Sizce göbeğim çok mu var az mı
Küçük
Büyük
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet çok ama bunu dert etme sakın
Kesinlikle verebilirsin ancak kilo verme konusunda en etkili yöntemin ne olduğunu bilmeli ve onu kararlılıkla uygulamalısın. Öncelikle sana tavsiyem ideal kilonu idealkilox. com da hesaplatman olacaktır.
Zayıflamanın çözümü çok çok basit.
Şunları iyi oku ve uygula.
Hiç korkma üzülme sana yapılan en önemli yanlışı söyleyeyim.
1. Sık sık ama az az yemek... kimseyi zayıflattığı görülmemiştir tam tersine kilo aldırır.
2. Yağdan uzak durmak... zeytinyağı ve tereyağını ye ki acıkmayasın.
Ancak nasıl yiyeceğini iyi bilmen gerek bunun için şunları mutlaka oku.
Ya da
ordan kilo verme sayfasını oku. https://
/#! kilover/cbv6
Bir de kendini güçlendirmen için de şu yazıları mutlaka oku hiçbirşeyin kalmaz.
Ginseng için https://
/#! ginseng/cceg
Çörek otu için https://
/#! corekotu/c20oy
Bazı bitkilerin şifaları için
/#! bitkiseltakviyeler/c23p4
burada yazılanları oku bir bir ve uygula gör bak hiçbirşeyin kalmaz Allah'ın izniyle. Ancak bunları kullanmadan önce "Allah'ım bana şifa ver, derdimi gider. Senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur. Allahım öyle bir şifa ver ki hastalık nedir bırakmasın diye dua etmeyi unutma...
göbeğinin bedenini boşver. açıkta bırakacak kıyafetler giymesen hiç bir önemi yok
ama giyim konusunda zevklisin. şık giyinmeyi seviyorsun. ne güzel senin gibi bir bayan dar etek giymeyi seviyor. bence çok yakışmış. uzun pileli eteklerde çok yakışır.
Allah askına giyme böyle. Selülitlerin ben burdayım diye el sallıyor, göbeğim var mı diye soruyorsun. Sence yokmu? Nolur arkadaslar bari böyle sorular sormayın. Sonra doğruları söyleyince kırıcı oluyoruz. Ama sizde yapmayın allah askına.
Tatlim gobegi bosver sen bacaklara calis bence baya iri selulitli ve yagli diyet yap demem ama hic degilse spor yap yuru biraz bu aadece bir oneri yanlis anlama
Günrbakan=sımışka çiçeği 😄
Cevap
165Cevap
Göbek bence normali aşıp çok denebilecek sınıra ulaşmış.
Ama şanslısın.. Anladığım kadarıyla uzun boylu birisin. (eğer fotoğrafı çeken kişi cüce değilse)
Ve kilosu tüm vücuduna eşit dağılan tiptesin.. Yani 10 kilo verebilirsen gayet çekici biri olursun bence..
Bunu da 6 ay veya taş çatlasa 1 yıl hafif spor yaparak başarabilirsin..
Ha şahsi fikrime göre şu anda da sorun yok.. Ama toplum öyle düşünmez işte..
ha ayva gobek ha dıyarbakır karpuzu ıkıside meyve.. sen kendıne barısık olki hrkes sennle bısı olsun ama çok yani
diyarbakır karpuzu alkışlıyorum allahda seni güldürsün :)
boşver kanka takma ben takmıyorum dal gibiydim spor yapıyodum düşündüm ben niye spor yapıyorum l*n dedim kendime her kış spor yapıp yazın kızlara artistlik yapmaya değmez spor yapmak sıkıntı değil yemek yiyemiyosun herşeye yasak geliyor çok kötü bir durum bende kendi kendime dedim l*n 2 kız için aç kalmaya değermi eskiden baklavalarım vardı şimdi şekerpare :)
Göbekten çok başka şeyler göze çarpıyor.. özgüvene hayran kaldık
Gidişat obeziteye doğru yol almis. Az ye az. Yani sira mekik çek ^^
Bir çok kişinin kusurları olduğu gibi ne yazıkki seninde var rahatsız olmayabilirsin fakat bence çirkin bir görüntü olmuş.. ayrıca selülitlerinden memnun olabilirsin fakat bukadar çok vurgulamamalısın..
Camizlik danami desem beygir mi desem imm ne bilim fazlasin bence balik diynlere bakma tatlim sen bildgn balibaya dogru gidiyorsun :)
:)))
Kusura bakma ama ben o bacaklarla hayatta o eteği giyip üstümdekini giymem. Kendime güvenirm fizik konusunda ama bu boyda bu sekilde hayatta giymem ben bile...
bence bu soruyu soran bu kız değil eskı sevgılısı yapıyor bence adım gıbı emınım rezıl etmeye çalışıyor kızı.. :)
Avuç avuç sıkılasi sarilip uyunasi sadece senin gibi hatunlardan hoşlanan erkeklerle takilmalisin çok mutlu ederler çokta mutlu olursun
Chubby olmanın ilk kuralı hatrı sayılır bir göbek sahibi olmaktır :) Azcık sarkıyor ama olsun olduğun gibisn
Buna bizim yorum yapmamızdan çok siz karar vermelisiniz. Eğer diyorsaniz ki ben böyle mutluyum. Saygı duyarım. Zaten yüz ifadenizde mutlu olduğunuz anlaşılıyor...
Boyuna göre kilon fazla, kilo fazlan göbeklerine ve basenlerine vurmuş. Oralar da selülit gibi durmuş. Erimen ve kendine bakman lazım. Arkadaşın birisi demiş ya göbek memelerle yarış halinde.
https://i.hizliresim.com/9v3WLk.jpg boşver gel oynayak
Bu nasil bir ozguven patlamasidir yahu ben bile giymiyorum boyle seyler azicik gobegim var diye
Kesinlikle giyim tarzın yanlış göbeğinden çok giyimin göze batıyor.
böyle dolgun vücuda böyle giyim.. özgüven daha çok sende:))))
Kuçuk bence takıntı yapma oldukça tatlı birisin daima kendinle barışık ol boşver kim ne derse desin :)
Büyük ama zaten çok zayıf bir kişi olmadığın için anormal bir durum değil. Çıt kırıldımlarda çok batıyor göze. Kilo vermeye çalış güzel bir kızsın bence , yüzün falanda daha güzel olur.
canim bence yuzun cok guzel senin ama bacaklarin kusursuz degil, bu yuzden boyle etekler giyme
Kıyafet seçimin tam bir felaket... Onu diyeyimde göbeği salla sen..
Göbeğinin büyük olmasından ziyade özgüveninden ötürü bravo diyorum sana... Göbek erir gider önemli değil...
kendine özgüvenin var bire bence takdir edilesi bir davranis bu...
ahhaha :D
Allah Allah o göbekmi ya ufacıcık bişey sorman hata.
yav hee heee burdakilerde mal zaten her yazılana inanıyolar
Bu ne özgüven göbeği gec kalca göğüs hele o bacaklara o etek ne öyle ablacim?
Fotograftan tam belli olmuyor... biraz daha detaylisini atarsan objektif bir yorum yaparim.
O göbekmiydi ulan ben onu yapışık ikizin zannettim göbeğe bak vücuttan ayrı bağımsızlığını kurmuş kendi hayatını yaşıyor
:):):)
Çok hoşsun tatlısın. Ama göbek biraz sorun. Sekiz dk da karın eritme yaz youtube a. bir ay boyunca günde iki defa yap tamam
Maalesef canım göbiis ben burdayım diyor:( Ona rağmen açık saçık şeyler giyiyorsun. Acilen eksersizlerle yok et.
Abartili kilon yok sadece birazcik saglikli sekilde kilo vermeni tavsiye ederim insanlara gorsel olarak iyi gelmeye calisma da kendi sagligin icin dikkate almalisin zorluk cekersin
Aaa sen şu bisiklete binen kiz değilmiydin
kilo vermelisin bende kiloydum 7 8 sene önce... senle alakali
soruna gelince
sadece göbek değil g*t göbek gögüs hepsi Double double
tatlım yağ oranını düşürmelisin vucudunu sıkılaştırmalısın :)
Allah bağışlasın, analı bayalı büyütsün nur topu gibi bir göbeğin var.
Ulan o kiloyla ne cesarettir o. Eteği patlatacan yuhhhh
Ust taraf iyi. ust taraf dediysekte boyundan yukarsi. gerikalan taraf yarmagülün kardes versiyonu.. zayufla biraz bence
aynaya baktığında dile gelip fıçı gibi olduğunu söylemiyor mu ki burada soruyorsun
sen bir de bu fizikle bu kıyafetlerle mi çıktın pes 25-30 kilo fazlan var
bir ismi var mı? Biraz daha büyürse korkarım ayrı eve çıkmak isteyecek.
Göbeğin büyümüş okula yazdııır
tsörtdeki portakal nede tatlıdıııır şamsdkşasmd :D :D
Gobegin trabzon ekmeği gibi maşallah kobartasim geldi azcık ucundan :)
göbek basen kalça çok. ama güzel olan hepsi aynı orantıda sana yakışmış
Isim falan düşündün mü? Sadece göbek için değil kalçalar ve bacaklar için de birer isim bulmalisin bence.
kadın dediğin böyle olur işte etli butlu tuttunmu parmak araların bile dolacak. şaka bir yana hoş hatunsun
senle iyi bir güreş yapılır ama he
yüzün tatlı ama baya hemde
komple bir fazlalığınız var. Sadece göbek değil. Ama kendinizle barışık birisisiniz o çok iyi.
çokluk kavramı tüm bedenini sarmış bacım, biraz da yokluğu dene
Balık etli hatun seven birisi olarak çok gelmedi bana
Gobegi tam goremedim ama selulitler fiskirmis sanki :)
bence yakışıyor gobegın orta derece ama cok tatlı durmus :)
Özgüvenin kadar büyük değil.
göbek değil de basen hoş durmuyor. 3 ay spora gitsen taş gibi hatun olursun :)
Senden bir tombişi mavi balina be apla ha bir de su aygırı.
Çok fazla takılma gobegine sonuç da her insan güzeldir sen bence bu vücudun avantajlarını kullan
Bosverrrr balık etli hatun candir. Ha hamsi ha balina. Hepside balik işte guzel.
birazcık spor yapsan 10 numara olursunnn :) şimdidee iyisin ama
çok büyük olmasada büyük, bacaklarda kalın, kemikli birisiniz ama ayva göbekli olmak daha güzeli..
Bence gayet hoş bir görünüşün var kendinle barışık olmanı kutluyorum.
ıstersen o kadar goze batmaz ama tercıh meselesı tabı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar