Aşk İlişkileri Çok soğuğum sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soğuk biriyim işte mesafeli soğuk nasıldir böyle biri sevilir miYüzüm buzdolabı gibi Çok soğuğum sizce? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 😂😂😂 Buzdolabı mı 2 30 Yorumla Soran +1 yıl Buzdolabı soğuk olur ya ondan 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahah çok güldüm 😂 Yorumla Soran +1 yıl Valla halimden memnunum sıkıntı yok da seven olur mu onu dusunuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soğukkanlı insanlar genelde sevilmez Yorumla Soran +1 yıl Ama yakışıklıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen yakışıklılık pek yetmiyor da nasıl birisin ki merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Şaban gibi işte 🤣 biraz sert biraz soğuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 Hayır şimdi yakışıklı dedin ya boy kilo vs gibi şeyleri söylemen de lazım merak ederim yoksa Yorumla Soran +1 yıl 1.82 boy kilo da 65 civarı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zayıf gibisin biraz bi 5 10 kilo alman lazım Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum valla zaten aşka hevesim kalmadı Yorumla Soran +1 yıl Bitirdiler bizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu ki ya ayrıca öyle deme emin ol ki zamanı gelince hevesin tekrar yeşerecektir Yorumla Soran +1 yıl Evet yani elimden tutan kız olsa bende sarilacam ama yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur elbet beBenim hoşlandığım kişi de beni engelledi dün her yerden hala bi umut bu saatlerde uyanmış engelini kaldırmasını bekliyorum :(( Yorumla Soran +1 yıl Umarım kaldırır. benim de beğendiğim kişi bana yamuk yaptı bana ilgiyi verdi verdi en sonunda da sevgilim var dedi Yorumla Soran +1 yıl Ama boş ver karaktersiz kız unuttum giti artik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bu insanlar niye böyle 😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana çok kırıcı şeyler söyleyip engelledi ama ben unutamıyorum hala açsa ilk mesajı ben atarım ona Yorumla Soran +1 yıl Sevgilisi varsa bana umut vermemeliydi çocuk değil kaç yaşında kız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek ki o ara sevgilisiyle arası iyi değildi ilgi manyağı biri seninle takıldı araları düzelene kadar öyle or.. lar da var ama ben buna hiç bi şey yapmadım beni olmadığım gibi lens ettirip kırdı döktü gitti... Yorumla Soran +1 yıl Bana döner mi bu kız? Sence Yorumla Soran +1 yıl Ve sevgilisini seviyor mu kiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ben ne dertteyim sen ne dertte 😂😂 Gerçekten öyle bi kızın tekrar dönmesini ister misin Yorumla Soran +1 yıl İsterim neden istemiyim ki? Yorumla Soran +1 yıl Gelse kabul ederim de gelir mi sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yav seninle oynamış oynamış biz saf kızlar varken gibilerine gidiyorsunuz demi hiç şaşırmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimki engelini kaldırır mı peki Yorumla Soran +1 yıl Kaldırır ama sana bağlı Yorumla Soran +1 yıl Ya sen bana ilgilendiysen sana da gelirdim ne alakası var saf kızla uyanık kızla ,? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Zenginsen sevilir 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye sıcakkanlı kızlar sevmez mi beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parasız erkegi annesi sever Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burç 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Boga Yorumla Soran +1 yıl Sıcakkanlı kızlar beni sevmez mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
😂😂😂 Buzdolabı mı
Buzdolabı soğuk olur ya ondan 🤣
Ahah çok güldüm 😂
Valla halimden memnunum sıkıntı yok da seven olur mu onu dusunuyorum
Soğukkanlı insanlar genelde sevilmez
Ama yakışıklıyım
Bazen yakışıklılık pek yetmiyor da nasıl birisin ki merak ettim
Şaban gibi işte 🤣 biraz sert biraz soğuk
😂 Hayır şimdi yakışıklı dedin ya boy kilo vs gibi şeyleri söylemen de lazım merak ederim yoksa
1.82 boy kilo da 65 civarı
Zayıf gibisin biraz bi 5 10 kilo alman lazım
Bilmiyorum valla zaten aşka hevesim kalmadı
Bitirdiler bizi
Noldu ki ya ayrıca öyle deme emin ol ki zamanı gelince hevesin tekrar yeşerecektir
Evet yani elimden tutan kız olsa bende sarilacam ama yok
Olur elbet be
Benim hoşlandığım kişi de beni engelledi dün her yerden hala bi umut bu saatlerde uyanmış engelini kaldırmasını bekliyorum :((
Umarım kaldırır. benim de beğendiğim kişi bana yamuk yaptı bana ilgiyi verdi verdi en sonunda da sevgilim var dedi
Ama boş ver karaktersiz kız unuttum giti artik
Ya bu insanlar niye böyle 😢
Bana çok kırıcı şeyler söyleyip engelledi ama ben unutamıyorum hala açsa ilk mesajı ben atarım ona
Sevgilisi varsa bana umut vermemeliydi çocuk değil kaç yaşında kız
Demek ki o ara sevgilisiyle arası iyi değildi ilgi manyağı biri seninle takıldı araları düzelene kadar öyle or.. lar da var ama ben buna hiç bi şey yapmadım beni olmadığım gibi lens ettirip kırdı döktü gitti...
Bana döner mi bu kız? Sence
Ve sevgilisini seviyor mu kiz
Ya ben ne dertteyim sen ne dertte 😂😂 Gerçekten öyle bi kızın tekrar dönmesini ister misin
İsterim neden istemiyim ki?
Gelse kabul ederim de gelir mi sence?
Yav seninle oynamış oynamış biz saf kızlar varken gibilerine gidiyorsunuz demi hiç şaşırmadım
Benimki engelini kaldırır mı peki
Kaldırır ama sana bağlı
Ya sen bana ilgilendiysen sana da gelirdim ne alakası var saf kızla uyanık kızla ,?
Zenginsen sevilir
Niye sıcakkanlı kızlar sevmez mi beni
Parasız erkegi annesi sever
Burç
Boga
Sıcakkanlı kızlar beni sevmez mi