benim de var biraz, yine de crop falan giyiyorum eritirsin
bir şey olmaz çok fazla değil
Tamam bir haftaya eritirim zaten sadece moralim fazla bozuldu
Göbek görmemişsin daha önce 😅
Aynaya baktığımda görüyorum
Bence rahatsız edici değil yemek yediğinde çıkması da normal bu şekilde