Çocuk & Ebeveyn Sizce karnım çokmu büyük? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hamileyim 9 aylık Sizce karnım çokmu büyük? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. hamilesin büyük olması zaten gerekmez mi :) 0 0 Yorumla
Evrim_cm Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bu karin olmaktan cikmis ya birsey koymussun ya hamilesin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ewt Yorumla Evrim_cm +1 yıl Cok guzel tebrik ederim😊 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı. büyüsün ya büyümesi gerek ve büyürken de hala güzelliği koruyor 0 0 Yorumla
ByWood Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Bacaklarım guzel dıyorsun. Ikız bebek taşır gıbısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İkizmi ne alak 9 aylık normal Yorumla
asilkurt49 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl Maşallah umarım kazasız belasız kucağına alırsın Kızını 😊 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aminnnn Yorumla asilkurt49 +1 yıl Aminn 😊 Yorumla asilkurt49 +1 yıl İyi geceler 🙋 Yorumla
alikemalbalıkesir1 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl bence normal sonuçta 9 . ayın içindesin, doğum yapacaksın, içerde çocuk var 0 0 Yorumla
yalnızlıgademıratan Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl kız cocugu oluyormus ınsallah Annelı Babalı saglıklı bır sekılde yasamı olour 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok ne büyüğü canım sadece uzaya göndersen dünya yerine onun içinde yaşanabilir sdfjsh 0 0 Yorumla
gokkusagıındanbırısı Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl kımden hamılesın canım :D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kocamdan canım senin gibi p*ç değil bebem canım gokkusagıındanbırısı +1 yıl yasın cok erken degılmı canım evlılık ıcın :D Soran +1 yıl Değil canım Soran +1 yıl 20 yaşımda evlendim severek gokkusagıındanbırısı +1 yıl özur dılerım canım oz aman
ƘíηgAятнυя Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl kapıyı tıklıyordur arada valla 0 2 Yorumla ƘíηgAятнυя +1 yıl Allah analı babalı büyütsün Yorumla Soran +1 yıl Aminn Yorumla
Erenbüyükburç Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Hamile değilsen bu bir azap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hamileyim ne alaka Yorumla
mhmtkrmaz59 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Hamile misin 0 11 Yorumla mhmtkrmaz59 +1 yıl Allah sağlıklı foğum nasip etsin Yorumla Soran +1 yıl Amin Yorumla mhmtkrmaz59 +1 yıl Kaç yaşındasın ya Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla mhmtkrmaz59 +1 yıl Erken evlenmişsin Yorumla Soran +1 yıl Ewt iyikide evlenmişim Yorumla mhmtkrmaz59 +1 yıl Hmm neden ya iyiki evlenmişim dedin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğim adamla huzurluyum mutluyum kızımı bekliyorum daha ne olsun evlilik güzeldir güzel Yorumla mhmtkrmaz59 +1 yıl İnşallah yuvan bozulmaz sağlık bir kızın olur Yorumla Soran +1 yıl Amin darısı sizin başınıza Yorumla mhmtkrmaz59 +1 yıl İnaşllah Yorumla
ayseeeee46u7 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Hamilelik zormu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zor valla şu an son ayımdayım zor hareket ediyorum geceleri uyuyamıyorum artık büyüdüğü için tekmeleride acıyor kramplar giriyor ödem oldu heryerim ama buna rağmen dünayın en güzel şeyi Yorumla Soran +1 yıl YazAm sana hemen bekle Yorumla Soran +1 yıl Attım Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 359 cevap paylaştı. Baya 😂 0 0 Yorumla
UnknownCompany Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bence gaz var😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhaahah Yorumla
manisaliselo45 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 343 cevap paylaştı. Bacaklar ısırılır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl balonmu 0 4 Yorumla uzlasalim +1 yıl Hamile Yorumla Soran +1 yıl Ne balonu 9 aylok hamileyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayırlısı Yorumla uzlasalim +1 yıl Seninde darisi basina Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
hamilesin büyük olması zaten gerekmez mi :)
Bu karin olmaktan cikmis ya birsey koymussun ya hamilesin
Ewt
Cok guzel tebrik ederim😊
büyüsün ya büyümesi gerek ve büyürken de hala güzelliği koruyor
Bacaklarım guzel dıyorsun.
Ikız bebek taşır gıbısın
İkizmi ne alak 9 aylık normal
Maşallah umarım kazasız belasız kucağına alırsın Kızını 😊
Aminnnn
Aminn 😊
İyi geceler 🙋
bence normal sonuçta 9 . ayın içindesin, doğum yapacaksın, içerde çocuk var
kız cocugu oluyormus ınsallah Annelı Babalı saglıklı bır sekılde yasamı olour
Yok ne büyüğü canım sadece uzaya göndersen dünya yerine onun içinde yaşanabilir sdfjsh
yok hayır büyük değil hatta iyi bence
kımden hamılesın canım :D
Kocamdan canım senin gibi p*ç değil bebem canım
yasın cok erken degılmı canım evlılık ıcın :D
Değil canım
20 yaşımda evlendim severek
özur dılerım canım oz aman
Kız doğuracan haşa karnını soruyorsun
Hamile olduğuna göre normal..
kapıyı tıklıyordur arada valla
Allah analı babalı büyütsün
Aminn
Maşallah Allah hayırlı doğum versin
Hamile değilsen bu bir azap
Hamileyim ne alaka
Hamile misiniz kac aylik ki
Hamile misin
Allah sağlıklı foğum nasip etsin
Amin
Kaç yaşındasın ya
22
Erken evlenmişsin
Ewt iyikide evlenmişim
Hmm neden ya iyiki evlenmişim dedin 😂
Sevdiğim adamla huzurluyum mutluyum kızımı bekliyorum daha ne olsun evlilik güzeldir güzel
İnşallah yuvan bozulmaz sağlık bir kızın olur
Amin darısı sizin başınıza
İnaşllah
Büyümüş iyice. ☺️
Hamile bu
Yok beya
Hamilelik zormu
Zor valla şu an son ayımdayım zor hareket ediyorum geceleri uyuyamıyorum artık büyüdüğü için tekmeleride acıyor kramplar giriyor ödem oldu heryerim ama buna rağmen dünayın en güzel şeyi
YazAm sana hemen bekle
Attım
Baya 😂
Büyümüş baya
Bence gaz var😂
Ahahhaahah
Erkek mi
Kız
Bacaklar ısırılır
balonmu
Hamile
Ne balonu 9 aylok hamileyim